Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
16da 25k var bende, o da 80e kadar craft kasıp slicing i geç aldığımdan. Craft yapmadığın sürece para kolay oyunda.

Bu arada feridun dan bayarsanız ahto sizleri bekliyor.
Mesaj tarihi:
En karlı meslek slicing mi axe ? Eğer öleyse direk değiştireyim henüz 12 levelim zaten ve 5k parada kitlendim , betada 21 olmustum ve sadece 13k param olmustu artificie , archeology ve tresure hunting ile . Çanta slotumu bile artıramamıştım yani. Bir de bu slicing de ne yapiyorsunuz çok kısa bir şekilde anlatırmısın. O meslek ile cikardigin yada artik ne bilim mission ile 3 dk da gelen birşey ise, direk vendora mı satıyorsun auction houseda mı satıp para elde ediyorsun.
Mesaj tarihi:
Slicing direk para mesleği, haritada treasure box vb. nodelar bulup içinden para sandığı lootluyorsun. Missonları da 95 creditse gidiyorsa 160 creditslik sandıkla geri geliyor mesela. Fakat diğer bütün skilllerin aksine hiç bir craftta işine yaramıyor. Armor enhancement vs bi kaç item geliyor ama pratikte para harici hiç bir getirisi yok.
Mesaj tarihi:
Red said:

4.500 creditsi vardır 45k diyor sdfs

lvl 21 itibariyle 81k oldu :)

ah'yede baya bişi koydum sabaha 100k olur, bide ah çok feci dizaynı abv :p

zaten lvl 25te binek için alınması gereken riding skilli 40k sanırım sadece..
Mesaj tarihi:
O sıranın azalması maintenance gelişine kadar zaten oyuna giremicekleri için hiç sıraya girmeye tenezzül etmeyenler sayesinde oluyor. Eğer cap arttırmazlarsa bu geceki maintenance da o sıralar aynen devam ayın 22 sine kadar.
Mesaj tarihi:
bugunku maintenance EGA resmi olarak tamamlanmis oluyor...
bugun 50% cap yukselir
yukselmezse 22 sinde garanti yukselir..

20 sinde basliyacakalrin full serverlari secmemesi acisindan 22 sine sarkabilir cap increse...
  • Yeni Oluştur...