Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 bi oturuşta 5-6 bölüm izlecetek sağlam dizi lazım. izlediklerimi yazayım, liste Breaking Bad The Walking Dead Game of Thrones Spartacus The Vampire Diaries True Blood Two and a Half Men Dexter Lost Prison Break Leverage Star Wars Clone Wars (dizi sayılır mı bilmiyorum ama çok severek izlerim) House Misfits Supernatural Smallville Hell on Wheels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 oz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Weeds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 boardwalk empire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 komedi=> wilfred that 70's show coupling the it crowd dram vs=> boardwalk empire game of thrones oz angels in america(6 bölüm ztn) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Harir said: boardwalk empire noldu lan çok iyi dizi değil bi breaking bad değil diyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 komedi olarak bi arkadaş friends önerdi o nasıldır? oz iyiymiş nasıl görmedim şimdiye kadar bilmiyorum asdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 blue mountain state Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 oz efsanedir bence gelmis gecmis en iyi dizi friends güzelde cok sezon ondan komple izleyemedim bi yarım yamalak kaldı hep komedi olarak the it crowd ve coupling favorim 1 sezon biter bi oturusta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Red said: blue mountain state bu da fenaymış ponpon kız var azfadksf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 SNA1L said: oz efsanedir bence gelmis gecmis en iyi dizi friends güzelde cok sezon ondan komple izleyemedim bi yarım yamalak kaldı hep komedi olarak the it crowd ve coupling favorim 1 sezon biter bi oturusta oz kesin izlerim zaten efsaneymiş gerçekten friends i de çerezlik izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 community dead like me firefly seinfeld curb your enthusiasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Seinfeld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Red said: Harir said: boardwalk empire noldu lan çok iyi dizi değil bi breaking bad değil diyordun ahaha kötü demiyordum ki.Gayet iyi ama bi breaking bad değil tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Kesinlikle Nikita'yı izle derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Bullbird said: SNA1L said: oz efsanedir bence gelmis gecmis en iyi dizi friends güzelde cok sezon ondan komple izleyemedim bi yarım yamalak kaldı hep komedi olarak the it crowd ve coupling favorim 1 sezon biter bi oturusta oz kesin izlerim zaten efsaneymiş gerçekten friends i de çerezlik izlerim. friends izleme ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Bi oturuşta izlenebiliceklerden it crowd, coupling. Gözünü sevdiğim ingiliz aksanı. IMDB: Highest Rated Tv Series Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 yazılmamış, the big bang theory de bir oturuşta gidenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ben the wire'i izliyorum şu sıra.. çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 behzat ç denmemiş? bi oturuşta 42 bölüm izletme kapasitesine sahip dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 person of interest ve grimm tavsiye ederim şu son zamanlarda ilaç gibi geliyor. onun dışında söylenmiş zaten oz hemen başla, çerezlik de istersen community Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 behzat ç. izliyorum ara sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Terminator: Sarah... Tudors The Pasific Fringe The Shield The Unit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 nip/tuck, six feet under, shield, oz, fringe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 http://www.tersninja.com/wp-content/uploads/2011/01/Behzat-C2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar