Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pcguru said:

8/8 gözüktüyse 10 gün 10 gün gidiyorlar şimdilik.

eh 27 kasımda redeem ettim, 19 aralıkta bi süre sonra sunucuların 20'si için hazırlık amacıyla kapatılacağı düşünülürse herhalde 2.5 saat fln early access alırım :D
Mesaj tarihi:
Bugün Ağustos biter, Eylül başlanır hatta bitebilir. Aralık'a yaklaştıkça preorder'lar düşecektir, bir Kasım sonu Aralık başı yoğun olabilir, Beta'da oynayıp preorder edenler topluluğu.
Bu gidişle biz (5.12) anca cuma ya da cumartesi görürüz :(
Mesaj tarihi:
"Hey everyone, 8/8 and I just got in. I still havent gotten the email but I was able to get in through the launcher. Just FYI." said:

Hahayt launcher'a da yüklenebilirsiniz :)
Mesaj tarihi:
@Darksun ayça invulon falan ayrı bi guild kurdular, ana karakterin yanına bi de orada açmayı düşünüyorum (black dawn syndicate), yoksa devil's pact ile tomb of freedon nad'dayız

@Qui abicim hiç üstüme gelme zaten içimden bi ses mal gibi ortada kalacaksın diyo :D neyse taşlar yerine oturur acele etmeye gerek yok diyorum gücün içten gelen sesini kullanarak ;)
Mesaj tarihi:
Asgard said:

Yapılan dedikodulara göre giriş takvimi sadece tahöini olarak şu şekilde imiş diyor bu adreste :

With these facts in mind: it looks like this is the break down of invites for Early Access from a numbers standpoint:

Day 1, Tuesday
Up to 250,000 global pre-orders have invited (5 waves of 50k)

Day 2, Wednesday
Up to 550,000 global pre-orders invited (4 waves of 75k)

Day 3, Thursday
Up to 850,000 global pre-orders invited

Day 4, Friday
Up to 1.15mil global pre-orders invited

Day 5, Saturday
Up to 1.45mil global pre-orders invited

Day 6, Sunday
up to 1.75mil global pre-orders invited

Day 7, Monday
Remaining pre-orders invited

If you take the purchase spikes into consideration: This is what it looks like from a date invited standpoint:

Day 1, Tuesday: July 21- July 27th

Day 2, Wednesday: July 28th - August 21st

Day 3, Thursday: August 22nd - September 28th

Day 4, Friday: September 29th - October 20th

Day 5, Saturday: October 21st - November 30th

Day 6, Sunday: December 1st - December 18th
Mesaj tarihi:
BlackRose said:

@Darksun ayça invulon falan ayrı bi guild kurdular, ana karakterin yanına bi de orada açmayı düşünüyorum (black dawn syndicate), yoksa devil's pact ile tomb of freedon nad'dayız

@Qui abicim hiç üstüme gelme zaten içimden bi ses mal gibi ortada kalacaksın diyo :D neyse taşlar yerine oturur acele etmeye gerek yok diyorum gücün içten gelen sesini kullanarak ;)

Darksun , sende gel buraya takılalaım birlikte :)
Mesaj tarihi:
BlackRose said:

Hadi ya ayçadamı oynuyor, ne güzel eheh takılırım bende arada, vakit olursa tabi =P
Mesaj tarihi:
Darksun said:

DA2019 said:

Access gelirse işten erken kaçmak için hastayım falan mı desem acaba? Daha 2 saat var mesainin bitmesine. 8-)

ahah bende aynı durumdayım üstelik akşam maçda var böhü böhü

Maçı seyredicez canım, o boynumuzun borcu. Maça da gidecektim hatta ama gidiş geliş uzun sürer diye iptal ettim. Ne güzel numaralıya kart vardı. :(
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Darksun said:

DA2019 said:

Access gelirse işten erken kaçmak için hastayım falan mı desem acaba? Daha 2 saat var mesainin bitmesine. 8-)

ahah bende aynı durumdayım üstelik akşam maçda var böhü böhü

Maçı seyredicez canım, o boynumuzun borcu. Maça da gidecektim hatta ama gidiş geliş uzun sürer diye iptal ettim. Ne güzel numaralıya kart vardı. :(

ver la bari milletin nicklerini alayım
  • Yeni Oluştur...