Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 şu yeni üyeler 50 mesaja kadar konu açamasın lütfen. Birde mesaj atma süreleri arasında min. 1 dakika olsun,soruna kökten çözüm gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 "ayrıca facebook üzerinden takip ediyorum etkinlik duyuruları falan olacakmış" Deme yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Joygame oyunlarını oldum olası sevmemişimdir. Birtek Brawlbusters'dan umutluyum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Panpa ben girdim oynuyorum harika bisey lan daha once neden soylemediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deschain Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 iyi oyun abi Kehanet ;) hazır yazmışkene yeni yıl etkinliğinden de haber vereyim ayıp olmasın :D Yeni Savaş Bölgesi AHAW KİN Yeni Yılda Kapılarını Açıyor Yılbaşına özel, Ahaw Kin savaş bölgesi kendine güvenen savaşçılara açılıyor. Hem de muhteşem bir etkinlikle. Ahaw Kin savaş bölgesinde birbirinden çetin korkusuz kahramanlar hayatta kalma mücadelesi verecekler. Bu mücadelenin sonunda birinci olan savaşçı YılBaşı gecesi büyük savaşa katılacak ve birbirinden muhteşem hediyelerin de sahibi olacak. Artık Seviye Kazanan Her Oyuncu Daha Fazla Kazanıyor Yılbaşında etkinlik olurda bu kadar mı olur? Birçok yeniliğin bir arada olacağı yeni yıla yaklaşırken seviye kazanan oyuncularımız da hediyeler kazanıyor. Kendini yetiştiren her savaşçı bu topraklarda mükafatlandırılacak. Belli seviye aralıklarında istenen şartları yerine getiren oyuncularımız oyun içi eşyalar kazanıp, Kehanet serüvenlerinde daha kârlı yol alıyorlar. diye yorumlamışlar etkinlikleri. linkten ödüllere falan bakın Joygame Forum - [E] Yeni Yıl ve Etkinlikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 durmak yok virale devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Oyun çok güzel ben oynuyorum, size de tavsiye ederim. Gerçekten Guild Wars 2'yi beklemenize gerek yok, şu anki Swtor'a göre de çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 said: Yılbaşına özel, Ahaw Kin savaş bölgesi kendine güvenen savaşçılara açılıyor. Hem de muhteşem bir etkinlikle. Ahaw Kin savaş bölgesinde birbirinden çetin korkusuz kahramanlar hayatta kalma mücadelesi verecekler. Bu mücadelenin sonunda birinci olan savaşçı YılBaşı gecesi büyük savaşa katılacak ve birbirinden muhteşem hediyelerin de sahibi olacak. YILBAŞI GECESİ BÜYÜK SAVAŞA KATILMAK İSTİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 gerçek bu arkadaşlar. benim teyzem oynuyor. dizi izlemeyi bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samuelbosh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Ne alaka SWOR ile Kehanet Online. Ha derseniz ki Kehaneti kendi sınıfında bir oyunla kıyaslayalım, bir sürü oyundan daha iyi Free2play olarak. Bir kere sistemlere dayalı, iksiri al gir kes fln değil. DNA sistemi, hizmetkar sistemi,Anahtar sistemi, sistemi oğlu sistemi var :) Bu arada pay2play'e en yakın free2play MMORP oyunlardan biri olabilir dünya üstündeki, onuda belirteyim paşalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 samuelbosh said: Bu arada pay2play'e en yakın free2play MMORP oyunlardan biri olabilir dünya üstündeki, onuda belirteyim paşalar. HAHAHAHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 samuelbosh said: Ne alaka SWOR ile Kehanet Online. Ha derseniz ki Kehaneti kendi sınıfında bir oyunla kıyaslayalım, bir sürü oyundan daha iyi Free2play olarak. Bir kere sistemlere dayalı, iksiri al gir kes fln değil. DNA sistemi, hizmetkar sistemi,Anahtar sistemi, sistemi oğlu sistemi var :) Bu arada pay2play'e en yakın free2play MMORP oyunlardan biri olabilir dünya üstündeki, onuda belirteyim paşalar. hımm tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 "Tatar Ramazan" said: Kerhane Online diye okudum, bune la dedim ahahahahahdf bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar