Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 247 bin dolar... 1k/1 dolar youtube unique watched. Tabii sub ve comment olayını bilmiyorum. Ordan da gelmiştir üç beş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Rotweiler said: 247 bin dolar... 1k/1 dolar youtube unique watched. Tabii sub ve comment olayını bilmiyorum. Ordan da gelmiştir üç beş. Peki video'yu kendin mi çekmen gerekiyor. Nasıl çalışıyor bu düzen :) Benim youtube'da eklediğim bir video var da 21k view almış 21 dolarımı nerden alıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Upload etmenden önce youtube accountunundan ilgili kısma katılıp öyle upload etmen lazım. Hali hazırdaki videolar için yok öle bişi. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 zaten bilmemkaç subscription veya total view üzeri olanlar youtube ile böle bi anlaşma yapabiliyor yanılmıyorsam. bir de video sizin üretiminiz olmalı. yani mesela nba maçlarından kesitler alıp arkaya müzik koyup, kesip birleştirirseniz olabiliyor mesela ama gidip bi maçtan aldığınız bir pozisyonu koyarsanız ve o 1 milyon view olurs bi bok olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 videodakinin biz oldugu ne malum ne bilim kuzenimi çektim koydum.haberi olmadan parayı goturebiok mu ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 http://www.youtube.com/t/partnerships_faq http://www.youtube.com/t/partnerships_benefits yazmış işte adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 lol jenna çok iyi ya, conan'a her defasında çıkan lapacıları filan silip süpürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 of ikinci de inanilmaz olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 aahaha full eye contact bitch, can you handle it? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar