Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 siteye login oluyor client hala devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 meanwhile... http://www.youtube.com/watch?v=CqJoUsc_FNQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 omg.. edit:oynadığı oyun skyrimmiydi elemanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Zaman geçmiyor bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 nördler şirinmiş dl bitti vucudum hazır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 butun bedenimle hazir ve nazirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ağzımı fena bozduracak bu bioware :S arkadaş arıyorum 10 dk hatta bekletti beni,0800 lü beleş numarayıda arayamadım varmı beleş aranabilen bir program yoksa turkcell evi haczedecek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 skype ile USA numarasından ücretsiz arayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 iki ışın kılıcını ilk tuttuğu an Jabba the Hutt'a benziyor. Bir de herifin kardeşi özürlü ne, ne iş o eleman hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Arkadaşlar yeni bir bilgilendirme yapayım. Pre-Launch Guildinde olanlar, early access başlamadan önce hangi serverda hangi gün oynamya başlayacaklarına ilişkin bir mail alacaklar. Diğer tüm oyuncular hesaplarının aktif oalcağı gün maili alacakalr.. bilginize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 server'lar belli olunca burada bahsedilen guild'lerin aynı server'da olabilmesi için bence herkes server'larını yazsın sonra gerekirse guild'lere atanan server'a hiç girilmez, değiştirilir. vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Ben 25-28 kasım betasında oynamıstım geçen launcheri çalıstırdım patchledim su an hazır gibi duruyor ama acaba baştan mı yüklemem lazımdı diye ikircikte kaldım. Şu an launcherı çalıstırıp login olmaya çalısınca bu hesapta aktif ödeme bulunmamaktadır diyor.Umarım bastan indirmem filan gerekmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 yok, gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Sannin said: Arkadaşlar yeni bir bilgilendirme yapayım. Pre-Launch Guildinde olanlar, early access başlamadan önce hangi serverda hangi gün oynamya başlayacaklarına ilişkin bir mail alacaklar. Diğer tüm oyuncular hesaplarının aktif oalcağı gün maili alacakalr.. bilginize.. oww yee işallah guild'cek başlarız, bizim guild ilk gün preorder edenlerle doluydu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 guildlere nasil basvuru yapiyoruz bende gireyim birine.ne gerekiyor bunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 guilde bağlı olmanız,erken gireceğiniz anlamına gelmiyor sadece ne zaman gireceğinizi erken haber veriyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 olsun hic degilse alakasiz bi servera girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 yüzyılın mallığını ben yaptım swtor numarasını aradım +44 irlandamı nerese artık:D kıt ingilizcemle en sevdiğiniz sanatcı/artistin son ismini herif kodlayarak soruyoki bunu unuttum zaten:D,kağıda yazdığımda k-a-r-d-a-s-h-i-a-n gibi birşey yazdırdı herife bi tarafımdan anladığım için,ermenimisin sen dedim:p herif kahkahayı attı ama jeton gülmesinden sonra düştü,kardashianın kalçalara bakarken açmıştım accountu o security questionsları ona bakarken vermiştim,ulan 1 gece uğraştım bulmak için,hiçte aklıma gelmedi kardashian :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 nasilsa lazim olmaz diyip sallamamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 haydaaa.. kardashian da aklına gelmediysee sen şifreyi 1234 yap hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 o ara epic bir cezbeye tutulmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 oyun çıktıktan sonra authenticator satmaya başlarlar muhtemelen, zaten CE içinden çıkıyordu, favori hayvanınız? deve tabiki, dur devekuşu muydu yoksa.. lan? yazmaktan kurtuluruz böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 benim oyun klasörü halen 19.5gb FAQ da download bittikten sonra 27gb diyor. 25 kasım sonrası betalara girdim ben yani geçerli client var. pekte birşey DL etmiyor yani şuanda. bi dün 10mb bişi indirdi main asset 15 mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Başvurular site üzerinden kapalı şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Siz swotor'a başlıyorsunuz biz askere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar