NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 multimilyarder olsam basardım parasını, kavimler göçü filmi çektirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Bu saplashaman da agir cemaatci. Kesin taraf gazetesinde yazar ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 biraz konu dışında falan gezin. adam cemaate sövüp duruyor lol. muhtemelen milli görüşçü veya ülkücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 hiç okumadan ciddi soruyorum;yine şu bir tarafın kahraman,adalet bekçisi olup diğer tarafın allahsız şerefsizler olduğu türden bir film mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ahmedinejad said: biraz konu dışında falan gezin. adam cemaate sövüp duruyor lol. muhtemelen milli görüşçü veya ülkücü. hiç bir partiye v.s sempatim yok,cemaatlerlede bağlantım olmadı,anadoluyu sevmek,geçmişini sevmek ne zamandan beri bir cemaate yamanma sebebi oldu merak ediyorum,hatta tc kimlik no'mu vereyim de araştırın varmı yokmu diye hahahahahahaha edit:aşk partisi olsa verebilirim oyumu mesela,insan aşkı,veya tanrı aşkı farketmez sonuçta aşk herşeye yeter dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 film nasıl? fıs mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 laa çükübik saat 14:53 mü oldu nasıl mı dıye soruyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 14:53 de giriyormuş hehe güzel oturmuş saati.Bakalım izlemeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 umarım gişede başarılı olur.ki bunu görenler filmlerini artık bütçe kovalayıp adam gibi yapmaya çalışırlar destek amaçlı haftasonu giderim sinemada.çok derin bir senaryo falan beklemiyorum ya.o fetih gazını vesin ALLAH ALLAH diyelim yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 hailandkill said: laa çükübik saat 14:53 mü oldu nasıl mı dıye soruyorsun :D 14:53'de direkt beyne upload mı ediyolar filmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 var mı yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Ben de yarın 14:53 seansına aldım. Çok büyük şeyler beklemiyorum. En azından film kar etsin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Yapımcının, Recep İvedik'ten kalan bir borcu yüzünden filmin gişesine el koymuşlar, yani filmi çekenlere pek bi faydan olmayacak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ya nasıl bu kadar kötü bir slogan secmişler anlamıyorum... cidden bu adam bu lafı etmiş olamaz. bide cok yaslı afişte. filmi izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mouse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Red said: umarım gişede başarılı olur.ki bunu görenler filmlerini artık bütçe kovalayıp adam gibi yapmaya çalışırlar destek amaçlı haftasonu giderim sinemada.çok derin bir senaryo falan beklemiyorum ya.o fetih gazını vesin ALLAH ALLAH diyelim yeter this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 http://videothumbs.facedl.com/istabulun-asil-fethini-kenan-komutanim-ya---eeuuoeiuqkewxox.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Silphatos said: starz osmanlı dizisi mi yapacak aboooo harem dizisi aslında daha çok konu olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 arkadaşlar filmin sonunda istanbul fethediliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Saeros said: rome total war'un introsu daha güzel hatırlayalım: http://www.youtube.com/watch?v=RvZWOG8QkOg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 izleyen var mı patidaşlar ne kadar kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 aldık mı istanbulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 lock stock and two smoking barrels dan sonra guy ritchieden umudu kesmiştim.Bu film çogiyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 fragmanı gördüm beğenmedim zaten gitmem hayatta öyle muskalı seks scene gibi bişi vardı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar