Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afganistanda çalışmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böyle boktan ülkelerde kim için ve ne için çaliştiğin da önemli. düzgün bi firmayla gidiyosan tabi git. kim olduğu belirsiz elemanlara ise hayatta güvenip gitme.
Mesaj tarihi:
Afganistanla ilgili tek gerçek var. Eğer üssün içerisindeysen hayatın normal ama dışarıdaysan hayatın riskde. Bu kadar.
Ve önemli bir nokta: Eğer kaçırılırsan şirketin senin için fidye öder mi ödemez mi?
  • Admin
Mesaj tarihi:
Ha bu arada dun facebook albumune link verdigim fotografci dun saldirida yaralanmis. Kabul'de bombali saldiri oldu sanirim orda patlama neticesinde parca isabet etmis yuzune.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Afganistanla ilgili tek gerçek var. Eğer üssün içerisindeysen hayatın normal ama dışarıdaysan hayatın riskde. Bu kadar.
Ve önemli bir nokta: Eğer kaçırılırsan şirketin senin için fidye öder mi ödemez mi?

Bence de oraya varınca bir Glock edinmek lazım, dışarı gitmeye kalkarsan ve yolda Taliban kaçırmak için çevirme yapıyorsa hiç olmazsa bir şansın olur.
http://www.youtube.com/watch?v=EPaxBM2KHWw
Mesaj tarihi:
Şimdi sana iyi de para verirler offf .Benim şirketim olacak gider çinden mühendis tutarım.Adamlar zaten ot böcek yiyor masrafsız.

Kaça anlaştın bi he de bakam 15 bin hıhh :))
Mesaj tarihi:
Bu Afganların yaşlıları pek seviyor Türkleri, Kurtuluş Savaşı'nda Afgan-Pakistan'dan bize yardım geldiği de doğru.
Hatta Taliban'ın ilk kaçırdığı Türkleri gören Afgan yaşlıları baya bi kızmış, Atatürk'ün çocuklarını niye tutsak tutuyonuz diye azarlamış bu Talibanlıları.

Geçmişten gelen bir yakınlık var Afgan ve Pakistan ile, ama yeni nesil Talibanlar buna pek önem vermiyor, alacakları fidyeye bakıyor şerefsizler.

Halen Glock taşınması gerekliliğinde ısrarcıyım, yoksa kaçırıldıktan sonra eksiksiz tek parça dönmek harbiden zor iş, müslümanım desen bile duayı yanlış okudun diye bile kulak gidebiliyor misal.
Mesaj tarihi:
bi kere yakalandiktan sonra glock tatava, kacirildiktan sonra kurtulabilen tek bi adam var

http://mimg.ugo.com/201004/41624/0.jpg

hirdavattan iron man suit yapicak muhendislik becerinzi yoksa afganistandan uzak durun
  • Yeni Oluştur...