DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Resmen bi taşla 2kuş, semih in, servet out :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ataragider Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Esnaf said: ahaha en çokta servetin ses çıkaramaması hoşuma gidiyor.en son bu kadar uzun süre oynatılmadığında reykardı kovdurmuştu adam.ft ye ses çıkaramıyor tabi :D Şöyle bir ortamda tatava yapmaya çalışsa , linç eder taraftar heralde ztn :P Herkes şükür ediyordur zaten , Servet'ten kurtulduk diye. Ufa , Semih , Eboue'den biri kart cezalısı/sakat olucak diye çok korkuyorum zaten , Servet'i , Gökhan'ı , Sabri'yi izlemeye gönlüm el vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Abi Kazım çıksın Sabri girsin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Esnaf said: ahaha en çokta servetin ses çıkaramaması hoşuma gidiyor.en son bu kadar uzun süre oynatılmadığında reykardı kovdurmuştu adam.ft ye ses çıkaramıyor tabi :D Şuna ben de çok seviniyorum. FT gibi bir adam Servet'i nasıl yedek bıraktı hayret ediyorum. Gerçi Semih de resmen ele geçirdi formayı. Umarım Servet'ten bir an önce kurtuluruz. Ayrıca EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Antremanda falan kesin sakatlıcak servet semihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Oyle bisey olsun var ya, Servet'in ayagına tas baglar bogaz koprusunden atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Abi niye köprüden atıyosun ya suya çarpınca taş kırılırsa? İskeleden bırak kibarca işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Khelben said: balon said: bence bu galibiyetleri abartmak galatasaray taraftarı için küçüklük. Bu kadar düşük başarılarla gaza gelmeyin. İyi oynuyoruz deyin kapatın. Haters gonna hate. Bunu diyen de bizi yenip bütün sene konuşan takımın taraftarı ahah, küçülmeyiz merak etme. ÖM atmışım buraya da yazim. Ben Galatasaray'lıyım. Hem de doğduğumdan beri. 22 senedir oturduğum Kadıköy'e rağmen. Ve sizler Galatasaraylı olduğunuzu zannedenlersiniz. Sizin karşınızda da sizlere benzer tipler var. Beşiktaş ve Fenerbahçeliler. Onlar da o takımı tuttuğunu zannedenler. Neden mi? Şu yüzden. Çünkü bizim hedeflerimiz farklıydı. Avrupa Kupa Galipleri Kupalarında yarı final oynarken elenmek bizi üzüyordu. Hedeflerimiz devamlı Avrupa'da ses getirmekti. Böyle maçlar bizler için normal sonuçlardı. Barselona'yı Milan'ı Inter'i yenmenin bir anlamı vardı. Bizler o başarılarla büyüdük. Hakan'ın Prekazi'nin golleriyle büyüdük. Avrupa'da kupada başarılı sonuçlara oynayamadığımız her sene biz kendimizi başarısız saydık. Bunu Fatih Terim anlar, Hakan Şükür anlar ama senin gibilerinin anlamasını beklemem. O yüzden benim ve gerçek Galatasaraylılar için başarı, 2 maç için değil daimi olandır. Gerçek Galatasaraylı şu maç için şu kadar velvele koparmaz. İyi oynadık, daha iyi olmalıyız der. Çünkü eksiklerimiz de var, ve Avrupa'da başarı arzu ediyoruz ilerki senelerde diye düşünür. Galatasaray taraftarı makul ölçüde sevinir. Centilmendir. Ve Galatasaray taraftarı olaya her açıdan bakabilir, at gözlüklü değildir, ön yargılı da değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Öeh Balon'un forumun başka bölümlerinde hangi kafada (at gözlük-ironi?) olduğunu bilmesem oturup birşeyler yazardım da neyse. Biz de Galatasaraylıyız kardeş, boşver sen, isteyen istediğine sevinir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 yeni meme gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Ne diyim, adam Galatasaraylıymış, ama kendini diğer Galatasaraylılardan, yani bizden üstün görüyorsa yapabileceğim bir şey yok. 2 maça sevindik diye şampiyonluk istemiyoruz demek değildir bu. 3 sene sonra adam gibi futbol oynayan takıma seviniyor insanlar burada alınan galibiyetlerden çok. Vaktiyle kulüp Avrupa'da çok başarılı olduğu için bugün 4 gün arayla 2 tane derbiyi 3'er gol atarak kazandıktan sonra sevinmemek, salaklıktır. Umarım gene gideriz, gene Milan'ı yeneriz gene Barcelona'yı yeneriz, o zaman meşaleleri yakarız Taksim'e çıkarır sabahlara kadar eğleniriz. Onun eğlencesinin katsayısı budur çünkü, bugün biz sadece Trabzonlularla Fenerlilerle didişip eğleniyoruz, kıçımızdan ateşler çıkarmıyoruz eğlenirken. Ayrıca nasıl ben senin Galatasaray'lılığını yargılayacak adam değilmişsem (öyle yazmışsın ya mesajda), sen tutup kimsenin Galatasaray'lığını yargılayacak, onları aşağılayacak, küçülüyorsunuz diyecek adam HİÇ değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 toggie said: Esnaf said: ahaha en çokta servetin ses çıkaramaması hoşuma gidiyor.en son bu kadar uzun süre oynatılmadığında reykardı kovdurmuştu adam.ft ye ses çıkaramıyor tabi :D Şuna ben de çok seviniyorum. FT gibi bir adam Servet'i nasıl yedek bıraktı hayret ediyorum. Gerçi Semih de resmen ele geçirdi formayı. Umarım Servet'ten bir an önce kurtuluruz. Ayrıca EZ DİK Fatih Terim en son milli takımdan kovulmasından (daha doğrusu kabul edilmeyeceğine güvenerek verdiği istifasının onaylanmasından) sonra revizyon geçirmiş. Adam artık eskisi gibi dik kafalı değil, inatçı değil. Ne kadrodaki adamlarda ne de taktikte ısrarcı olmuyor. Zaten zeki ve yaratıcı bir adam, taktik teknik bilgisi aşmış seviyede (tarihte görülmemiş bir taktik icat edip de hiç tahmin edilmeyen takımla uefa aldı adam o taktikle, daha ne olsun), ama kendisini engelleyen o karakterden de vazgeçince bu oldu işte. Eboue'yi solda denedi olmadı ısrar etmedi geri aldı. Eboue'yi ileride denedi, olmadı tekrar beke aldı. Baros'un formunu beğenmedi olmadı Elmander'i ileri sürdü. Baros'u 3-4 hafta oynatmadı, ama silmedi tekrar 11'e aldı. Has adamları Servet'i Kazım'ı bile kesti, kimsenin gözünün yaşına bakmadı. Kazım şu anda terim kontenjanından değil başka adam olmamasından oynuyor. Ujfa'yı bek başlattı baktı göbekte daha iyi, hemen kaydırdı. Barça stilini gözüne kestirmiş, 4-5-1 denedi baktı atak sıkıntısı var ısrar etmedi 4-4-2'ye döndü. Adam bayağı bayağı yeniliğe açık, değişik taktiklere zorlayan falan bi adam oldu. Umarım bozmaz da böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Aynen çok güzel özetlemişsin..Fatih Terim inadı bırakmış, çok daha az kompleksi, evet deniyor, ve denedikçe sonuçları daha iyi oluyor..Yaptım olacak demiyor, ısrar etmiyor...Yüzde yüz katılıyorum, böyle olduğu sürece her zaman başımızın üzerinde yeri var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bursaspor kümeeye gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 önyargılar birilerinin elinde patlamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 allah diye bağıran zenci http://www.youtube.com/watch?v=oPzwfTHtmxM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 assfsadsfs. adebayor'da "bu herif arızalı, gülmekten öldürecek bizi" diyordu bi röpörtajında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 yanlız bu kazım da yabancılarla ne çabuk kaynaşıyor lan :D kendisini hiç sevmiyorum ama sırf bu yüzden takımda tutmak lazım adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Yaw niye kimse sevmiyor bu Kazım'ı? Genç, yetenekli, istekli, çalışkan. Ayhan, Sabri vardı şimdi bir de bu eklendi kara listeye... Listede olan oyunculardan Servet Çetin'i anlıyorum bak, onu sormuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 selcuk iniesta gibi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Sabri Daniel Alves'i top yapar oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Güzel bir arkadaşlık ortamı var takımda, nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ataragider Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Ufaluji de kovuyor yanından zenciyi yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 hauuhauh bildiğin kazım falan takılıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Gecen sezon herkes birbirine dusmandı (kaptan Arda saolsun). Bu sene tam tersi herkes birbiri ile cok iyi anlasıyor. Su playoff yuzunden sevinemiyorum liderlige de galibiyetlere de. Halbu ki cok kritik 2 galibiyet aldık ust uste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar