Dengesiz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Şimdi EU'da preorder oranı nedir acaba? Bir de early access'de öncelik tanırken her bölgeden dilim dilim alacaklar? Atıyorum 900k US 500K EU var, günlük 300k ekleyecekler her regiondan ilk 50-100k'yı mı alacaklar. Yada direk region gözetmeksizin preorder sıralamasına mı gidecekler acaba? Eğer ilk dediğim gibi olursa çok daha önce oynarız gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 3-5 gün sabredin biyere kaçmıyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 bekleyecez zaten yapcak birşey yok. Yıllardır bekliyoruz. Amaç böyle abidik ubidik sorularla kendinimizi meşgul etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 gitin kotor2 oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Kotor 1 = Hayatımda oynadığım en güzel hikayeye sahip RPG oyunlarından biri. Kotor 2 = Gördüğüm en kötü sequellerden biri. Ana karakter Force'daki yara olduğunu öğrenince bittim. Emrah ve helal ekmek geldi aklıma direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Sparkcaster said: 3-5 gün sabredin biyere kaçmıyo oyun f5 lemekten vazgeçtin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 bugün millet neyi f5 spamlıyor sadece guild liderleri email alacak bugün server için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 hayatı f5 liyoruz hayatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=VeUD570wiyQ&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 len ben de 1 aralıkta almışım peh :P Bioware adam ol! aynı gün aç işte herkese, drama yaptırma! israilin oyunları hep yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 -Deno- said: http://www.youtube.com/watch?v=VeUD570wiyQ&feature=player_embedded keyboard turn, backpedal ne varsa yapti ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 saplashaman said: hayatı f5 liyoruz hayatım o zaman sen 4 gün daha devam et canom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 toplam 1 bucuk milyon pre-order yokmu? eee ne kıllık yapıyor bu bioware al işte yarın herkezi olsun bitsin. 1 bucuk milyon nedir yahu eu+us toplam 20 serverlik adam alsın hepsini aynı gün. hem guildlerin hangi serverlarda oynayacakları belli, serverlarda yıgılmada olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 evet gerçekten saçmalık,ama 2 ay önce almış adam bile çamur yapıyo,biz daha önce girmeliydik hede hödö,nedir abi kur o zaman dahamı farklıydı yada fazla paramı ödediniz bizden anlamıyorumki bu mantığıda:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 oyuncuların birbirine kızması saçmalık haklısın. çok aptalca bir marketing stratejisi olmuş ama adamlar yazmış. "Early Game Access is staggered over five days to ensure a quality experience for players at launch." ilk okuduğumda dikkat etmemiştim bold yazan kısma, 13-16 arası herkes alınır diyodum ama öyle olmıcak gibi. adamlar early acces'i 5 güne böldük demiş. net... tek tesellim iyi ki DDE aldım da extra özellikleri var yoksa geç redeem edenler hakkaten 17-18 gibi başlıcak oyuna :P hiç gerek yokmuş pre order etmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 çıkınca almayla ne farkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 o değil de önce swtor sayfasında accountum türkiye olduğundan pre order yapamıyorum ama gidip redeem edip keyi girebiliyorum, ne kadar salakça lan öyle olmazsa böyle gireriz kardaş diyip kaydoluyorsun her türlü. origin senin havan kime güzelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 saplashaman said: evet gerçekten saçmalık,ama 2 ay önce almış adam bile çamur yapıyo,biz daha önce girmeliydik hede hödö,nedir abi kur o zaman dahamı farklıydı yada fazla paramı ödediniz bizden anlamıyorumki bu mantığıda:S hayır 2 ay önce alan oyuna güvenini 2 ay sonra alan adamdan daha çok göstermiş oluyor, gayet adil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ne abi bu,kat karşılığı müteahhit işinemi giriyoruz hayırdır? valla bu işi yapan kesin türktür diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 yıllardır bekleyipte finansal sorunlarından dolayı yeni alan adam oyuna güven duymamış mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ilk kez yapılmıyor bu dünya tarihinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ilk alırken DDE release'den sonra da var mı yok mu bilmiyordum, hoş şu an da bilmiyorum :) her mmo'da var ya klasik muhabbet CE ve pre-order'a extra itemlar verilir, oyledir heralde diye düşünerek vermiştim siparişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Ne olursa olsun saçma sapan bir giriş yaptılar umarım sonları hayırlı olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 2 milyon kişi aynı anda başlayıp ilk günden 3k sıra olan serverların sürekli çöktüğü releaselerden daha başarılı olacağı kesin ilk quest zone da saatlerce mob beklemek felan yaşadık yani bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar