b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 yarın gidioom![hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waefre_Amarth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ahh gimlinin zırhının agırlı bende bildim ama izmirdeyim nese eheh su an elimde 10 yakın poster far hepside birbirinden manyak dev boyut liv tyler cok güzel bi hanım bu aradad hanım bayan fıstık yavru ahuhsdasfadf ben de kayıs kopuyo onu düşününce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: Bivrip, 13 December 2003 22:25 tarihinde demiş ki: yarın gidioom!Hain adam..[hline]karakedi, 13 December 2003 19:41 tarihinde demiş ki: vada? [Bu mesaj Saeros tarafından 13 December 2003 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 euheu çok mutluyum saeros napiim :) sen mumcu musun ya sae[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ha?[hline]karakedi, 13 December 2003 19:41 tarihinde demiş ki: vada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 sen ymumcuoglu msun[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ymumcuoğlunun kim olduğuna bağlı :) O kim?[hline]karakedi, 13 December 2003 19:41 tarihinde demiş ki: vada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 nbldakini dior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 yumcu benım[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: Zerokull, 14 December 2003 00:33 tarihinde demiş ki: nbldakini dior Tanımıyorum...[hline]karakedi, 13 December 2003 19:41 tarihinde demiş ki: vada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 filmden yeni dondum kesinlikle kotu diyemem oldukca guzeldi, ama tatmin etti desem yalan olur. savaslar cok epik,aksiyon doluydu ama beni pek sarmadı. yuzugun frodo ve gollum uzerindeki etkisi güzel işlenmişti. 10 üzerinden zorlayarak 7,5'tan 8 veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ben de bugün gidiom akşam söölerim izlenimlerimi yüzük atılma sahnesi nasıldı? film nerde bitio?[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 SPOİLERIMSI: yuzuk atılma sahnesi iyiydi shire'da bitiyo ama shire'a dokunulmamış, saruman'la hiç bi olay yaşanmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Kitaba sadık kalınmasını bekliyosanız, bir kez daha avucunuzu yalicaksınız arkadaşlar. Filmde savaş sahneleri dışında pek ilginçlik yoktu. 10 üzerinden 4 felan veririm o da ölülerin ordusu hatrına[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ÖLÜLERİN ORDUSU VAR MI?! Hobaa![hline]karakedi, 13 December 2003 19:41 tarihinde demiş ki: vada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 *Spoiler on baba ölülerin ordusu olmazsa olur mu ki bea? Görücen adamlar orkları resmen hallaç pamuğu gibim atıyolar(ne demekse) *Spoiler off*[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Allah bilir Aragorn'un onları çağırması filan nasıldır! Olsada izlesek be. *!içini çeker *[hline]karakedi, 13 December 2003 19:41 tarihinde demiş ki: vada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Anlatiim mi?[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Zahmet olmassa özelime rica edicem. :)[hline]karakedi, 13 December 2003 19:41 tarihinde demiş ki: vada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 SPOILER arkadaşlar kitabın mına koymuş biraz pete amca ama olsun yine de süpperdi savaşlar falan harika idi fanlara istediği verildi gri limanları ve bilbioyu bi daha gördük her şey süperdi ölülerin ordusu kitapta yoktur o yüzden fıss idi bana göre pete zaman bulamamış hemen ööle bitirmiş bence cık cık olmaz ilk başında smeagol ile deagol vardı harika idi süpperdi yani tek kelime ile sauron hüküm dağı falan kopardı pippin ve merry gülmekten yardı sam ağlattı gollum daıttı thedon göçtü denethor adiliğini yaptı YANİ SÜPPERDİ!!!![hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 yuh be hepinize bi girek dedik başlığın altına filmi kare kare izlemiş gibi oldum sizin hiçmi saygınız yok vizyona ama suç konuyu açanın ulan senin soru film vizyona çıktıktan en az bir hafta sonra sorulur millet bir izlesin bakalım çatladınmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 hey alalgım ne sevk kaldı nede merak[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 olulerin ordusu nasi kitapta yok[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Salo, 15 December 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yuh be hepinize bi girek dedik başlığın altına filmi kare kare izlemiş gibi oldum sizin hiçmi saygınız yok vizyona ama suç konuyu açanın ulan senin soru film vizyona çıktıktan en az bir hafta sonra sorulur millet bir izlesin bakalım çatladınmı. Başında yazıyo Spoiler diye. Okumaya sondan başlamıyosan görmüş olman gerekirdi. İstemezsen okumazsın. said: Bivrip, 15 December 2003 00:18 tarihinde demiş ki: ölülerin ordusu kitapta yoktur o yüzden fıss idi bana göre pete Ölülerin ordusu nasıl yok kitapta ya? Senin okuduğun kitabın adı Harry Potter olmasın? [Bu mesaj Asteroth tarafından 15 December 2003 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Bivrip, 15 December 2003 00:18 tarihinde demiş ki: SPOILER said: Salo, 15 December 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yuh be hepinize bi girek dedik başlığın altına filmi kare kare izlemiş gibi oldum sizin hiçmi saygınız yok vizyona ama suç konuyu açanın ulan senin soru film vizyona çıktıktan en az bir hafta sonra sorulur millet bir izlesin bakalım çatladınmı. En son ne zaman gözlerini kontrol ettirdin?[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar