Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord of The Rings 3 : Return of The King

Hollow-Man

Öne çıkan mesajlar

ben dedim ölülerin ordusu pelennor da yok diye ama daha konuşmayı bilmeyen kişilikler saçma sapan konuştu
orada bazı insan krallar ve dunedain'in kolcuları geliyor aragorn ile birlikte yani ööle ölüler pelennor a gelip hallaç pamuu gibi daırmıo ortalııı
isteyene scanleyip sayfaları yollarım![hline]I'm your dream mind astray
I'm your eyes while you're away
I'm your pain while you repay
You know it's sad but true
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

imdb'de top 250 filme 8.cilikten girdi direk
ehe sabah 126.cıydı gerçi neyse
fellowshipi geride bıraktı şuan (9.)
ama tt hala daha önde(5.ciydi galiba)[hline]CsnFrp
Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
daha fazla uzatmamanın anlamı yok

Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda beklenen geldi cattı ve filmi nihayet izledik..Film gercekten cok kaliteli olmus ellerinden gelen herseyi yapmıs Peter amcamız...Filmi izlerken bazen gaz olup, bazen heyecanlanıyorsunuz, bazen üzülüp bazen de seviniyorsunuz filmi izlerken kendimi orada zannettim..Aragorn un Anduril i alısı, Ölülerle konusması Eowyn in Nazgul kesisi fln bitirdi beni bunun gibi bi sürü sahne war daha...Ne diyelim Helal olsun Lotr'a..[hline]Yepyeni süper bi site...

www.geyikzone.com.tr.tc

Sap geldim sap gidicem...
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
said:
mexinth, 10 Ekim 2004 03:56 tarihinde demiş ki:
sam görüşünü bildirmemiş, izledikten sonra gerçekten şaşırmadım değil

yoo.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...