pcguru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 adı üstünde devrim yapmış adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 10 eylül sonmuş deyolar son wave de eylül biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 BİOWARE DİZ ÇÖKTÜ İNVİTELARI YOLLUYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Jedi'yın gücünü dünyaya göstericez! (oldu mu lan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 nihat doğan var kesin aralık pre ordercılar arasında yıldı adamlar ne haliniz varsa görün dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 September 22, got in on wave 3. http://www.reddit.com/r/swtor/comments/ncd7q/early_access_day_2_post_when_you_get_in/ ss'li kanıt'lı 10 september Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 resmi forumlarda 9/9 dan ötesini görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bi bonus yapsalar yarın kasıma gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bir sonraki wawe muhtemelen eylül sonu olur 1 bonus ile ekim 10 falan olur. 13 ekim den sonra biraz yavaşlayabilir çünkü 13 ekim oyunun release tarihinin açıklandı zaman ve pre orderlar artmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ekim ayında alanların formunu buradan görebilirsin şuan 38 sayfa http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=15526 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 her biri ortalama 3 msg qq yapsa demekki daha az:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 sadece forumu takip edenler için evet. kasım şuan 79 sayfa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ekime mi geldi şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 pcguru said: sadece forumu takip edenler için evet. kasım şuan 79 sayfa :D Ağustos 99 sayfa idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 9/9 da şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Poor Man's SWTOR: 1. DC Universe Online açılır. 2. Cübbe giyen ve enerji kılıcı kullanan karakter yapılır. 3. Push ve stun skilleri seçilir. 4. DCUO'nın oyun müzikleri kapatılır. 5. Arkaplanda SWTOR soundtrack açılır. 6. Kendinizi kandırarak oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 canı sıkılanlar ıcın ufak bir öneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 -Deno- said: DA2019 said: Ben girdim de maça gidiyorum. Anca 11 gibi girebilicem. :( maç bundan daha mı önemli ? MAÇ 3 SENE BEKLEDİĞİN OYUNDAN DAHA MI ÖNEMLİ DEVRİM ? i am disappointed. Kalbimin en orta yerinde, büyük bir yangın var alevler içinde Deno. 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Early access yok, kafa rahat ayin 20 si 21 inde giricem belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 eylülü bitirdiler.. eylülde alanların bazıları hala girememiş o da ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 2/11 girenler var şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Cruch said: Bugün tekrar konuştum Amazon.com ile. Hala oyunun cd-keyini sadece box ile beraber alacağımı söylediler. Yani gerçekten EGA'ya girip, 1-2 gün oynayıp ondan sonra release dateden sonra 5-6 gün minumum beklemek zorunda kalacağım oynamak için. Hayatımda böyle saçmalık görmedim. Ciddi ciddi orderi cancellayıp yerine digital version almayı düşünmeye başladım. dün hem başkası koydu bir konuşma kaydı, hem de ben daha önceden konuştuğumda keylerin email ile atılacağı söylenmişti. şimdi sen bu mesajı yazınca gene sordum chat yolu ile başka birisine. O da farklı söyledi bu sefer. resmen rezillik. Diğer çalışanların söyledikleri hakkında yorum yapamam ama EA'dan bir update yok şu an için bu konuda diyor. Eğer EA izin verirse sanırım yollanacak e-mail ile. yani ne yollamayacağız diyorlar, ne de yollanacağını teyit ediyorlar. iptal etsem de son gün ederim heralde:p early access'i oynayım da bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 cuma 3 aralıktan önce preorder yapmış herkes oynuyor olacak dedik, yaptık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 benim 3 aralık ? alırlar mı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar