heyd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 beyler aranıza hiç giremeden ayrılıyorum. belki başka bi oyunda başka bir guild altında beraber oyun oynama zevkine varırız. hepinize iyi oyunlar[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 e sen bek sen ben nası kam?[signature][hline]hö?
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Ben de geldim sonunda yeni açıldı oyun Rethna Aurora Level 2 Science Blaster Electric / electric manipulation[signature][hline] Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c
KapIKulu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Ya keşke elec/elec seçmeseydin. tanıdığımız bir kullanan var iyi olduğunu idda etsede bence rezil. yada oynayan arkadaş rezil oynuyor bilemeyeceğim :P şaka bir tarafa hayırlı olsun. iyi seçim.[signature][hline]COH : Razean Haner
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Khaerox Level 12 Muto Scrapper defender/force field shield - balondu (silezya kizmasin :P)[signature][hline]ErnestRulazz..
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Jrahen Assault/Blaster[signature][hline]
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Diğer charı kullanmıyorum çok iyi gelmedi Level 6 Energy / Energy Manipulation Blaster Science Cursus Novatron[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ben bıraktım ayın 24üne kadar daha süresi var accountun ama sonrasını iptal ettirdim bugün[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
heavensdoors Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 selam millet mutation blaster lvl 9 energy man./fire en yakın zamanda pati guildine girmek istiyorum bilgilerinize... isim emperror server justice... [Bu mesaj heavensdoors tarafından 11 Ekim 2004 06:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Devvo, Adasu, Usta, Ak Korsan, Keyzar, Toxygen, Silezya, Algus Requiem Bu isimler genelde online bunlardan birine tell'den msj atarsan ulaşabilirsin.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender
Öne çıkan mesajlar