reyou Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 kahrim senden yoksun su aralar arabalarin gecen dumanindan icime cektigim yildirim kanindan ve bedeninin sessiz koselerinden yoksun.. aglamakli kalbim duvarlarina carparken gokyuzunden akan yaslar ceperlerime islerken kendimden gecerken askin dayanilmaz sanrisinda sendin ustume kosarak gelen, baskalarindan kacarken kimsesizligimden odun vermezdim ben olsam siparis ustune getirilmis bir bucuk asktan arda kalanlari dagitirken etrafa sessizce kopekler gibi kemiriyorlardi sokak koselerinde gizlice ruhundan cikan dikenlerin, bedenlerin ve kiymetin hepsinin arkasinda biraktigin o essiz saadetin birde ustune gelmis olan saklanmis gecmisin senden kopup gelmis carpmis suratima bitmeyen bir film gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 reyou said: film gibin. samimiyet (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 http://i.imgur.com/xEa6Y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ben beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 reyou said: senden kopup gelmis carpmis suratima bitmeyen bir film gibin. seriously? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar