Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüm Starcraftçı dostlara selam olsun

Oymanq

Öne çıkan mesajlar

Hayırlısı ile git gel dostum. Bende Bilecik de yaptım ama jandarma komando :D seninki çok iyi yani havacılar filan çok rahattır. Ama yanına bol bol argo al çünkü oranın soğuğu çok pistir dudakların falan çok çatlar. Birde sana tavsiyem ilk bir hafta içinde filan kan bağışı için size sorarlar verecekmisin. Kesin ver çünkü 3 gün yatak istirahati alırsın. Askerde 3 gün terlik istirahati demek normal hayatta 15 günlük tatile benzer :D

Hayırlısı olsun tekrardan çok asker gönderiyoruz sc den
Sosyal ağlarda paylaş

Bursat said:

Hayırlısı ile git gel dostum. Bende Bilecik de yaptım ama jandarma komando :D seninki çok iyi yani havacılar filan çok rahattır. Ama yanına bol bol argo al çünkü oranın soğuğu çok pistir dudakların falan çok çatlar. Birde sana tavsiyem ilk bir hafta içinde filan kan bağışı için size sorarlar verecekmisin. Kesin ver çünkü 3 gün yatak istirahati alırsın. Askerde 3 gün terlik istirahati demek normal hayatta 15 günlük tatile benzer :D

Hayırlısı olsun tekrardan çok asker gönderiyoruz sc den

Gosuymuş abi bu. Böyle taktiklerinizi bekliyorum beyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Oymanq said:

Karea said:

bende orda yapmıştım askerliği :D

ballı yere çıkmışsın

hele anlat kanka nası bir yer :D

kütahya tugay , 10k kişi falan acemilik yapıyor orda,
kısa dönem özellikle torpillilerin askerlik yaptığı bir yer
imkan varsa orda kalmaya çalış, haftada bir şunu yapan bunu beceren varmı diye adam toplamaya çalışırlar.

yemekler berbattı ben yaptığım zamanlar ama kocaman kantin var tost pizza vs. herşey var biz yemekhanede çok az yemiştik yemek , bide bi başçavuş un işlettiği ufacık bir yer var sötede biryerde sucuklu yumurta yapıyordu (ilaç gibi geliyordu orda )

kışın soğuk olur baya kütahya , içlik falan veriyorlar gerçi orda yaşlı dedeler gibi geziniyon koğuşlarda iç don falan :D
havadan resmen kurum yağıyordu bide o pis oluyor

ha bide interneti olmayan bir internet cafe si var ( interneti yasaklamışlar ) paso kısa dönem vs uzun dönem counterstrike atardık biz akşamları vakit geçsin diye ( bunlar da askerlik sıcak çatışma anıları lol )

yanına biraz para al bide orda ihtiyacın olan herşeyi kantinde satıyorlar , dondan tut traş bıçağına kadar, hatta sırf kantin iş yapsın diye yanında götürdüklerine el koyup bunlar olmaz burdan verirler falan şeklinde çakkalığa da yatarlar

askerliğin 35 gün senin , acemilik işte
yapacağınız da soğukta rap rap tören yürüşü
buz gibi havada eldivensiz boşluğa 15dk boyunca selam verme
biraz sürü piskolojisi aşılıyorlar işte , onun dışında sinema da kurtuluş savaşı vs şekillerle beyin yıkama
acemilik sonuna doğru da 15 metreden 9 mermi atıyorsun
bide bol bol konuşma dinliyorsun hazrolda ( komutanlarda nasıl bir piskoloji varsa o kadar insanı görünce anlatıyor da anlatıyorlar )

35 gün sonunda acemilik bitince sabah 8 akşam 5 memuriyete dönüşüyor askerlik güzel bir yere düşersen ( misal kütahyada kalırsan )

başka merak ettiğin bişi olursa sor sölerim , tugay büyük bu arada baya, içinde hava hastanesi var, fırsat buldukça revire çık
spor falan yaptırıp kastırmıyorlar poşetleri hiç, rahat rahat yapar gelirsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...