aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ne garip muhendislikler cikmis son zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 üzerıne tıklat kitabın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 throine said: evet kitabın adı Image Not Available ama bir Cevab Veremedi değil.. resme tiklayamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 banane iş işten geçti kardeş o kitap benim için artık Image Not Available Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 aquila said: ne garip muhendislikler cikmis son zamanda. tr'de outsource furyasına kapılınca hepsi yok olacak en azından tr'den silinecek. üretim ve onun tüm sub mühendisliklerine ayrıca kılım zaten. aselsan'da ne yaptın sorusuna üretim stajı yaptım diyen adamlarla selamı sabahı kesiyorum. zaten başka türlü stajı yok gibi bir şey herkes üretim stajı yapıyor CS mezunu adamı da veriyorlar atölyeye ustalarla parça kesiyolar. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ogrensinler, lazim olur ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Benim arkadasim aselsan'da yapti stajini, baya baya kod yazmis herif. Hatta proje yoneticisinin "ben unixte cok kod yazdim super c yazarim heohaho" diyip gcc ile kod derleyemedigini gormus. Onlari anlatti eglendik cokzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 türkiyedeki savunma sanayii'nin yazılım konusunda öyle hikayeler duydum ki koşarak kaçasım geliyor o tür şirketlerden artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Maaşı 1600-2000 arası söyle bence, benzer pozisyonda kurumsal firmalarda çalışan yeni mezun arkadaşlarım o maaşlarda başladılar. Ama maaş konusunda çok çok kararsız ve fikirsizsen, "kurumsal çalıştığınızı biliyorum, başlayacağım pozisyonda mantıklı bir rakam kazanacağımı biliyorum" tadında geçiştirici/ne verseniz olurdan daha iyi bir cevap da verebilisin. Hayırlı olsun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Ya niye bu kadar az ki abi paralar? Ortalamanin ustu bir okuldan, egitimin hakkini vererek mezun olacaksin, sonra da 1500 tl istesem cok mu olur diye dusunuceksin. Allah allah ya ne aptal bir sistem olmus. endustriciysen beter ol fgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 embedded programcı için iş güvenliği açısından iyi olur bu savunma sanayii şirketleri. hele tr'de daha bir iyi oluyor. zaten kafadan secret clearance gerektiren bir işte çalışmış oluyorsun yerine kolay kolay birini bulamıyorlar. bir de bu şirketlerde ağır bir bürokrasi de hakim biraz da içine kapanık şirketler olduğu için işverenden kaynaklanan fazla işgücü sirkülasyonu da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Bu kadar düşük ücretlerden bahsediyorsak geleceği parlaktır herhalde. Ben de önümüzdeki ay başlayacağım bi web firmasında (hala öğrenciyim) verdikleri para 1500, sabah 9 akşam 5, haftasonu tatil, yemek fişi falan da var. Adamlar kafa mı buldu benle acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 az once gorusmeden geldim. adamin sordugu her soruya duzgun mantikli cevap verdim ama adami pek ikna edebilmis gibi hissetmiyorum nedense:/ paramevzusu hic gecmedi. ama moralim bozuk gibi nedense. hatta ikci kadini arayip aramama konusunda gidip geliyorum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Arama sakın :) Yarın, görüşmenin senin açından olumlu geçtiğini, firmaya değer verdiğini, beraber çalışmanın senin için ne kadar faydalı olacağını ve firmaya katkı sağlayabileceğini düşündüğün bir e-mail gönderirsin. Bu e-mailin çok faydası olacağını sanmıyorum ama o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 su anda ruh halimi iki kelime anlatıyor. le fu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 email niye atsın abi asosyal gibi, çarşamba öğleden sonraya kadar bekle sonra ara işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ne aramasi yahu, gorusmeden sonra email gonderilir bu devirde. arayip ne dicek, beni ise aldiniz mi diye mi sorucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 e mail bile göndermeyenler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 abi yeni mezuna genelde bilgi sorulmaz ama sana öyle bi takla mı yaptılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 nasıl lan? asıl yeni mezuna soru sorulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 yeni mezuna ne bilgi sorusu soracak lan mukavemetten problem mi soracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 biz sizi ararız demedilerse umutlu ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 içinde fundamentals kelimesi geçen derslerden bir iki şey sorarlar illaki. sormazlarsa onların kötülüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar