Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 İşin kötüsü işi bilen kişiler olduğu için sıra düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ferudunda ne kadar sıra var an itibari ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 900+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Kaede said: abi early access muhabbeti serverlarda sıra olmasın diye değildi ki lol login serverları falan göçmedi işte ea PÜRÜSSÜZ KUSURSUZ LAUNCH diyebilsin diye o kadar early accesden bahsetmiyorum ki guild deploy olayından bahsediyorum kalabalığı engellemek için yaptıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 guild deploymentla early accessi birleştirmişsin abi sende early deploy ne asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 -Deno- said: ferudun'lar bırakırın server'ınızı gelin lettow'a. lesser serverda oynamıyoruz üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 yok 1:30 saat sıra var hiç çekemem tomb'u şu anda.. ben lettowa akar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Kaede said: guild deploymentla early accessi birleştirmişsin abi sende early deploy ne asdf neeeeeeeeebilim abi çorbaya döndü zaten early access free access early deploy standart edition key pre order key grace period var yok iki kod tek kod bilmemne kafa mı kaldı Sparkcaster said: -Deno- said: ferudun'lar bırakırın server'ınızı gelin lettow'a. lesser serverda oynamıyoruz üzgünüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 neyse arkadaslar en azından aralık yarın kesin gibi:P en azından ilk haftası bile olsa girerim:) su saatte girsekde zaten sıra gelene kadar sabah olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 18:55'de girdim 780 kişi vardı. 20:25 saat, halen 100 kişi var sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 arkadaşlar çok sıra var başka servera gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Puwz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 tüm ispanyol oyuncular bu servera mı yüklendi noldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Elonia olarak açtım karakteri, Republic. Ekleyin gayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 lan bu ne it sürüsü gibi kuyruk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 hayatım boyunca bütün banka ve devlet dairesi maceralarımda bu kadar sıra beklemedim lan genelde sıra varsa kaçarım boşken girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ben de oyun oynarken bile pc başında bu kadar şuursuzca zaman geçirmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 olm 1600 kişi nedir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 hadi baylar reroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 yok ya lesser servera gitmeyüz gericiysek gericiyiz kardeişm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ulan yattım kotor çizgiromanlarını aldım elime tekrardan okuyorum beklerken hey allam bare tipimi düşüneyim betadaki gibi hacı sakalı mı yapsam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 OF oyun da bi garipleşti aşağı ala ala saçmalamaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 abi biz her gün 2000 kişi mi beklicez bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 1600 kişi kaldı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 gecenin bu saatinde bu kadar sıra hiç görmedim ben başka oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 cıktım ztn başka bi servera girip bakıncam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar