troqqq Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bursa ici 69 lwl warıor +8 full shell +8 raptor uzerınde yaklasık 10 qb parası war... yuzde 40 7 k np si war bursa ıcıdır ılqılenenler konuya cevap yazması yeterlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bir de bursa arkadaşlar belirtelim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 benden bi teklik çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ilqilenenlerin cevaq atması qerekmiyor mu troqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 QB nasıl bir para birimi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 gb falandır muhtemelen ama qp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 its a trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 qb = qoduumun barası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
troqqq Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 qb yanı 100 mılyon oyun parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 troqqq said: bursa ici 69 lwl warıor +8 full shell +8 raptor uzerınde yaklasık 10 qb parası war... yuzde 40 7 k np si war bursa ıcıdır ılqılenenler konuya cevap yazması yeterlı ahaha yani çok belli oluyo bu forumdan ve feyk oldugun bu tarz çar satılıyosa hangi serverda oldugunu da yazar zibidi seni dsfsdf ayrıca çarın da bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
troqqq Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 paşa bellıkı ılqılenmıyorsun .. tamam da kotu yoruma ne gerek war ¿ SErvER BeRAMuS CHAr KArUS .. tamam kral sensın tum serverler senın tamam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 şu bölüm komik olduğu için mi kapatılmıyor hala? yoksa aramızda gizli gizli kınayt oynayan tw'ler modlar mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 kınaytıma dokunma kınaytına sahip çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 troqqq said: paşa bellıkı ılqılenmıyorsun .. tamam da kotu yoruma ne gerek war ¿ SErvER BeRAMuS CHAr KArUS .. tamam kral sensın tum serverler senın tamam .. kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 forumu israil destekliyormuş. dolaylı ilişki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 fake konu ama götünden de olsa itina göstereydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
troqqq Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ya ne fakesı ılgılenen arkadaslar eklesinler veya maıl atsınlar charın ss lerı de war + 69 lwl prıestım de war ... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
troqqq Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 escape ! ! kac metre keseyım ¿ kararsızsan hazır kesilmişi war ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 troqqq kınayt onlayın oynayarak israile destek olduğunun farkında mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
troqqq Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 KaRdEsım ZeVKLERLE RENKLEr TarTIsıLamaZ ! ben oynamıyorum farkındaysanız satıyorum oyunu bırakalı cok oldu .. o na bakılırsa yedıqımız qıydıqımız urunlerınde coqu ısraıle aıt .. ben burda tartısma konusu acmadım fakat tartısmaya surukluyorsunuz konuyu .. ben oyuna bır kurus para odemedım odemem de .. belli bi emekle o seviyeye getırdım ve satıyorum .. oyunda nadir olarak yabancı bulursunuz bu oyunun %96 TÜRK ! ve en cok karakter turk olduqu ıcın oyunuda turkceye cevırdıler benım kımseye destek olduqum yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 oynayan bi türkler kaldığı için de şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 hala g yerine q kullanan var.vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 said: Oyunu oynayanların %96sı TÜRK!! evet ayrıca %97si 15 yaş altı asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ya bazen VuRuCu_TeAm88 diye bir nick alıp Knight Online oynamak istiyorum böyle saatlerce günlerce. çok samimi bir ortam var. çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar