sardius Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ah o random sans bana vuracaktı ki bazı arkadasları deli edecektim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 oyle bisey olsa keske :p biton troll geziyo ortalikda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 off benimde şansım yokmuş random konusunda...fus ro dah!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 olorin84 said: o dedilde 2 gün once pre-order yapanlar girmiş tamamen random yani nerde gördün bunu ? olay çıkar resmen be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 nasıl yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 2 gun onceyi bilemem de ben temmuz ama guildde eylulde alan adam su an oyunda. yani random olma ihtimali yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 yaw olurmu oyle sey troll bu facebook da yazanlar, random yaparlarmi gidipte temmuzda preorder etmisim 2 gun once siparis eden benden once giricek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 offical forumlar gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 kolpalıyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 random abi arkadaşım oyunda şu an benden 1 ay sonra aldı bak kanuni de görmüş ha random olmasa bile bi yanlışlık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 seni yiyodur deno da milleti yemiş level 7yim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 frf'den biri başladı şu an. aynı anda sipariş etmiştik. BENİMKİ NİRDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ben 20 agustos aldım oyundayım, bu hata ilede açıklama var. Rockjaw Stephen Reid @ @coreydowning Well, according to the database pull, they're mistaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 "ofışıl forumdan" said: redeemed on 8/2/2011...crossing fingers for today Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ya mailleri bi anda yollamıyorlar . wawe wawe atıyorlar. sizden 1 ay sonra alıpta oyuna giren varsa bugun kesin girersiniz sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 27 temmuz da pre-order kodu girdim ben. hadi bakalım ne zaman gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 5 tab açık şu an; swtor facebook sayfası, bizim guild'ın forumu, paticik, gmail hesabım ve official site'deki hesabım. altta da oyun açık. saniyesinde görmem gerekiyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 en mantıklısı launcherdan denemek 15 dk da bir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 arka planda imperial march oynamakdan bi hal oldum. Gelmedi hala email giris icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ama bugün daha yollanicak mı ki mail? gerisi yarına ve sonrasına degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 sardius said: ama bugün daha yollanicak mı ki mail? gerisi yarına ve sonrasına degil mi? yollanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 iimiş hala sans var demek:) benim girme umudum yok ama millet ne kadar erken girerse bende o kadar erken baslarım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 daha texasta sabah 7.30, LA de sabah 5.30 falan, daha uyanıp işe gidicekler mailı yollıcaklar falan ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Invulon said: arka planda imperial march oynamakdan bi hal oldum. Gelmedi hala email giris icin arka plan müzik imperial March'dan Rick Astley - Never Gonna Give You Up 'a dönecek haberin yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bende acaba haddim olmayaraktan bugün girmeyi hayal edebilir miyim acaba?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar