sardius Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 black company de sanırım republic empire degil...neyse kescek daha fazla jedi demek sadece:p "nereye kacsam bilemedim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 kel char acma madem dikkat cekmez dostum şaka şaka biz sardius kel olduğu kadar sardiustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblue Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 trathias said: @Darkblue vaaay zamanında beni ipten alan healerımı kesmek zor olacak gercekten. cok güzel olucak ama cok eglenceli kapışmalar dönücek sabırsızlanıyorum valla Evet gerçekten güzel olucak yalnız o healer artık dps dikkat et kendine :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 interperez said: Reyna said: Olm şışttt çaktırma ben spyım :) hoca sen old moonlapse member değilmiydin ya hiç yakıştıramadım cık cık.:) Öyleydim Moonlapse katılmıyor Swtor a .. Red Guard tan teklif alınca Riftten arkadaşlarımda oraya girince bende katıldım :) Raiftteki arkların çoğu zaten warhammerda Red Guard taydılar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 emrah heala yetemez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 sardius said: black company de sanırım republic empire degil...neyse kescek daha fazla jedi demek sadece:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 TOFN Güncel Guild Listelerini altta verdiğim linten takip edebilirsiniz Tomb of Freedon Nadd Guild Lists an itibarı ile: Republic Total players: 1885 Total guilds: 61 Empire Total players: 2559 Total guilds: 89 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Hahah kelini kızartıcam Sardi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Popeye said: Genco said: Serverımızın IRC'si: Server: Quakenet Kanal: #TOFN.pvp http://webchat.quakenet.org/ Bu arada VAY AK klanına ulaşmaya çalışıyorlar şu sıra. Klandan bir yetkili girsin de bu serverda kalıp kalmayacaklarını belirtsin. Diğer klanlara da tavsiye ederim. Bu konuları konuşmak için klan'ımızın lideri Axedice ile irtibata geçebilirsiniz. AHAHAHAHAHAHAAHHAHHAHAAHHHAHAHAGSDSSDGDKHJL4RTRQFRDQWERD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Republic'in gözünü seveyim her yerde sayıları az :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 zuahuahuhau yabancı forumlarda herkes, tomb of freedon nadd serverından kaçsın diye yazı yazmışlar.. en fazla kalabalık guilde sahip olan sunucuymuş..baya bi server sırası beklemeye hazır olun diyorlar.. bu arada sunucuda rus yok denecek kadar azmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ruscorp geliyor buraya şimdi webchatte geyik yapıyorum elemanlarla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 birde bu kadar pvp tantanası niye çıktı guild deployment için, işte şuraya şu zerg guild geliyo şu adamlar buradayamış vs hani sanırsın pvp server çok acaip aion gibi bir content sunuyor, alt tarafı contested planetlarda birbirini gankliyorsun zaten şu launch döneminde pvp serverda başlamak resmen eziyet olur. cidden hiçbir artısı yok pvp serverın yada varsa bilmediğim birşey bilgilenmiş olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ruscorp geliyosa republic sayisi dengelenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ~300 kişilermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Sin said: ruscorp geliyosa republic sayisi dengelenir Ruscorp republic değil empire tarafında ha aklıma gelmişken Devils pact ile ally durumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 mueh bence republic dısardan guild trasfer etmeye baksın kafalarını cıkaramıcaklar baskentlerinden:P ama bide işin hakketen sıra bekleme olayı var. öle bişi olursa sıcanzi:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 askajedi ye gore freedon nadd unofficial hispanic server su mesajdaki elemanda 4000 kisilik bi pvp ekibinin bu serveri secicegini soylemis.. :D hehgehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 allahları varsa gelmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 heh bana biz bu serverı degiştiricez gibi geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Sparkcaster said: allahları varsa gelmezler vay ak değiştiriyo mu serverını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 evet, TOFN'a geçiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/003/619/Untitled-1.jpg?1288903617 tomb of freedon nadd çok kalabalık olur da sıra bekleriz diye bi korkum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 beklicez zaten sıra ilk birkaç hafta ama değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar