bakunin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 şimdi arkadaşlar arasında hep geyiği döner burada ustalarada bi sorasım geldi :) yaş ilerledi artık yeni çıkan hiçbir oyun ve devam oyunlar tat vermiyo, ortaokul lise yıllarındaki gibi(Ra1, monkey island, jedi knight etc) oyun yapılmıyor. mu? sizce de böyle mi yoksa biz mi yaşlandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 evet aynen öyle 1 17% o senin tribin 2 33% ya bırak 3 50% an itibari oylari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ya bırak.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 bone stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 evet aynen öyle özellikle adventure türü için kaliteli yapımlar çıkıyo tabi halen ama tek tük hala dönüp eskileri tekrar aynı zevki alarak oynuyorum ben tabi bir de remake konusu var, monkey island remakeleri çok başarılıydı, larry serisinin de tekrar geliyo olması da gayet sevindirici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Bir foruma 1 bone plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 her topiğe bir bone kampanyası düzenliyoruz. hatta 2-3 bone da olabilir. çeşit çeşit. vanilyalı olanı var, karamelli olanı var felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 farkmaz bana, oyun oyundur, beğenmezsem oynamam zate alternatif çok np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 bu arada yeni oyunlardan zevk almıyorum diyenlere bir doz bloodlines, mask of the betrayer, the darkness, escape from the butcher bay, bastion, portal 2, arkham asylum, left 4 dead 2, sherlock holmes awakened, gta 4 + ballad of gay tony yazıyorum. skyrim ve arkham city de yazmak isterdim ama onların pc patch'ini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 koca koca adamlar oyun mu oynarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 O lafı söylememizin nedeni çoğu zaman oyunlar değil zamanın değişmesi. Aynı laf müzik için de söylenir sinema için de söylenir vs. Zamanın değişmesiyle alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar