di Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 SpiderS_DangeR said: abi şöyleki ben dota mota anlamam o yüzden oynayacak birine ver bence dsf Bana hediye eder bence. O kadar mikrotik anlattim network anlattim zamaninda. =P
thecure Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ben senin bana key verebilme ihtimalini sevdim ? /fede
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 di said: SpiderS_DangeR said: abi şöyleki ben dota mota anlamam o yüzden oynayacak birine ver bence dsf Bana hediye eder bence. O kadar mikrotik anlattim network anlattim zamaninda. =P ahah unutmamış yazmış kenara sfd
di Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Ehah tabi lan. Bosuna mi yapiyorum yardimlari, arada ise yariyor iste. adsaad
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 napıcan sen evli barklı adamsın alsın bi no lifer neşesine neşe katar
di Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Hatundan izin aldim ben no problem. Gonder gelsin.
photographer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 hakketen saçma kütoymuş "en az 3 çocuk" gibi bişey olsa neyse
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Screwy'e Spark'a falan verin abi bekliyor adamlar. Öyle yapmayacaksanız da playdotadaki abuk subuk işler gibi yapmak yerine steamgifts üzerinden private çekiliş neyin yapın bari daha erotik olur.
di Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Spark senden bi tane daha olsa yaninda, o bile agzinin ustune carpardi bence ayakkabiylan "hadi lan ordan" diye.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Spark'a verme vazgeçtim, Screwy'e ver ben de garbagedaki topiğini görmezden geleyim. Yoksa çok pis o.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Veriyosun insanlara bi heves sonra 1 oyun atıp bırakıyorlar. Olacak iş değil. Screwy'e gogo. Darlarım.
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 SpiderS_DangeR said: di said: SpiderS_DangeR said: abi şöyleki ben dota mota anlamam o yüzden oynayacak birine ver bence dsf Bana hediye eder bence. O kadar mikrotik anlattim network anlattim zamaninda. =P ahah unutmamış yazmış kenara sfd bende anime göndermiştim zamanında tee balıkesir de okuyorken. :(
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 di said: Ne pis bi modmussun lan sen. Zeee
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Sıra var, sıra Screwy'de. Arkaya geç.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 bana yollamayın lan ben bana gelen keyleri veriyorum millete
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Yok mu key yollayacak? Darlandım ofiste arkadaş, sevindirin yahu biriniz.
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 spiders bildi işte ama oynamak istemiyomuş istediği birine vereyim diyorum. nedir hacı son kararın di ye mi yolla diyosun quote da sven in meshur quote u sacma felan denmiş ayıp
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Nekro said: spiders bildi işte ama oynamak istemiyomuş istediği birine vereyim diyorum. nedir hacı son kararın di ye mi yolla diyosun quote da sven in meshur quote u sacma felan denmiş ayıp Sen benim tekliflerimi ciddiye al bence, seni meşhur ederim buralarda.
Öne çıkan mesajlar