Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 sigara içerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 fuck this shit derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okazyon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Ne düşünmem gerektiğini düşünsem yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 vücudum toprak olacak fakat düşücelerim sonsuza kadar varolacaklar gibi beylik laflarla şanımın yürüme şansını kullanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 a ile başlayan küfür varyasyonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 küheylan said: Seele said: at alirim desene at ulan at. napcam lan at alıp. at hırsızı diyo sana olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 istedigim zaman olucem der kafama sikarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bu arada arkadaşlar "ne yaparsınız?" demiyo "ne düşünürsünüz" diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 dusunmeden bisey yapilmiyo, sen bilmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 yani o durumda düşünebilcek tek şey anne baba falan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 of şükrü ya bayatlaşma allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 çılgınca paten kayarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 aquila said: istedigim zaman olucem der kafama sikarim. AHAHAAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 banyo yapar, dua eder, pamuk tıkayıp yatarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 cok sevgılı bı eskı sevgılım var. onu dusunur once mutlu sonra huzunlu sonra da sınır ve stress olurdum herhalde olmeden hemen once. Allah ın cezası karı ya. bak gene sınır oldm. asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 aquila said: istedigim zaman olucem der kafama sikarim. olm ya şakaysa, niye kıydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Eddard Stark ne düşünmüşse bende onu düşünürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 benim postumu alıntılayıp sonra niye vazgeçiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Bence pek birşey düşünmezdik. O zaman farklı bir bilinç devreye girerdi muhtemelen. Çünkü artık zihin zaman yaratamazdı. Zaman yaratamayan zihin şimdide hapsolur, bu da hiçbirşey düşünmemektir zaten. İdam olmayı beklerken çok farklı bir huzur ve teslimiyete kendini bırakmış mahkumlar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 alkol gogogogog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Do you think it would be impolite to give someone a t-shirt that reads 'I'm the reason why rational people are hesitant to self-identify as feminists.' ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar