Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şunları okuyun, kafanızdaki soru işaretleri için. stephen reid'in twitter'ından,

- We're adding many more. What you saw today is the number of servers required for guild placement.

- One of four more updates... got no word on other US retailers so far, but I'll be checking in on that today.

- Two... guild deployment emails will start going out in a few hours, and they'll be sent gradually over a few hours. More later. (gece 12'de falan başlayacak muhtemelen)

- Three... I'm afraid the final decision on server lists in advance was 'no'. We'll release them daily via Forums during EGA.
Mesaj tarihi:
Qui said:

VAY AK nerede?

http://www.swtor.com/guilds/71564/vay-ak

Ahto City diye saçma isimli bi servera atmış bizi. Bre yetersiz bio madem allyımızla aynı servera atmayacaksın, ne diye guild deployment guild deployment diye kafamızın etini yedin.

Gief blizzard, ben böyle kötü pre-launch görmedim.
Mesaj tarihi:
aynen, şimdi bahane etcekler biz zaten hepinizi aynı servera koyamayız dedik yıh yıh yıh diye
ama şu da var adamların gösterdiği serverda başlama şartı yok diye hatırlıyorum. yine isteyen istediği yerde başlar.
Mesaj tarihi:
Ayrıca şunu da dedi:
Stephen Reid said:

Please don't ask why it wasn't possible - it's hard maths. :) I'm told every guild should have one ally or adversary on their server tho.

Bir ally/adversary yakaladıysanız fazlasını beklemeyin.
Mesaj tarihi:
adamların atadığı server şart değil, yanlış mı hatırlıyorum?
tabii eğer bu sistem fail olduysa hiç bi işe yaramıcak gene belli serverlar şişecek demektir.
  • Yeni Oluştur...