Nekro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Şimdi elimde bir tane dota 2 gift i var. Forumdan bir arkadas sagolasnun bir fikir verdi boyle bisey yap egleniriz diye bende oturdum bir crypto tadında birşey hazırladım. Ortaya bir quote cikacak çözebilirseniz. Bilene yollarım işte."dnelwaetiarednykdsesnslibethsusoiassgsly" bulunmazsa ileride ufak ipuclari veririm ama sanmıyorum o kadar uzun sürmez heralde. Hadi kolay gelsin.
GEd Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Anahtar kelime nedir diye çıkıntılık yapmak istiyorum. Şifre varsa anahtarda olmalı bıdı bıdı
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ilk veya son kelimenin kaç harfli olduğunu söylemezsen hiper zor olur çözülmesi sanki.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 "aa buraya tencere bile girer ya"
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 SpiderS_DangeR said: "aa buraya tencere bile girer ya" yaklaştın :D ilk ipucunu veriyorum: 8-5
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ne bu ilk ve son kelimenin harf sayısı mı ?
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 söylersem bir anlamı kalmaz ama ilk son kelimeyi falan. bir dizilim yapmanız lazım. bu sayılarda onla ilgili.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 verdigin harflerde S ve E en cok var S 8 tane ve E 5 tane var yaklaşıyo muyum? :L
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 türkçe cümlemi? deyim mi atasözü mü bir şey söylesen
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 of çekiliş falan yapsaydın ya güzel abim bize yazık degil mi
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 valla verdiği şeyin zorluğundan haberi yok galiba :) (şimdi çat diye biri yapıştırırmış :D)
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 hangi dil hakikaten, hintçe nin fonetiği olabilir.
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 keyifli olur dediydim de çok mu zor oldu :( harfleri toplamayacaksınız abi. Dizilim yapacaksanız ortaya anlamlı bişey cikacak(quote dedim). yani şöyle size verilen; oynamak, istiyorum, dota 2 siz onu güzelce sıralayacaksınız; dota 2 oynamak istiyorum olacak yani bunun gibi verdiğim sayılarda sıralamayla ilgili hadi bulun artık dilde ingilizce
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Darkness needs to get DSL. His line is always busy.
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 SpiderS_DangeR said: Darkness needs to get DSL. His line is always busy. Tebrik ettim bu kadar >:D< yolla abi id ni
Grast Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Quel-Thul said: of çekiliş falan yapsaydın ya güzel abim bize yazık degil miBence çok daha eğlenceli bu kazanan arkadaşı tebrik ederim
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 abi şöyleki ben dota mota anlamam o yüzden oynayacak birine ver bence dsf
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 haydee niye bildin lan madem :D neyse yeni bir tane hazırlarım artık akşama
Öne çıkan mesajlar