Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
trathias said:

@Darkblue
vaaay zamanında beni ipten alan healerımı kesmek zor olacak gercekten. cok güzel olucak ama cok eglenceli kapışmalar dönücek sabırsızlanıyorum valla

Evet gerçekten güzel olucak yalnız o healer artık dps dikkat et kendine :))
Mesaj tarihi:
interperez said:

Reyna said:

Olm şışttt çaktırma ben spyım :)

hoca sen old moonlapse member değilmiydin ya hiç yakıştıramadım cık cık.:)

Öyleydim Moonlapse katılmıyor Swtor a .. Red Guard tan teklif alınca Riftten arkadaşlarımda oraya girince bende katıldım :) Raiftteki arkların çoğu zaten warhammerda Red Guard taydılar ..
Mesaj tarihi:
Popeye said:

Genco said:

Serverımızın IRC'si:

Server: Quakenet
Kanal: #TOFN.pvp

http://webchat.quakenet.org/

Bu arada VAY AK klanına ulaşmaya çalışıyorlar şu sıra. Klandan bir yetkili girsin de bu serverda kalıp kalmayacaklarını belirtsin. Diğer klanlara da tavsiye ederim.

Bu konuları konuşmak için klan'ımızın lideri Axedice ile irtibata geçebilirsiniz.

AHAHAHAHAHAHAAHHAHHAHAAHHHAHAHAGSDSSDGDKHJL4RTRQFRDQWERD
Mesaj tarihi:
zuahuahuhau yabancı forumlarda herkes, tomb of freedon nadd serverından kaçsın diye yazı yazmışlar..

en fazla kalabalık guilde sahip olan sunucuymuş..baya bi server sırası beklemeye hazır olun diyorlar..

bu arada sunucuda rus yok denecek kadar azmış..
Mesaj tarihi:
birde bu kadar pvp tantanası niye çıktı guild deployment için, işte şuraya şu zerg guild geliyo şu adamlar buradayamış vs hani sanırsın pvp server çok acaip aion gibi bir content sunuyor, alt tarafı contested planetlarda birbirini gankliyorsun zaten şu launch döneminde pvp serverda başlamak resmen eziyet olur.

cidden hiçbir artısı yok pvp serverın yada varsa bilmediğim birşey bilgilenmiş olayım.
Mesaj tarihi:
mueh bence republic dısardan guild trasfer etmeye baksın kafalarını cıkaramıcaklar baskentlerinden:P

ama bide işin hakketen sıra bekleme olayı var. öle bişi olursa sıcanzi:/
Mesaj tarihi:
http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/003/619/Untitled-1.jpg?1288903617

tomb of freedon nadd çok kalabalık olur da sıra bekleriz diye bi korkum var
  • Yeni Oluştur...