0ne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Selam. Su an calistigim yerdeki cok yakin bi abim araba almayi planliyo. Istedigi ozellikler; Dizel ve sedan olmamasi. Fiat arac hayatta almaz feci antpatisi var. Bende burda belki yardim edebilecek biri vardir diye umdugumdan konu acmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Dizel olmıcak mı? Orda takıldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Skoda Favorit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 opel corsa veya ford fiesta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 corsa, mazda2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Eski corsaları alma.Beygiri düşüktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Selam, Bekâr mı? Çocuklu mu? 5 kapı mı sever yoksa 3 kapı mı? Aralığı biraz daha kısabilme imkânın var mı? Mesela güncel bir kasa mı ister yoksa eski kasalara biner mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu acele bi aekilde acinca bazi eksik ve yanlis seyler yazmisim. Biraz daha detaya ineyim. Kendisi evlama su an cocugu yok. 3 gun once 9bine tipo arabasini satti ve simdi toplam 24bin tlile dizel bi arac bakiyor. Ama punto evo haric tum fiatlara kil. Su an kendiside cevreside arastirma iciinde. Bende bi buraya sorayim dedim. 4 kapi istiyo spor arac istemiyor. Daha fazla detay alinca burayla paylasirim. Ama su an icin 4 kapi ve dizel olmasi disinda bide 2009 ve ustu olmasi disinda bisey aramiyor diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Selam, Hyundai Accent, Renault Symbol, Ford Fiesta, Fiat Punto/Linea ve belki bir de Polo alabilir gibime geliyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 hyundai alma mühendisler tavsiyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 punto alacak o fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Punto,i20, yüksek kmde corsa bulunabilir, linea olur, clio hatchback,dacia sandero, peugeot 207, Başka aklıma bişey gelmedi. O 2009 olayını biraz düşürsün en azından son kasa olan 2007 falan bile düşünebilir. Araba alırken bütün otomotivler punto alma dedi sağlam değil motoru dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 elantra çok iyi olmazsa fiesta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar