Herifcotr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Beyler, 3 arkadaş uzunca bir dönem dawn of war oynadık, dedik zamanı geldi değiştirelim artık oyunumuzu, strateji olarak multiplayer oynadığınız, beğendiğiniz, şunu oynamalısınız dediğiniz oyun tavsiye edebilirmisiniz? star craft, total war çeşitleri, age of empires haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 dawn of war 2? o da yoksa starcraft 2. rts istemiyorsan civilization ve europa universalis serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 dow'a benzeyen company of heroes'lar var benzer istiyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herifcotr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Sam said: dow'a benzeyen company of heroes'lar var benzer istiyorsanız. biraz önce o oyuna bakıyodum ben de sam 2006 da yılın en iyi oyunu seçilmiş, 2007 de ilk 10 daymış. Direk oyunu bulduk gibi:) sam oynadıysan yapay zeka nasıl oyunda bilgin varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herifcotr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Bone said: dawn of war 2? o da yoksa starcraft 2. rts istemiyorsan civilization ve europa universalis serisi. dawn of war 2 değilde winter assault oynadık uzunca bir dönem, ya pek bilmiyorum da nasıl tarif edilir, multide istediğimiz hani sana iki adam veriyo şurayı ele geçir saldır değilde, kendi dünyamızı oluşturmak istiyoruz, binalarımızı falan dikmek istiyoruz! dawn of war 2 de bu yoktu bi grup eleman veriyodu saldırın diyodu. bir de biz oyunu hemen saldırayım da yokedeyim için oynamıyoruz, daha çok düşman sürekli saldıracak bizde sürekli savunma yapacağız:) yeter ulan nidaları yükselince, saldırmak istiyoruz. diğer öneriler için teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 empire earth 1 eski baya ama multiplayerda bence hala en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Herifcotr said: biraz önce o oyuna bakıyodum ben de sam 2006 da yılın en iyi oyunu seçilmiş, 2007 de ilk 10 daymış. Direk oyunu bulduk gibi:) sam oynadıysan yapay zeka nasıl oyunda bilgin varmı? çok sağlam bir oyun her açıdan, uzun zaman oldu oynayalı ama yapay zeka iyiydi diye hatırlıyorum. dow'dan eksiği yok, fazlası vardı. zaten hala son 5 yılın rts'de çıkan en iyi 1-2 oyunundan biri kabul ediliyor. "söylemeyin bunları" dediğin oyunları çıkarınca bundan başkası kalmıyor yani. :) yapımcı şirket aynı, relic zaten. oynanış aşağı yukarı aynı, yabancılık çekmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 anno falan da denenebilir, gelişelim savaşmayalım diyosan tek harita oynaması 1 günü geçer :D tabi bunda medeniyet falan kuruyosun bayağı farklı dawn of war ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 sc2 oynasanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 company of heroes olur guzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herifcotr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Sam teşekkür ederim bilgilendirme için anno pek bizi saracak gibi değilmiş:) biraz araştırdım da. Starcraft2'ye ikna edemedim, ben çok beğeniyorum. Company of heroes almaya karar verdik, internette gold paketi 30 dolar, mediamarkta 40 lira, belki birileri almayı düşünür diye yazıyorum Çok sağolun arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 bütün coh serisi paket halinde steam'de indirimdeydi, 5-10$ gibi birşeydi. belki yılbaşında gene olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herifcotr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 evet kaçırmışız onu, 1 hafta önce 5,99 muş:) şimdi geri 30 dolar olmuş. Yılbaşını bekleyemeyiz heralde, hazır projeler bitmişken oyunun gözüne vurmamız lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herifcotr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 bu arada bir sorum daha olacak! mesela steam'dan gold paketini aldık, içinde iki oyun var bir company of heroes, birde ek paketi opposing front! bunu indirdiğimizde sadece company of heroesin yüklenmesini istiyoruz, diğer ek paketin yüklenmesini istemiyoruz! böyle bir müdahelede bulunabiliyomuyuz yoksa, steam gold paket olduğu için oyunları birleştirip direk ikisininde yüklenmesinimi sağlıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 evet hepsini bir arada yüklüyor, diğer ikisini durdurup sadece birinin inmesine izin verdim ama o inince diğerleri de inmiş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herifcotr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 tamamdır sam. teşekür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 generals, red alert ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar