reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 kis aylarinda bole orta sicaklikta, yazinda serin ayarinda surekli acik duruyo, yani araba calisir calismaz basliyo calismaya, tabi mesela kis aylarinda ilk basta biraz serin ufluyo ama o kadar rahatsiz etmiyo, acikcasi klimayida pek sevmiyorum, o nedenle yaz kis dusuk ayarda bole az az ufluyo. bi sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 olmaz, hatta calismasi saglikli birsey. polen filtresini bakimi beklemeden kontrol etmek saglikli olurdu ama aracin icindeki havanin kalitesi acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 bizim punto evo'nun debriyajında sorun olmuştu.klima,far,radyonun açık bırakılmasından olduğunu söylediler servisten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 debriyaj? vs klima, radyo, far? fiat agir trollemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Hadi klima motordan kayış alıyor ekstra bir yük diyeceğim ki böyle olmayacak bi ihtimali söylerken bile kendime gülüyorum da. Hadi yani en azından bi bağı var. Radyo ne alaka sfgsfgs Şarj dinamosuna fazla yük bindirdiği için miymiş sdgfhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 çok sorunlu araba ya.hiç tavsiye etmem.servisi de çok kötü.araba tamirdeyken baya bekletiliyorsunuz.aman diyim sakın almayın.satıcaz zaten bunu,toyota corolla almayı düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 servisin kotu oldugu kesin zaten, adam surucu koltugundayken "problem nedir ne desem?" diye dusununce gozune ilisen 4 parcayi saymis. /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ahah ben de bu parçaların ortak noktasını düşünüyordum, çok güzel tespit yapılmış (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 cok yakar artı klimanın bakımı erken gelir.masraf cıkar gereksiz surede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 kastedilen klimanin bakimi nelerden olusuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ilk çalıştığında doğru düzgün çalışmıyor zaten motor ısınınca çalıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 bu aletlerin klimalarının havasının kaçması gibi bir durum var bildiğim kadarıyla. çok kullanım sonunda kaçabiliyormuş. en azından bizim 2005 model Clio Symbol'un kaçmıştı satmadan önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 r134a kullaniliyor klima gazi olarak. Oyle kafasina gore, veya sureye gore, hatta kullanima gore kacip gitmez bu. Sistemde ozellikle borularda kondansor de falan bi catlak patlak varsa oradan eksilir ki cok ciddi bi catlak degilse genelde kullanilmayacak kadar eksilmesi 3-4 ayi bulur. Araclarin hemen hepsi bi min 650-800g gaz aliyor. Bide kompressorun yagi eksilmis olabilir sistemde dolasan yagdan oturu; onu da 100ml koyunca klima bakimi dedigin sey bitiyor iste. geriye periyodik olarak polen filtresi kaliyor. Hicbirinin de bir masrafi yok diger arac organlarina kiyaslarsak. Sahsen benim klimam 23.5 derecede otomatik modda yaz kis ayni olmak uzere sabit calisiyor. Senelerdir de hic bir problem yasamadim, klimanin acik olmadigi kisa sureli kullanim dahi hayal edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Benimde aynı şekilde klima sürekli açıktır, arabanın 8. senesinde ilk defa gaz değiştirdik. Birde klimanın çok kullanılmadığı Grand Cheeroke var, onun 2 senede bir değişiyor. Servis klimayı kullanmazsanız gazı biter dedi. Genellikle de kışın bitermiş, insanlar açmadığı için. Günde 10-15dk açın dedi servisteki eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 çoh para yakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 benzine verecek para bolsa acabilirsin tabi :) ama ben kısın motor ısınmadan acmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 paradan ziyade aksamda donanimsal olarak bi sorun olurmu diye sormustum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 SeaGle said: Hadi klima motordan kayış alıyor ekstra bir yük diyeceğim ki böyle olmayacak bi ihtimali söylerken bile kendime gülüyorum da. Hadi yani en azından bi bağı var. Radyo ne alaka sfgsfgs Şarj dinamosuna fazla yük bindirdiği için miymiş sdgfhd Her arabanın kliması motordan beslenmez Seaglecığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Hayır abi velev ki beslense bile mimkin değel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 sürekli açık olması sorun olmaz. klimaya zarar veren şey, yüksek hızlarda klimayı açmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ginaly said: sürekli açık olması sorun olmaz. klimaya zarar veren şey, yüksek hızlarda klimayı açmak. bunun sebebini çözemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 asd yanlış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Selam, Klimanın açık kalmasından kasıt klima kompresörünün devamlı suretle çalıştırılması mı? Bende Auto modunda duruyor. Araca ilk bindiğimde 26°-27°C ayarına getiriyorum ki içerisi çabuk ısınsın. Sonra yavaş yavaş 22°-23°C seviyesine indiriyorum. Eğer dışarısı çok soğuksa ve camlarda buğulanma başlarsa klima kompresörünü elle devreye alıyorum. Güneşli günlerde kendisi otomatik olarak devreye giriyor zaten. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ginaly said: sürekli açık olması sorun olmaz. klimaya zarar veren şey, yüksek hızlarda klimayı açmak. temelsiz sehir efsanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 opeldeki ustadan citation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar