Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İkinci iş görüşmesi

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

ne garip muhendislikler cikmis son zamanda.

tr'de outsource furyasına kapılınca hepsi yok olacak en azından tr'den silinecek. üretim ve onun tüm sub mühendisliklerine ayrıca kılım zaten. aselsan'da ne yaptın sorusuna üretim stajı yaptım diyen adamlarla selamı sabahı kesiyorum. zaten başka türlü stajı yok gibi bir şey herkes üretim stajı yapıyor CS mezunu adamı da veriyorlar atölyeye ustalarla parça kesiyolar. lol
Sosyal ağlarda paylaş

Maaşı 1600-2000 arası söyle bence, benzer pozisyonda kurumsal firmalarda çalışan yeni mezun arkadaşlarım o maaşlarda başladılar.

Ama maaş konusunda çok çok kararsız ve fikirsizsen, "kurumsal çalıştığınızı biliyorum, başlayacağım pozisyonda mantıklı bir rakam kazanacağımı biliyorum" tadında geçiştirici/ne verseniz olurdan daha iyi bir cevap da verebilisin.

Hayırlı olsun şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

embedded programcı için iş güvenliği açısından iyi olur bu savunma sanayii şirketleri. hele tr'de daha bir iyi oluyor.
zaten kafadan secret clearance gerektiren bir işte çalışmış oluyorsun yerine kolay kolay birini bulamıyorlar.
bir de bu şirketlerde ağır bir bürokrasi de hakim biraz da içine kapanık şirketler olduğu için işverenden kaynaklanan fazla işgücü sirkülasyonu da yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Arama sakın :)

Yarın, görüşmenin senin açından olumlu geçtiğini, firmaya değer verdiğini, beraber çalışmanın senin için ne kadar faydalı olacağını ve firmaya katkı sağlayabileceğini düşündüğün bir e-mail gönderirsin.

Bu e-mailin çok faydası olacağını sanmıyorum ama o ayrı konu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...