Gangren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 lol ben de onu yazmaya gelmiştim. Birkaç ay önce 14-16 arasında geziyordu, naaptılar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 pve eksigini kapamislar sonunda, bir suru single grup instance eklemisler. guzelll. veteran title i alin eger satin alip odeme yaptiysaniz yazik olmasin. sanirim yarin son gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Şu oyunu da askerdeyim diye hiç deneyemedim, bari bu fırsattan yararlanalım. Şimdi nerden dl ediyoruz, nerden açont açmak lazım f2p için? Sonra hangi serverda olacaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 http://www.aionfreetoplay.com/website/ burdan cekeceksin. gameforge da orada zaten account yaratirsin. 28 inde acilacak sanirim 27 sinde pre release gibi bir seyden bahsediliyor ama emin degilim. serverler ayni olacakmis isim olarak, genelde ilk ciktiginda herkes spatalos mu ne o serverdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 perento yada spatalos dolu oluyo diye okumuştum. bende başlıcam tekrar. Aldım veteran acc.mu. oynayacaklarla bi toplaşalım beraber yapalım questleri missionları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Sevgili Burak arkadaşım, biz Perento serverındaydık sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bende bir bakınayım tera dan bir cacık çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 serverlar ne zaman açılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 http://www.aionfreetoplay.com/website/ linkinden indirmeye başladım ama dehşet yavaş geliyor ve ara ara kopuyor. Yok mudur bunun başka bir yolu beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 yavaş iniyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Starter pack is mostly made like this to "sabotage" gold sellers/farmers. Gold Packs will be acquirable in game it self, at least for now, so even if people do not intend to spend their money can still get Gold Account in game. There will also be a possibility to be promoted from Starter to Veteran, but details on it will be announced a bit later. Böyle bir açıklama yapıldı bugün, yanisi starterlar da veteran olabilecek zamanla, nasılı belli değil sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 uzuuun ve kasınç bir grind gerektirir o, tam AION'a göre :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sepulcher Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ncsoft da accountu 29 subatta opt in yaptim. su anda Already Transfered gozukuyor. Account type pre-order , ilk ciktiginda yaklasik 2 ay falan subscription odemistim. Ancak su anda Account Status : Not Playable gozukuyor. Bu gameforge a transfer islemi hala devam ediyor mu demek yani 2 gundur transfer olamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Oyunda battleground, warfront, vs. gibi pvp yapabileceğimiz yerler var mı? Varsa level kaçtan itibaren girilebiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 kaç gb totalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Oyundaki pvp sirf world pvp, bg falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ya evet dün arkadaşa item veriim dedim sağ tıkla trade e bas! Starter accountsun trade yapamassın dedi! haydaa dedim, ya bu trial account gibi bişey, bari böle functionları kaldırma ya. ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Bu kadar dayanabildim, kolay gelsin size sdf. Edit: Keşke grafik motoruyla bu kadar uğraşacaklarına, diğer öğelere de baksalardı az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 cry engine zaten neyine uğraşsınlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 O zaman geliştirme aşamasında bayağı bir yan gelip yatmışlar. Quest sistemi ve görevleri ,oyundaki denge sinir stres test aşamasında kullanılabilir düzeyde direk. Baktım sinirlenmeye başladım kapadım oyunu, zorlaymış gibi oynuyom bi de. Edit : Uzun süreden beri MMO oynamamış birisi olarak oynanışı unutmuş olabilirim, ama sanmıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar