pcguru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Aion EU Service Transition Greetings, NCsoft will be transferring control of our Aion service in Europe to Gameforge in February 2012. In order to continue playing your European accounts after the transition, you must provide your consent allowing NCsoft to transfer your account information including other pertinent information to Gameforge. For more information about Gameforge, please visit www.aionfreetoplay.com. Please take a moment to read the Frequently Asked Questions, Gameforge Terms and Conditions, and Gameforge Privacy Statement. If you want to provide consent for this transfer, please go to your NCsoft Master Account and follow the provided instructions. http://uk.aiononline.com/news/announcements/aion-eu-service-transition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 baktılar dc universe e deli gibi para kazandı f2p olunca, bunlar da yapmaya karar verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 swtorunda sonu böyle olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 wow'un sonuda böyle olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 meridian 59'un sonu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 olmuş bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 demeye gelmiştim,açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 olm ne hızlısınız lan ctrl v kaldı öyle elimde :D Hello, In February 2012, Aion® will become free-to-play in Europe. As a player on the European servers, you need to be aware of a few important changes that will occur, and you will also need to do a few things to prepare for this exciting change. You undoubtedly have lots of questions and want to know more about what is planned in the free-to-play model. Prepare now, and get great rewards! We have made a special website that answers your questions: www.aionfreetoplay.com. There, you can review an FAQ that explain what's coming and send in your own questions for our Support Team to answer. See you at www.aionfreetoplay.com. © 2009-2011 NCsoft. AION® is a registered trademark of NCsoft Corporation. Published by Gameforge 4D GmbH. All rights reserved. All other registered trademarks or trademarks are property of their respective owners. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bu oyunu f2p etsende adam olmazki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ne alakası var ? oyun gayet iyi durumdaydı birkaç ay önce ben oynarken ,wowdan sonra en çok oyuncuya sahipti ve iyiydi yani birçok açıdan ,ben şaşırdım free olmasına muhtemelen bundan elini ayağını çekip başka şeylere focuslanacak ncsoft gw 2 vs gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 wow2'nin başlangıcı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Elimde bir sürü gameforge kuponu var, sırf bu yüzden başlardım ama notebook kaldırmaz sanırım ekran kartından dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 2 gun kaldi lan 28 subatta beles oluyo eu. boost felan olacakmis ilk gun girip bakacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 kacmaz iyi oyun.. oynanir free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 harika bir haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bu arada onceden aion oynadiysaniz accountunuza girip transfer edin ki veteran title ile oyunu sinirsiz oynayin. 1-2 ufak hadise var yapamayacaginiz ama osuruktan. bonus pvp bilmemnesini alamiyorsunuz o kadar gerisi full full. yeni free aion artik gameforge da ve ncsoft accountunuzdan transfer etmeniz gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Ben de oyun vardi da sadece cdkey'ini saklamisim account name sifre email hepsi yalan olmus. Heralde sitsen alinmaz artik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 suradan karsilastirin veteran ve goldu kesin hemen gidin transfer edin dursun kenarda. sanirim yarin son gun. http://www.aionfreetoplay.com/website/features/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 CE sahiplerine bir artı gelecek mi acaba? O kanatları falan alamazsam bombalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Darqainu said: Ben de oyun vardi da sadece cdkey'ini saklamisim account name sifre email hepsi yalan olmus. Heralde sitsen alinmaz artik ? ncsoft accountuna girince oradan game accounts otomatik geliyor zaten en kotu ncsoft master account sifreni ismini hatirlarsin herhalde. oda buradan https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/accountManagement.pl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Gangren said: CE sahiplerine bir artı gelecek mi acaba? O kanatları falan alamazsam bombalarım yok bir artisi yok sanirim. en azindan ben gormedim baktigim kadari ile. arti aion 3.0 patchide geliyor buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 account tasima icin yonergeler http://www.aionfreetoplay.com/website/faq/item/account_01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Vay arkadas yillarca girmedik diye 34608 tane soru sordu :) Basaricam galiba olsa da girip oyalansam bedava bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 oha bu oyun kac gb olmus yahu. %35 i bitti 8,4 gb download ettim daha ?? 24 gb mi nedir bu alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 25 gb download FYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar