CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Selamlar arkadaşlar, anime hakkında çok azşey biliyorum eskilderden birkaç tane ama bu aralar çok istiyorum şöyle sıkı bir tane izlemek fazla drama olmıyanından tavsiye edebileceğiniz bir tane var mı? Yeni olması gerekmez hatta olmasa bile olur yani. Şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 birkaç gün önceki topicte tavsiye ettiğim gibi, izlemediysen Ghost In The Shell filmleri ve Stand Alone Complex dizisini, Cowboy Bebop, Rurouni Kenshin, Fullmetal Alchemist (sonrasında Fullmetal Alchemist Brotherhood), Darker Than Black, Hellsing, anime izlememiş kişilerin de hoşuna gidebilecek tarz şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 bone'un dediklerine ek olarak Samurai Champloo Black Lagoon bi de benim ilk izlediklerimden, çok sevdiğim Wolf's Rain var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 çok teşekkür ediyorum bunları izlyebileceiğim bir yer var mı bildiğiniz iyi olan bir site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 bakabt de vardır hepsi. ratio fln bozar diyosan nyaa ya bakabilirsin yada anidbden animeye bak aşağıda çeviren gruplarvar. sonra anidb yada google sana adreslerini söyler, çoğunun sitesinde kendi trackerı var çekersin ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ratio derdi olmadan bakabt'de arama yapabilmek için google kullan. animeadı site:bakabt.com gibi eğer bakabt'de o anime varsa farklı release gruplarına göre kalitesi sıralanıyor, A kalite şu release B kalite şu release gibi. geri kalan herşey için nyaa (tabii english sub olduğuna dikkat et) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 peki stream olarak izlenme imkanı var mı bu sitelerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar