LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bunun olacağı ztn haber verilmişdi ...[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bende hala yok msn[signature][hline]O artık Ays Hokey'ci..Kafası gözü dağılana kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bu ne ya msn yok dl yapammıyorum falan.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 300 km otedeki okudugum sehirden ayrilip haftasonu daoc oynayayim diyorum,bunlarda bakim yapiyorlar.Ne diyeyim..[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 msne giremiyorum bnde herkes de aynı sorun mu var?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bunun için kime küfür edicez sorumlusu kim?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" [Bu mesaj Sensible tarafından 09 Ekim 2004 10:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Sensible, 09 Ekim 2004 10:06 tarihinde demiş ki: Bunun için kime küfür edicez sorumlusu kim? Standart TT den başladım saymaya ben[signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 download 20kb ile yapiyorum 30 maksimum ama warcraft oynamaya yeltendim iki saniyede bi takildim cok kotu[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya akşam enemy territory oynucaktım yabancı bi serverda .pingimden dolayı almıyo server. miranda actım . icq direk online oldu msn bi 10 dakka sonra oldu off[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Pff oyun update ediyoruz 1kb/s hız[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 abi ben utv banada kablolu arkadaşlar daaa hizli geliyo....[signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Ben UltraTv kullanıcısıyım o da aynı,ttnetin olayı olduğu için firma ile alakası yok.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 şu anda 1mbit bağlantı ile 10k'yı geçemiyorum download'da hatta yurtdışı siteleri öyle yavaş ki 56k modemle böyle olmamıştı....[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 download gene biras ii ama upload berbat oyun oynuyamıyorum.pingl er 10k ms de ![signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Sensible, 09 Ekim 2004 17:47 tarihinde demiş ki: Pff oyun update ediyoruz 1kb/s hız Aynen. Bu nasıl problemse webden DL yaptım süfer geldi. Oyunu update edicem, tık yok..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastSurvivoR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 düzeldi benim dl hay1rl1 olsun[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... a.k.a SoLidSnake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Alla alla düzeldi nası olduysa?![signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 hatlar düzelmiş gibi..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 25) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 düzgün şu an düzgün..[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir. www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 düzgün mü? 89 bayt ile dl yapmaya calısıyorum msn messengerı :(. (turk sitesinden hemde)[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bende de normale döndü bayağı.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Msn dışında fena değil gibi..Ama yine düşük biraz download hızı.Normalde 27kb ile filan çekiyordum,23 şu an. (256 adsl)[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 dün gece düzeldi bende ondan beridir de normal yurtdışından bişeler çekiyorum 80-90 k ile[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Benim de bahsettiğim yurt dışı downloadıydı.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar