Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 aralik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ha bide bu 20-30 senelik bu hayattaki deneyimleriyle yok dunyayi yoneten aile olamaz falan diyenlerde var. arkadasim hic arastirma yaptinmi? neden inanmiyorsun yani. banada goster madem. sen hic Kennedy suikastini bilirmisin? bunlar malesef televizyondaki filmlerde gerceklik yapindan veya komplo teorilerinden daha gercek. ulan John F Kennedy ya adamin youtube da roportajlari var. bilemedin turkce alt yazili roportajlari var. amerika baskani iken suikastta oldurulmustur.
Mesaj tarihi:
size gelsin

" No one man should have all that power
The clock’s ticking, I just count the hours
Stop tripping, I’m tripping off the power
Till then, fuck that, the world’s ours "

satanist Kanye West abimin POWER sarkisindan
Mesaj tarihi:
son 1 yılda bir şirket falan heralde uzaya yolladığı 6 uydu amacı belirsiz illu heryerde :D özellikle uyduların üstündeki logolar fena :P

http://www.nro.gov/about/launches/index.html
Mesaj tarihi:
abi nasıl inanmıycan. card game olayını biliyolar mı acaba inananlara gülenler. gerçi ben hala şüpheliyim. o oyun kartlarının gerçekten 94 yılında çıktığına dair bi kanıt var mı bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Seele said:

@mal card game ne la.

inanılmaz bi olay o.
eğer gerçekten 94te yapıldıysa, yemin ediyorum hepimiz sümükten farksızız şu dünyada. new world order kartları.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

Seele said:

@mal card game ne la.

inanılmaz bi olay o.
eğer gerçekten 94te yapıldıysa, yemin ediyorum hepimiz sümükten farksızız şu dünyada. new world order kartları.

grafikle açıkla bize
  • Yeni Oluştur...