Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 oynamak istiyorum ama internetim yetemiyo canım sıkıldı :/ ne gzl olmuş bide oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bana versene accini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Bana mission runner olarak takılabileceğim bi drake fit i önerebilecek var mı ,araya kaynayayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 highlara hml lowlara pasif shield arttırıcalar medlere pasif shield arrtırcal tanklayabiliosan bcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Seperate said: Bana mission runner olarak takılabileceğim bi drake fit i önerebilecek var mı ,araya kaynayayım :P [Drake, pve] Ballistic Control System II Ballistic Control System II Shield Power Relay II Shield Power Relay II Large Shield Extender II Invulnerability Field II Invulnerability Field II Shield Recharger II Shield Recharger II Phased Weapon Navigation Array Generation Extron Heavy Missile Launcher II, Scourge Fury Heavy Missile Heavy Missile Launcher II, Scourge Fury Heavy Missile Heavy Missile Launcher II, Scourge Fury Heavy Missile Heavy Missile Launcher II, Scourge Fury Heavy Missile Heavy Missile Launcher II, Scourge Fury Heavy Missile Heavy Missile Launcher II, Scourge Fury Heavy Missile Heavy Missile Launcher II, Scourge Fury Heavy Missile [empty high slot] Medium Core Defence Field Purger I Medium Core Defence Field Purger I Medium Core Defence Field Purger I - Modullerin t2 versiyonlarını kullanamıyorsan meta 3-4 de işini görür. - Tank az veya çok gelirse Ballistic Control System / Shield Power Relay ekleyip çıkarabilirsin. - Hardenerları göreve göre değiştirirsin. - Boş high slota isteğe bağlı olarak Salvager yada Drone Link Augmentor takabilirsin. Bi de oyundaki nickin nedir? Ekleyeyim yardımcı olurum elimden geldiğince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 oyundaki nickim vallas hekard ,sevinirim sagol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bir de charı açarken falan attiributes kısmından habersizdim,daha doğrusu ne işe yaradığından,şimdi remap kullanıp willpowerla perception ı maxlasam olur mu ?pvp-pve skillerini alırken hızlandırsam olayı?yoksa yan olaylarda sıkıntı mı yaratır? perception ,willpower 21 ler bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Oyun dehset oldu ya t3ler bi heycan getirdi onun disinda bizim fleetlerde cok zevkli gecio yeni deploy felan guzel oldu starwars cikmak uzere hic baslayasim yok o kadar sardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 t3 ler dediğin tier 3 ler mi_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar