Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pre-Load Başladı

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

@Darksun ayça invulon falan ayrı bi guild kurdular, ana karakterin yanına bi de orada açmayı düşünüyorum (black dawn syndicate), yoksa devil's pact ile tomb of freedon nad'dayız

@Qui abicim hiç üstüme gelme zaten içimden bi ses mal gibi ortada kalacaksın diyo :D neyse taşlar yerine oturur acele etmeye gerek yok diyorum gücün içten gelen sesini kullanarak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Asgard said:

Yapılan dedikodulara göre giriş takvimi sadece tahöini olarak şu şekilde imiş diyor bu adreste :

With these facts in mind: it looks like this is the break down of invites for Early Access from a numbers standpoint:

Day 1, Tuesday
Up to 250,000 global pre-orders have invited (5 waves of 50k)

Day 2, Wednesday
Up to 550,000 global pre-orders invited (4 waves of 75k)

Day 3, Thursday
Up to 850,000 global pre-orders invited

Day 4, Friday
Up to 1.15mil global pre-orders invited

Day 5, Saturday
Up to 1.45mil global pre-orders invited

Day 6, Sunday
up to 1.75mil global pre-orders invited

Day 7, Monday
Remaining pre-orders invited

If you take the purchase spikes into consideration: This is what it looks like from a date invited standpoint:

Day 1, Tuesday: July 21- July 27th

Day 2, Wednesday: July 28th - August 21st

Day 3, Thursday: August 22nd - September 28th

Day 4, Friday: September 29th - October 20th

Day 5, Saturday: October 21st - November 30th

Day 6, Sunday: December 1st - December 18th
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

@Darksun ayça invulon falan ayrı bi guild kurdular, ana karakterin yanına bi de orada açmayı düşünüyorum (black dawn syndicate), yoksa devil's pact ile tomb of freedon nad'dayız

@Qui abicim hiç üstüme gelme zaten içimden bi ses mal gibi ortada kalacaksın diyo :D neyse taşlar yerine oturur acele etmeye gerek yok diyorum gücün içten gelen sesini kullanarak ;)

Darksun , sende gel buraya takılalaım birlikte :)
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

Hadi ya ayçadamı oynuyor, ne güzel eheh takılırım bende arada, vakit olursa tabi =P
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

DA2019 said:

Access gelirse işten erken kaçmak için hastayım falan mı desem acaba? Daha 2 saat var mesainin bitmesine. 8-)

ahah bende aynı durumdayım üstelik akşam maçda var böhü böhü

Maçı seyredicez canım, o boynumuzun borcu. Maça da gidecektim hatta ama gidiş geliş uzun sürer diye iptal ettim. Ne güzel numaralıya kart vardı. :(
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

Darksun said:

DA2019 said:

Access gelirse işten erken kaçmak için hastayım falan mı desem acaba? Daha 2 saat var mesainin bitmesine. 8-)

ahah bende aynı durumdayım üstelik akşam maçda var böhü böhü

Maçı seyredicez canım, o boynumuzun borcu. Maça da gidecektim hatta ama gidiş geliş uzun sürer diye iptal ettim. Ne güzel numaralıya kart vardı. :(

ver la bari milletin nicklerini alayım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...