Predator Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 tam 12 saat kaldı pff dayanamıycam[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 rezalet olacak, simdiden yaziyorumki eger yarin yada artik hangi gun gidersem quotelayabiliyim... ve olumune on yargiliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 gandalf abi, abi, abimiz....[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bılet aldım yarın bornova afm egs park sınemalarında sabırsızlıkla beklıyorum valla 16,30 seyansına gıden olıcakmı acaba? burdan[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Ben Agora'ya gidiyorum, 13:30 seansına.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ben dedim ölülerin ordusu pelennor da yok diye ama daha konuşmayı bilmeyen kişilikler saçma sapan konuştu orada bazı insan krallar ve dunedain'in kolcuları geliyor aragorn ile birlikte yani ööle ölüler pelennor a gelip hallaç pamuu gibi daırmıo ortalııı isteyene scanleyip sayfaları yollarım![hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Bivrip dedıklerını anlıyamadım[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 walla millet sanki tiyatro izliodu sureyyada bagırıolar alkışlıolar her dakka[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 evet sureyya cok fenaydi ya 9.1 voye diyo!!! imdb=[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 9.1 üzerinden mi? :P[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 yaa ben şey dedim önceki tartışmada bi kişi bana sen kitabı dooru düzgün oku bi gözlük al gibi saçma sapan şeyler sööledi ona cevaben[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 imdb'de top 250 filme 8.cilikten girdi direk ehe sabah 126.cıydı gerçi neyse fellowshipi geride bıraktı şuan (9.) ama tt hala daha önde(5.ciydi galiba)[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Diablo, 19 December 2003 22:01 tarihinde demiş ki: walla millet sanki tiyatro izliodu sureyyada bagırıolar alkışlıolar her dakka biraz ölçüyü kaçırdık galiba ama arwenin sahnesi fln da alkışlanmicak gibi deildi hani :][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bi ara delikanlı bi kardeş cıktı dedi sus lan adam gibi durun die bagırdı milletde dio walla dovucek falan koptuk ona[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Sonunda beklenen geldi cattı ve filmi nihayet izledik..Film gercekten cok kaliteli olmus ellerinden gelen herseyi yapmıs Peter amcamız...Filmi izlerken bazen gaz olup, bazen heyecanlanıyorsunuz, bazen üzülüp bazen de seviniyorsunuz filmi izlerken kendimi orada zannettim..Aragorn un Anduril i alısı, Ölülerle konusması Eowyn in Nazgul kesisi fln bitirdi beni bunun gibi bi sürü sahne war daha...Ne diyelim Helal olsun Lotr'a..[hline]Yepyeni süper bi site... www.geyikzone.com.tr.tc Sap geldim sap gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 sam görüşünü bildirmemiş, izledikten sonra gerçekten şaşırmadım değil[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Ya usta allah aşkına 1 senelik topici uplamanın anlamı nedir ??[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: mexinth, 10 Ekim 2004 03:56 tarihinde demiş ki: sam görüşünü bildirmemiş, izledikten sonra gerçekten şaşırmadım değil yoo.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar