fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 kavga etmeye değer bişey olmadı lan hiç hayatımda. bi kere herifin birini dövmeye niyetlendim meriçlik yapıyo diye, sonra adam hemofiliyiş, dövemedim :( omuzlaşma filan da olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 kavga etmek övünülecek bişe deil ama hiç etmmemiş olmak pek inandırıcı birsey deil her insan bir iki keree kavga etmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 girdiniz durumda kavga etmeme gibi bi sansiniz varsa etmeyin zaten. silke silke kavgaya giden kimi durumlar olur ben ondan bahsediyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 fede said: omuzlaşma filan da olmuştuharika bir şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Sir.Enis said: Deacon said: Ciddi misin bilmiyorum da, hayatimda bir kere kavga ettim ve yaptigim en salakca islerde top 3'e girer direk. Kavga etmek nedir arkadas? Kavga etmeyi marifet gorenlerin volvoxtan farki yok gozumde. kavga etmek çok normaldir üstelik senin böyle düşünmen biraz anormal. insan ırkı vahşidir kavga eder. ama kendini veya arkadaşlarını vb. korumak için kavgayı kullanmak gerekir. Barbarlık insanlığın doğal halidir. Medeniyet ise doğal değildir, olayların gelişimi sonucu çıkmıştır. Barbarlık hep kazanacaktır. -Robert E. Howard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Deacon said: Ciddi misin bilmiyorum da, hayatimda bir kere kavga ettim ve yaptigim en salakca islerde top 3'e girer direk. Kavga etmek nedir arkadas? Kavga etmeyi marifet gorenlerin volvoxtan farki yok gozumde. evet ciddiyim. etmeyi bilmeyen insanlar ya da korkanlar hic bulaşmamalı. ben marifet olarak görmedim aslinda hic kavgayı. ama o an geldiğinde de hiç geri adım atmadım. sokakta büyüdüm ben ondan garip gelmiyor pek kavga fikri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Ya o açıdan bana da garip geliyor, öyle çok acaip kavgalar falan etmedim, hatta birine sinirlenip salladığım yumruk sayısı bir elin parmağını geçmez ama sokakta sürekli bir dalaşma hali vardı, ama herkes birbirini tanıdığı için ne zaman ciddi ne zaman ciddi değil anlaşılırdı. Lisede falan da keza, yatılı okuduğumuz için oyun olarak birbimize allah ne verdiyse geçirirdik. Ama bu anlattığım ortamlardan ne hapçı çıktı ne de serseri, herkes gayet düzgün adamlar oldu. Şimdi böyle "hmmmm kavga çok ilkel..kabile toplumu ürünü" diye dolaşan adamlar ota boka bıçak çeken gencolardan daha kıl geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 kavga etmek de bilerek dayak yemek de yerine göre gayet marifet valla. ahmakça olan kısmı magandalık yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 "nutella yerim" said: git tekelden 5-6 tane efes extra al,sonra adamı ara bir parka veya sahilde oturcak bir yere cagır,oturun birlikte için,2.biradan sonra birden dudagına yapış...yok olmadı dur 2.biradan sonra birden boynundan öpmeye başla,sonra gerisi gelcektir. sen çok mu yalnız kaldın lan istanbulda :D bu ne biçim tavsiye olm ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 stimpak said: "nutella yerim" said: git tekelden 5-6 tane efes extra al,sonra adamı ara bir parka veya sahilde oturcak bir yere cagır,oturun birlikte için,2.biradan sonra birden dudagına yapış...yok olmadı dur 2.biradan sonra birden boynundan öpmeye başla,sonra gerisi gelcektir. sen çok mu yalnız kaldın lan istanbulda :D bu ne biçim tavsiye olm ahahah evet gercekten cok yalnızım panpa ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 sırf bu tarz durumlar sebebiyle wing chuna başlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 fui-sin tekmesi atiyodum ben dizim sakatlanana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ''tanışabilirmiyiz?'' nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Frantic said: fui-sin tekmesi atiyodum ben dizim sakatlanana kadar. then I took an arrow in the knee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Black_Hand said: ''tanışabilirmiyiz?'' nedir ya?o, basitleştirilmiş hali. "tanışabilirmiyiz" değildi mesaj, özü oydu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 gidere gider yap. senden mi korkucam lan dümbük de. sarı şahin al bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 herif hala etrafta onu pikecem falan diye konuşuyormuş. ruh hastası diyorum itibar etmiyorlar... gerçekten var bir şeyler bu herifte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 10 sayfa okuyamicam, hatun noldu verdin mi ayarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 adam liseli sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 da sen niye meriçlik yapıosun haketmişsin biraz meriç değilmiş tanışabilr miyiz demiş dsfs daha kötü gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 adam 92'li. liseyi bitiremedi, benimle birlikte aynı lisedeydi, 2. sınıfa geçemeden atıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ben ne meriçlik yapacam. kız herifle çıkmış ayrılmış, 1 ay geçmiş üzerinden. adam ruh hastası, bana saracak yer arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 sen niye olm kıza tanışabilirmiyiz diye mesaj atıyosunki adres ver lan bende dövücem seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Ulan ahahaha 92 ne ya.Milenyum çocuğundan ayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 tam tahmin ettiğim gibi çıktı. 92li veletten bişi olmaz bi gün bime giderken yakala ense köküne vur bi daha yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar