Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pre-Load Başladı

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

bemre said:

abi guildin bir kısmına 7 bir kısmına 5 bir kısmına 3 gün falan mı vericekler şimdi? level farkı alır başını gider, millet nasıl heroic yapıcak beraber

7 gün önce başlayanlar beraber, 5 gün önce başlayanlar beraber ve 3 gün önce başlayanda kendi aralarında. Ayrıca çevrende bir çok insan olacağı için. 2 ve 4 man olan heroicler için adam bulmak zor olmasa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi işin kötü kısmı 150$ a aldım oyunu, dolar düşükken gayet uygun bir halde gelmişti. İptal ettikden sonra 2 güne baskıya dayanamayıp alın size 1 hafta grace period derlerse içime oturucak

güvenemiyorum bu electronic arts ın eli olan hiç bir halta
kesin 4-5 gün early access den faydalnırdım şimdi preorder etsem digital deluxe 1 gün en fazla early access tahminen
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle ki, preorder key i girdin ya, o kalıyor sende.

Benimki hala Amazonunki olarak duruyor. O değişmiyor zaten. Sana yeni bir preorder key gelebilir, onu girmesen de master key ile devam edebilirsin. leveltrdeki adamların dediği gibi, DDE için tek key yok.

Hoş, şu son olanlardan sonra, ona da güvenilmez artık.
Sosyal ağlarda paylaş

valla collector edition'ı iptal etmem ben bu vakitten sonra. büyük bir ihtimalle de 13'ünde, en kötü 14'ünde girmiş olurum. en fazla shipping'i priority falan yaparım, shipping daha da hızlanır. zaten amerika'da bir adres verdim, oradaki adam bana kodu söylese yeter.

bana en son gelen mail şu şekilde;

Early Game Access* will begin on December 13th at 7:00AM EST, 2011 and ends on December 19th, 2011 at 10:01PM EST. During this time, we will be emailing invitations to join Early Game Access based on the order in which you redeemed your Pre-Order Code. Pre-load the game client now, so you're ready to play when your Early Game Access invitation arrives. Note that download time can vary and may take awhile.

büyük bir isyan var forumlarda, evr'ın dediği gibi 30 saniye içinde 2 - 3 sayfa çıkıyor yeni. tepkisiz kalmazlar herhalde, oyunun çıkışına günler kala.

beklemede kalalım derim.
Sosyal ağlarda paylaş

sorun etmem valla, ea'de uykusuz gecelerin ardından dinlenme süreci olur benim için. finallere de kafam rahat çalışmış olurum.

kaç kişi digital'a geçecek sanıyorsunuz ki ? insanlar bununla uğraşma derdinde değil, millet hakkını arıyor forumlarda.

bence tepkisiz kalamazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk olarak sakin bir şekilde customer service a ticket açtım
bundan yanıt gelmezse artık nerd rage yaparak açıcam.

Yada olmadı bir US adres bulup oraya gönderticem sonra extra gereksiz para verip USPS ile bidaha shipping parası.

kararsız kaldım digital deluxe şimdi alıp çıkarsammı diye ama bu kadar bekledim collectors diye. 200 sayfa yı geçti offical forumdaki tartışma

illa bişey yaparlar sanki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...