Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pre-Load Başladı

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Ben 25-28 kasım betasında oynamıstım geçen launcheri çalıstırdım patchledim su an hazır gibi duruyor ama acaba baştan mı yüklemem lazımdı diye ikircikte kaldım.

Şu an launcherı çalıstırıp login olmaya çalısınca bu hesapta aktif ödeme bulunmamaktadır diyor.Umarım bastan indirmem filan gerekmez
Sosyal ağlarda paylaş

Sannin said:

Arkadaşlar yeni bir bilgilendirme yapayım.

Pre-Launch Guildinde olanlar, early access başlamadan önce hangi serverda hangi gün oynamya başlayacaklarına ilişkin bir mail alacaklar.

Diğer tüm oyuncular hesaplarının aktif oalcağı gün maili alacakalr..

bilginize..

oww yee işallah guild'cek başlarız, bizim guild ilk gün preorder edenlerle doluydu ^^
Sosyal ağlarda paylaş

yüzyılın mallığını ben yaptım swtor numarasını aradım +44 irlandamı nerese artık:D kıt ingilizcemle en sevdiğiniz sanatcı/artistin son ismini herif kodlayarak soruyoki bunu unuttum zaten:D,kağıda yazdığımda k-a-r-d-a-s-h-i-a-n gibi birşey yazdırdı herife bi tarafımdan anladığım için,ermenimisin sen dedim:p herif kahkahayı attı ama jeton gülmesinden sonra düştü,kardashianın kalçalara bakarken açmıştım accountu o security questionsları ona bakarken vermiştim,ulan 1 gece uğraştım bulmak için,hiçte aklıma gelmedi kardashian :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...