Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 instance'lara dps olarak giriyorum ama gruba kıyasla dps puanlarım çok geride kalıyor. sırf gear işi değil herhalde, bunu nasıl arttırabiliriz ki? warlock oynamış kişilerden tavsiye almak isterim, cılız dps nasıl arttırılır? http://www.wowhead.com/talent#IMZIZIrbfRbsRdo talent build'im şu şekilde gidiyor. immolate -> conflagrate -> chaos bolt -> incinerate (spam) şeklinde gidiyorum, ama efektif bir build değil demek ki, millet çatır çutur mob keserken ben 3 saniyelik büyüler cast etmekle uğraşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 neye kiyasla geride kaliyo? warlocklara mi, baska classa mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 patch 4.3 rotation incele bi istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 party'de warlock olsa ona kıyasla geri kalsa incelelerim en azından neden geri kaldığını. diğer classlara göre geri kalıyor. şöyle bir video buldum: http://www.youtube.com/watch?v=YaghaOOGS9s videoda yaptıklarından pek belli olmuyor ama yazdığına göre adam baya bi haste kasmış, ayrıca şu şekilde büyü atıyormuş: soul fire immolate conflag corruption bane of doom chaos bolt incinerate (spam) gerektiğinde conflag, chaos bolt ya da dot yenileme. DoubleW said: patch 4.3 rotation incele bi istersen düzenli hazırlanmış güzel bir siteye benziyor, ordakileri aklımda tutayım bir dahakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 soulfire baya güzel buff veriyor onun buffını mutlaka tutmak lazım üstünde. soulshardı kullanınca instant atıyorsun zaten fight başında, sonrası da imp'den procluyor proclamazsa da senin bi şekilde rotasyonda kullanman lazım. bir de thrash moblarda düşük olması normal ama bossfightlarda düşük olmamalı. bane of doom hep up olacak, coe atmaya üşenmemek lazım, soul fire yedirmek lazım. bir de cd sık sık açmak lazım, o imp varken %20 crt veren skili. ama dediğim gibi thraslarda çok düşük kalıyor dps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 raid bossları için talentinı bu şekilde güncellemen gerek. http://wowtal.com/#k=eAxYbgT9.aei.warlock. Ondan sonra cast önceliği devreye giriyor 1 - Soulfire buffu her zaman aktif olmalı soulburn ile instant cast yada har cast ile 2 - immolate 3 - conflagrate 4 - bane of Doom (hedef 15 sn den fazla yaşayacaksa ) 4 - corruption 5 - Shadowburn 6 - Shadowflame 7 - Chaosbolt 8 - Incinerate Corruption immolation ve Bane of doom sürekli target üzerinde olmalı, Curse of elements sürekli bossta olacak ve Dark intent ı druid shaman gibi hot yada dot bırakan classlara atarak haste buffunu mümkün olduğunca up tutmak gerekiyor. ek olarak gearını Haste > Crit > Mastery şeklinde reforge etmelisin glyph olarak da Imp, conflagrate, immolate kullanılıyor. Gear lvl ini bilmiyorum ( 365 fln tahmin ediyorum) ama hit cap ise bu şekilde oynadığında 20k ya yakın bir dps yapman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 corruption neden? eskiden hiç kullanmazdık destle. bi buf falan mı veriyor? o global cd'ye başka bi skill sığdırmak karlı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 bu arada soul harcadıktan sonra nasıl geri soul kazanıyorduk? eskiden instancelar öncesinde bol bol taş depolardık felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 combat başı 3 soulun var combat bitince otomatik doluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 magedeki evoya benzer skill var soul harvest diye hem hp dolduruyor hem shard. soul drain yine var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Corruption'ın dps ini arttırdılar eskiden onu cast etmek bir yarar sağlamıyordu. Simcraft diye bir simulasyon programı var spec inize göre dps inizi ve statlarınızı fln değerlendiryor ek spellerinizin dps'iniz içindeki yüzdesini fln da hesaplıyor ordan corruption'un dpsini tam olarak görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Genel olarak cycle aynı fazla bir dps kaybı yaşatmaz inc veya chaosu önce veya sonra kullanman. Destteki dpsi özel kılan spell BoH'dur. Bunu efektif şekilde kullanman dpsini baya arttırır. Çoklu targetlarda en son vurulan targeta bohunu ve coe ni at. 3-4 targeta kadar hepsine immo+cor at. Tabi tüm bunları main targeta conf patlattıktan sonra conf tekrar refreshlenene kadar yap. Shadowflame cdsinide kaçırma tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 şu sayfa hoşuma gitti, bir köşede dursun diye yazmak istedim. http://spellbound.nu/?p=831 anladığım kadarıyla int, hit, haste birden kasıcam itemlarda. şu da güzel bir trinkete benziyor, ne kadar sıklıkla 1600 int bonusu felan veriyor bilemiyorum tabii http://www.wowhead.com/item=62047/darkmoon-card-volcano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar