Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bırakın abi ne kasıyosunuz hakkaten ben lvl 14 idim şimdi lvl 11 başka serverda devam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 elektrik gidip geldi. 1sn için. pc restart attı. şimdi 2k sıra. silkerim böyle elektriği de serverı da ya. bir de elite moblar arasında kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bu oyundada zengin olcam sanırım, 18 olmadım daha ama 45k para olmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 nasil yaptin bu parayi yaw:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 4.500 creditsi vardır 45k diyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 16da 25k var bende, o da 80e kadar craft kasıp slicing i geç aldığımdan. Craft yapmadığın sürece para kolay oyunda. Bu arada feridun dan bayarsanız ahto sizleri bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 En karlı meslek slicing mi axe ? Eğer öleyse direk değiştireyim henüz 12 levelim zaten ve 5k parada kitlendim , betada 21 olmustum ve sadece 13k param olmustu artificie , archeology ve tresure hunting ile . Çanta slotumu bile artıramamıştım yani. Bir de bu slicing de ne yapiyorsunuz çok kısa bir şekilde anlatırmısın. O meslek ile cikardigin yada artik ne bilim mission ile 3 dk da gelen birşey ise, direk vendora mı satıyorsun auction houseda mı satıp para elde ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Slicing direk para mesleği, haritada treasure box vb. nodelar bulup içinden para sandığı lootluyorsun. Missonları da 95 creditse gidiyorsa 160 creditslik sandıkla geri geliyor mesela. Fakat diğer bütün skilllerin aksine hiç bir craftta işine yaramıyor. Armor enhancement vs bi kaç item geliyor ama pratikte para harici hiç bir getirisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 slicing baya iyi ya, mission discoveryler inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Nerf yedi dediler slicing için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Red said: 4.500 creditsi vardır 45k diyor sdfs lvl 21 itibariyle 81k oldu :) ah'yede baya bişi koydum sabaha 100k olur, bide ah çok feci dizaynı abv :p zaten lvl 25te binek için alınması gereken riding skilli 40k sanırım sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bu adam her oyunda boyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 midas gibiyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bu saatte instant sıra, oh dear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Kaç k sıra? 2k ya yakınsa şimdiden alayım. Aksama anca biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 warzone sırası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Ofisden eve bağlantıya geçip girdik sıraya 1053 kişi.. çıkış 18:30 yarım saatde yol desen 19:00 evde olurum.Terslik çıkmaz inşallah sadsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bu saatte 1550 kisi sira yetersiz spark super server secmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 her zaman kaliteli server seçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 1:30 da evde oluyorum direk girdim bugün sıra beklemeden iyiydi. zaten eve gelemden arıyorum evi login oluyorlar sıkıntı olmuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 azaldı sıra baya 900 lere felan düştü biter haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 kapasite yükseltildi heralde çoğu server standart gösterio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 O sıranın azalması maintenance gelişine kadar zaten oyuna giremicekleri için hiç sıraya girmeye tenezzül etmeyenler sayesinde oluyor. Eğer cap arttırmazlarsa bu geceki maintenance da o sıralar aynen devam ayın 22 sine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bugunku maintenance EGA resmi olarak tamamlanmis oluyor... bugun 50% cap yukselir yukselmezse 22 sinde garanti yukselir.. 20 sinde basliyacakalrin full serverlari secmemesi acisindan 22 sine sarkabilir cap increse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar