Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cimbom'un her transferi olay

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Bütün klüp başkanlarını, klüpler birliğini arkasına alıp biz tekiz ühühüh 17 vs 1 diyip hayali yer değirmenleriyle dövüşenlerin aksine bu sene cidden tek başımızayız. Ünal başkan ateşten gömleği giydi bu kaos ortamında tek sesini çıkaran klüp olduk. Gurur duyuyorum yönetimle ben, kimi ayartmış kimi manipüle etmiş bir tarafımda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

nscorp said:

Biraz sus iyice paçavra madara ediyorsun Fenerbahçe taraftarını.
Haberi vermişsin tamam. Haber komik onu geçtim sonra gidip şikeye bağlamışsın. Utanıyorum senin gibiler yüzünden. AzizYıldırımSporlular sizi...

Eller deliye hasret biz akıllıya...
Banane be Azizden de Antuden de, yatsın 150 sene banane! git bak yorumlarıma 2sine de saydırdığımı görürsün yetebilirsen okumaya, halüsinasyonlarınlan saldırma durduk yere.

Fazla mmodan beyin cızmış saldırcak yer arıyor, yaklaşmayın ısırabilir
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

yalnız anlaşılmasın ben geçen gs ın bu Amrabat olayına değinmemdeki sebeb , bu olayla bizim adalı ve tayfur un 6 ay hapis yatmasına hatta belkide beşiktaşa ceza almasına yol açabilecek i.akın'a maç kupa maçı öncesinde transfer teklif edilmesi olayından bir fark görmüyorum, he tek fark i.akın ın menejerının telefonlarının dinlenmesi ve bu menejerin futbolculara oynamayın anlastık dıye gaz vermesi!

yalnız şöyle bir sıkıntı var
kayseri başkanının açıklamalarına dayanarak söylüyorsun sen bunları
galatasaray yapmış diyorsun
ünal aysal da yapmadık diyor
diğer başlıkta da sordum sana bunu
bjk yaptı etti fln demiyorum ben ama o durumda telefon dinlemeleri(ne kadar doğruysa artık), ilerleyen bir mahkeme süreci fln var. burda ne var peki? kayseri başkanı söylüyor o kadar
Sosyal ağlarda paylaş

abi diyorum ya
haberde galatasarayın tutumu 2ye ayrılmış
1- oyuncunun sözleşmesinin bitmesine 6 aydan fazla var, aklını çeliyormuşuz ve suçluymuşuz ki ben inanmıyorum böyle birşey olduğuna. avrupadan öyle adam alalım uefa yapar gerekeni
2- sözleşmenin bitmesine 6 aydan az zaman kalmış, o zaman da etik değilmiş falan.
etik değil olayını zaten değil türkiye dünyada hiçbir klüp söyleyemez, herkes yaptı/yapıyor/yapacak
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

haberde galatasarayın tutumu 2ye ayrılmış
1- oyuncunun sözleşmesinin bitmesine 6 aydan fazla var, aklını çeliyormuşuz ve suçluymuşuz ki ben inanmıyorum böyle birşey olduğuna. avrupadan öyle adam alalım uefa yapar gerekeni
boyle birsey yapiyor gs, ama bunun yasak olmasi da cok sacma. yani tespit edilmesi cok zor.

simdi amrabat ile ilgileniyor gs. bu cok bariz. once gidiyor kulubunden izin istiyor, biz bu adamla gorusmek istiyoruz diye. kulup olmaz diyor.

galatasaray futbolcuyu ayartmak icin once soylenti cikariyor, daha sonra da baskani canli yayinda acikliyor biz bu adami istiyoruz ama vermediler diye. e bu transfer yasagini delmek degil de nedir ?

ama bunun diyorum ya, tespiti, cezasi falan cok zor.
Sosyal ağlarda paylaş

yani isteyen şerefsizlik desin isteyen normal birşey desin

doğru olmayan birşey ama kanıtlayabilirsen cezasını çektirirsin, olmadı yüksek fiyattan okutmaya kasarsın.

Menejerlik sistemi olduğu sürece böyle olacak. GS, sadece GS değil diğer kulüpler gider külübünden ister adamı vermezler. Sonra giderler aklını çelerler ne bilim kötü oyna derler vs. bir şekilde alırlar.

Hani sanki GS yapıyor bunu sadece, al işte çok sevdiğiniz Barcelona 2 senedir Arsenal'ı karıştırdı Fabregas'ı alabilmek için, yapmadıkları çingenelik kalmadı.

GS şerefsizse şu yüzden, Barcelona'da şerefsizdir.

Sorun menejerlik zihniyetinde ve endüstriyel futbol anlayışında bitiyor. Futbolcu oynamak için değil para kazanmak için yapıyor bu işi, kulüplerde taraftar tatmin etmek için değil futbolcunun sırtından para kazanmak için,

Futbolun kendisi kirlenmiş, bu tip transfer olayları yüzünden birde tartışma çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

ahahahaha hepsine bi cevap verilince konuyu şikeye bağlamış adam sdsadsa

Sadri Şener ya nezaketen sorabilirlerdi ne ya ahahahahahaha

Zaten Selcuk Trabzona da bonservissiz gitmisti ve kontrat bitiine 6 ay varken gorustuk. Trabzonun agirina gitmis ligin en iyi ortasahasini kacirmak etik metik ne diyecegini sasirmis
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de kardeşim Kayseri de bir ara esir kampına dönüştürdü kulubü. Ali Turan meselesinde de hiç bir hakları olmamasına rağmen, adam GS ile anlaştı diye kadro dışı bırakıldı. Kayseri yönetiminin ne kadar rezil, beş para etmez olduğunu biliyoruz. Savunulacak bir tarafları yok.
Sosyal ağlarda paylaş

valla iyi iş adamı olmakla bu kulüplerin vs. yönetimi çok farklı şeyler,

bugün yerlere vurduğumuz mehmet ali aydınlar'ın yönettiği şirket ülkede gelişim rekoru kırıyor :)

Demirören desen, tamam babası vs. de var fakat yönetici olduğu şirket çok iyi durumda ve sürekli gelişiyor.

Anadolu kulüplerinin bir çoğunun başında kendi yörelerinde hatta ülkede vs. çok güçlü iş adamları var ama yönetemiyorlar.

Ünal Aysan sezon başında da yetoluğuna çok ağzından bilgi kaçırdı hatta söylememesi gereken şeyleri söyledi. Yine yapmış olabilir, bu garip birşeyde değil zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Dark senin verdigin orneklerle benimkinin ne alakasi var ya. Ben Unal Aysal'in gecmisini ekstra bilgi diye verdim sadece.

Sen, ben hatta random beyni olduguna inanan herhangi birine desenki : "Sike mike olaylari var, suan ortalik cayir cayir, gs'nin de bu olaylarin icinde pek adi gecmiyor ve ligde iyi gidiyor, mal gibi gidip 2014'te sozlesmesi biten cok da asiri bir olayi olmayan ve klubuyle de aranin benzer bir olaydan bozuk oldugu futbolcuya illegal girisimde bulunur musun ?"

Ne cevap alirsin ? Soru basit.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...