Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En en en kalabalık serverı burası yani gittikçede artacak gibime geliyor guildler gelince falan herhalde 3-4 hafta sıra bekleme olayı olur daha rahat.
Bu arada lvl5 oldum 4*5 ates cini dısında bişi ogrenmedim. bişiler yapmış olmam lazımmıydı simdiye kadar crafting zart zurt falan?
Mesaj tarihi:
Absolut said:

En en en kalabalık serverı burası yani gittikçede artacak gibime geliyor guildler gelince falan herhalde 3-4 hafta sıra bekleme olayı olur daha rahat.
Bu arada lvl5 oldum 4*5 ates cini dısında bişi ogrenmedim. bişiler yapmış olmam lazımmıydı simdiye kadar crafting zart zurt falan?

craft trainerlariyla ilk interaction republic/imperial fleette oluyor
lvl 10 civarinda
Mesaj tarihi:
level 8 de bıraktım uyucam sdf

companion ne zaman geliyor ya.şu hate machine zorladı.

friend aradım ama o ara kimse sallamadı ahaha

bu arada randım nickten reddjahn tarzı bişi buldum nikimi öyle yaptım.böyle bişidi
Mesaj tarihi:
2-3 level oynadım topu topu da, 7 mob arasına girince ölünmüyor. tam sevdiğim tarzda olmuş. bi yandan şirinler gibi laylalalalay yapıp bi yandan düüüğşman çatlatıyorum.
Mesaj tarihi:
oyunda agro range halen çok düşük, elite mob'un yanında duruyorum adamın umrunda değil. iyi birşey tabii ki bu, mal mal koştururken adam çekmemek için.
Mesaj tarihi:
fizban said:

2-3 level oynadım topu topu da, 7 mob arasına girince ölünmüyor. tam sevdiğim tarzda olmuş. bi yandan şirinler gibi laylalalalay yapıp bi yandan düüüğşman çatlatıyorum.

ne açtın
Mesaj tarihi:
bi bakalım cap'ler arttırılsın ömür boyu böyle devam edecek değil, zaten bakarsanız tüm server'lar full bazıları dışında ve full'lerin neredeyse tamamında sıra vardı, illa ki bi ayar çekeceklerdir.
  • Yeni Oluştur...