benjani Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bu zorlu deplasmanda takımımızı yalnız bırakmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Yarın bi toparlanma bekliyorum takımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bilica kadroda yok. serdar oynicak ilk kez. bursa'dan gol yememeliyiz artık. adamlar ankaragücü'ne bile gol atamadılar geçen hafta. umarım stoch'u oynatır aykut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Ankaragücü'nü kriter alacaksak biz yanmışız be mokoko :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 abi ankaragücü'nden bile 2 gol yemiş takımız. şu sıralar durum fena. mutlak bi toparlanma lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 0-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ya bursa, ya berabere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 bursa çok kötü son haftalarda. imkansız bursanın alması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Ya Fener çok rahat alır (Stoch oynarsa) ya da 0-0 da kilitlenir gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 aynı anda bursa yatış hakem de satış olursa fener alır. ki muhtemelen öyle olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 serdar'in ilk maci olacagindan banko bir yeriz. semih de benim icin bir gol atacak. iste bir gol daha atarsak aliriz. skor: 1 - 1+x, x>=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ust biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ataragider Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 CthuLhu said: bursa çok kötü son haftalarda. imkansız bursanın alması Bence de öyle , FB 1-3 falan kazanır gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Fenerbahçe muhtemel 11'i: Volkan, Gökhan, Yobo, Serdar, Ziegler, Cristian, Emre, Stoch, Mehmet Topuz, Alex, Semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Bursa yenecek gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Bursaspor'u anlamadım ben, sezonun ilk 2-3 maçında silindir gibiydiler şimdi muhtemelen küme düşme hattına kadar inecekler bugün yenilip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Fenerbahçe 11: Volkan, Gökhan, Yobo, Serdar, Ziegler, Özer, Selçuk, Emre, Stoch, Alex, Semih Bursaspor 11: Carson, Basser, İbrahim, Ömer, Vederson, N'dyae, Insua, Ramazan, Ozan, Bangura, Sestak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 fener çok rahat kazanır 0-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 özer :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 abi özer yoktu ben son baktığımda. offf üzüldüm ya resmen adamın adını görünce. aman yaaa izlemicem lan maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 web tv hesabını ver o zaman. arkadaş soruyodu var mı fazla diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 digiturk'e para yedirmiyorum ben :D cafeye gidicektim gitmicem işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 çay paranı ver o zaman. maçı anlatırım buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 mokoko said: Fenerbahçe 11: Volkan, Gökhan, Yobo, Serdar, Ziegler, Özer, Selçuk, Emre, Stoch, Alex, Semih Bursaspor 11: Carson, Basser, İbrahim, Ömer, Vederson, N'dyae, Insua, Ramazan, Ozan, Bangura, Sestak Yahu niye 4 yabancıylan çıkıyoz, sağda Dia ve ilerde Bienvenu oynasın işte hazır deplasman maçı. Semih iç saha maçlarında daha çok iş yapan adam, hatta ilk 11 çıkınca bile iş yapamıyor. Özer'i konuşmaya gerek bile yok, ağır sıvayacak yine. Aykut doymamış Gs maçındaki saçmalıklarına demekki edit: Bu arada Topuz maç kadrosundaydı, demekki iyileşti. ulan onu oynatsana o zaman Özer molozu babanın oğlumu hey allaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 gözün cüzdanımda mı bilae? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar