serhater Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 banada kafası gelmiş. 1 aralık da redeem etmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 qui & çilekrose, aynı serverdamı oynayacaksınız? Benim yabancı guild var ama amerikan serverında birde EU lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 8/8 gözüktüyse 10 gün 10 gün gidiyorlar şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Hayır. Bu rozlara kuyruk salladım oralı bile olmadılar. Lettow mudur nedir oradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 pcguru said: 8/8 gözüktüyse 10 gün 10 gün gidiyorlar şimdilik. eh 27 kasımda redeem ettim, 19 aralıkta bi süre sonra sunucuların 20'si için hazırlık amacıyla kapatılacağı düşünülürse herhalde 2.5 saat fln early access alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 8/8 olanlarında hepsi girememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Bugün Ağustos biter, Eylül başlanır hatta bitebilir. Aralık'a yaklaştıkça preorder'lar düşecektir, bir Kasım sonu Aralık başı yoğun olabilir, Beta'da oynayıp preorder edenler topluluğu. Bu gidişle biz (5.12) anca cuma ya da cumartesi görürüz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bombilonun hesabına göre ben release e anca 3-5 dk önce başlarım herhalde:) 1 aralık redeem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 hafta hafta düşünün..bugün en fazla 8 Eylül girer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bugün için toplam 4 wave göndermeyi planlıyorlarmış 1. gitti. bugün en 23/27 agustos tarihlerinde bırakırlarsa şaşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Hugrad said: bombilonun hesabına göre ben release e anca 3-5 dk önce başlarım herhalde:) 1 aralık redeem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 "Hey everyone, 8/8 and I just got in. I still havent gotten the email but I was able to get in through the launcher. Just FYI." said: Hahayt launcher'a da yüklenebilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 EARLY ACCESS SCHEDULE!! (Educated Speculation) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaikan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Benim 28 di şimdi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 @Darksun ayça invulon falan ayrı bi guild kurdular, ana karakterin yanına bi de orada açmayı düşünüyorum (black dawn syndicate), yoksa devil's pact ile tomb of freedon nad'dayız @Qui abicim hiç üstüme gelme zaten içimden bi ses mal gibi ortada kalacaksın diyo :D neyse taşlar yerine oturur acele etmeye gerek yok diyorum gücün içten gelen sesini kullanarak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Gücün edepsiz tarafındasınız, herşeyi beklerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADARRRR. geçen gun almıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Asgard said: EARLY ACCESS SCHEDULE!! (Educated Speculation) Yapılan dedikodulara göre giriş takvimi sadece tahöini olarak şu şekilde imiş diyor bu adreste : With these facts in mind: it looks like this is the break down of invites for Early Access from a numbers standpoint: Day 1, Tuesday Up to 250,000 global pre-orders have invited (5 waves of 50k) Day 2, Wednesday Up to 550,000 global pre-orders invited (4 waves of 75k) Day 3, Thursday Up to 850,000 global pre-orders invited Day 4, Friday Up to 1.15mil global pre-orders invited Day 5, Saturday Up to 1.45mil global pre-orders invited Day 6, Sunday up to 1.75mil global pre-orders invited Day 7, Monday Remaining pre-orders invited If you take the purchase spikes into consideration: This is what it looks like from a date invited standpoint: Day 1, Tuesday: July 21- July 27th Day 2, Wednesday: July 28th - August 21st Day 3, Thursday: August 22nd - September 28th Day 4, Friday: September 29th - October 20th Day 5, Saturday: October 21st - November 30th Day 6, Sunday: December 1st - December 18th Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 BlackRose said: @Darksun ayça invulon falan ayrı bi guild kurdular, ana karakterin yanına bi de orada açmayı düşünüyorum (black dawn syndicate), yoksa devil's pact ile tomb of freedon nad'dayız @Qui abicim hiç üstüme gelme zaten içimden bi ses mal gibi ortada kalacaksın diyo :D neyse taşlar yerine oturur acele etmeye gerek yok diyorum gücün içten gelen sesini kullanarak ;) Darksun , sende gel buraya takılalaım birlikte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 BlackRose said: @Darksun ayça invulon falan ayrı bi guild kurdular, ana karakterin yanına bi de orada açmayı düşünüyorum (black dawn syndicate), yoksa devil's pact ile tomb of freedon nad'dayız @Qui abicim hiç üstüme gelme zaten içimden bi ses mal gibi ortada kalacaksın diyo :D neyse taşlar yerine oturur acele etmeye gerek yok diyorum gücün içten gelen sesini kullanarak ;) Hadi ya ayçadamı oynuyor, ne güzel eheh takılırım bende arada, vakit olursa tabi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Darksun said: DA2019 said: Access gelirse işten erken kaçmak için hastayım falan mı desem acaba? Daha 2 saat var mesainin bitmesine. 8-) ahah bende aynı durumdayım üstelik akşam maçda var böhü böhü Maçı seyredicez canım, o boynumuzun borcu. Maça da gidecektim hatta ama gidiş geliş uzun sürer diye iptal ettim. Ne güzel numaralıya kart vardı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 adamlar sözde invite sayısını arttırdı server status tüm serverlar light 3-5 tane standart sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 DA2019 said: Darksun said: DA2019 said: Access gelirse işten erken kaçmak için hastayım falan mı desem acaba? Daha 2 saat var mesainin bitmesine. 8-) ahah bende aynı durumdayım üstelik akşam maçda var böhü böhü Maçı seyredicez canım, o boynumuzun borcu. Maça da gidecektim hatta ama gidiş geliş uzun sürer diye iptal ettim. Ne güzel numaralıya kart vardı. :( ver la bari milletin nicklerini alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Maçda maç yani, kesin seyretmem lazım =) neyse biraz oynayıp bırakacağız bugün anlaşılan hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 server pop kaç olcak acaba? light diyince kaç kişi full diyince kaç kişiye denk gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar