Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 12 aralıkta askere gidiyorum beyler hakkınızı helal edin kırdığım varsa kusura bakmasın. Huun buralar sana emanet. Hadi görüşürüz. Hava kuvvetleri komutanlığı - Kütahya 343.dönem kısa dönem er. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 bende orda yapmıştım askerliği :D ballı yere çıkmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Karea said: bende orda yapmıştım askerliği :D ballı yere çıkmışsın hele anlat kanka nası bir yer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ağlıklı sağlıklı gidip gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Ulan ne ballısın, free win alıp gelicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 conquest badge'i al gel. iki tane de vehicle disable etsen tadından yenmez. oh wai- wrong thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Hayırlısı ile git gel dostum. Bende Bilecik de yaptım ama jandarma komando :D seninki çok iyi yani havacılar filan çok rahattır. Ama yanına bol bol argo al çünkü oranın soğuğu çok pistir dudakların falan çok çatlar. Birde sana tavsiyem ilk bir hafta içinde filan kan bağışı için size sorarlar verecekmisin. Kesin ver çünkü 3 gün yatak istirahati alırsın. Askerde 3 gün terlik istirahati demek normal hayatta 15 günlük tatile benzer :D Hayırlısı olsun tekrardan çok asker gönderiyoruz sc den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Bursat said: Hayırlısı ile git gel dostum. Bende Bilecik de yaptım ama jandarma komando :D seninki çok iyi yani havacılar filan çok rahattır. Ama yanına bol bol argo al çünkü oranın soğuğu çok pistir dudakların falan çok çatlar. Birde sana tavsiyem ilk bir hafta içinde filan kan bağışı için size sorarlar verecekmisin. Kesin ver çünkü 3 gün yatak istirahati alırsın. Askerde 3 gün terlik istirahati demek normal hayatta 15 günlük tatile benzer :D Hayırlısı olsun tekrardan çok asker gönderiyoruz sc den Gosuymuş abi bu. Böyle taktiklerinizi bekliyorum beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 gl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Oymanq said: Karea said: bende orda yapmıştım askerliği :D ballı yere çıkmışsın hele anlat kanka nası bir yer :D kütahya tugay , 10k kişi falan acemilik yapıyor orda, kısa dönem özellikle torpillilerin askerlik yaptığı bir yer imkan varsa orda kalmaya çalış, haftada bir şunu yapan bunu beceren varmı diye adam toplamaya çalışırlar. yemekler berbattı ben yaptığım zamanlar ama kocaman kantin var tost pizza vs. herşey var biz yemekhanede çok az yemiştik yemek , bide bi başçavuş un işlettiği ufacık bir yer var sötede biryerde sucuklu yumurta yapıyordu (ilaç gibi geliyordu orda ) kışın soğuk olur baya kütahya , içlik falan veriyorlar gerçi orda yaşlı dedeler gibi geziniyon koğuşlarda iç don falan :D havadan resmen kurum yağıyordu bide o pis oluyor ha bide interneti olmayan bir internet cafe si var ( interneti yasaklamışlar ) paso kısa dönem vs uzun dönem counterstrike atardık biz akşamları vakit geçsin diye ( bunlar da askerlik sıcak çatışma anıları lol ) yanına biraz para al bide orda ihtiyacın olan herşeyi kantinde satıyorlar , dondan tut traş bıçağına kadar, hatta sırf kantin iş yapsın diye yanında götürdüklerine el koyup bunlar olmaz burdan verirler falan şeklinde çakkalığa da yatarlar askerliğin 35 gün senin , acemilik işte yapacağınız da soğukta rap rap tören yürüşü buz gibi havada eldivensiz boşluğa 15dk boyunca selam verme biraz sürü piskolojisi aşılıyorlar işte , onun dışında sinema da kurtuluş savaşı vs şekillerle beyin yıkama acemilik sonuna doğru da 15 metreden 9 mermi atıyorsun bide bol bol konuşma dinliyorsun hazrolda ( komutanlarda nasıl bir piskoloji varsa o kadar insanı görünce anlatıyor da anlatıyorlar ) 35 gün sonunda acemilik bitince sabah 8 akşam 5 memuriyete dönüşüyor askerlik güzel bir yere düşersen ( misal kütahyada kalırsan ) başka merak ettiğin bişi olursa sor sölerim , tugay büyük bu arada baya, içinde hava hastanesi var, fırsat buldukça revire çık spor falan yaptırıp kastırmıyorlar poşetleri hiç, rahat rahat yapar gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Döndüğünde biz gosu olmuş olucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Cuce said: ağlıklı sağlıklı gidip gel eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
methodrone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 yok yıldırım oyman gelince biz onla maçlar falan atarız burda..sen yeneme diye saatlerce kasıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 haydı hayırlısı güle güle git, güle güle gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 kolay gelsin, hayırlı tezkereler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 İSTANBULDA NAMIMI( nerede yasıyorsan koy oraya :)) BU MAHALLEDE İSMİMİ KIZLARDA RESMİMİ BIRAKIP ASKERE GIDIYORUM have fun oyman kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Manisa Kırkağaç'ta kısa dönemler nöbet ağacı olarak görev yapıyordu. Kısmet işte... Hayırlı teskereler dilerim, Allah kolaylıklar versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 kolay gelsin oyman, artık türk haklı olarak geleceğe güvenle bakıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Huuncum benim slayers boxerdan ne eksiğim var? Oda hava kuvvetleri bende hava kuvvetleri. Oda famous player bende. Oda gosu bende. Bukadar şey tesadüf olamaz :P . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untouchapple Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 hayırlısıyla git hayırlısıyla gel allah yolunu acık etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 kolay gelsin oyman, komutanlarina sole ben gelmicem bosuna aramasinlar , cokta beni gormek istiyolarsa bankaya gelsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 abi resmi bile harris diye kaydetmişim HAHAHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Untouchapple said: hayırlısıyla git hayırlısıyla gel allah yolunu acık etsin eyw kardeş. @harris: olm çok taşak malzemesi kaçırıyorsun bide üzerine 30bin tl veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar