Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CFoto%20Haber%5C304%5CJaponya%27da%20s%C3%BCper%20l%C3%BCks%20ara%C3%A7%20konvoyu%20birbirine%20girdi%5C01.jpg http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CFoto%20Haber%5C304%5CJaponya%27da%20s%C3%BCper%20l%C3%BCks%20ara%C3%A7%20konvoyu%20birbirine%20girdi%5C03.jpg http://www.hurriyet.com.tr/planet/19393437.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 prius ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 japon ne anlar ferrari kullanmaktan ya allahın japonuna verilir mi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Prius'u görünce aklımı kaçırdım gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Selam, Ben sigorta şirketi olsam kasıt ararım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 develerin önünde bi eşek gider ya prius da o muhabbet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Bir de yine "en pahalı trafik kazası" başlığı atılmış olan Monaco'dan haber vardı. Haberde özellikle vurgulandığı üzere "sarışın" bir Bentley sürücüsü bir Mercedes ile Porsche'nin arasına park etmeye çalışmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Araba pr0n için tıkla: www.wreckedexotics.com Kategorili falan, güzel site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 iyi olmuş, zengin piçler en yavaşı 160 km/h ile yarış yapıyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Abi dün caddede EGE plakalı bi Gallardo gördüm yeşil renkli. Arabanın yan hava girişlerine bildiğin dış mekan bina neon ışığı çerçeveletmiş ayı yeşil renkli ya. Böyle kroluk böyle son nokta görmemiştim hayatımda. Habere gelirsek, dünyanın en salak Ferrari communitysinin nerede olduğu belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 hiroshima chain reaction crash hmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konudan ilham alan Top Gear da kendi listesini yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ahah egemen diye biri o da coook degisik bir adam o :) Vodan said: Abi dün caddede EGE plakalı bi Gallardo gördüm yeşil renkli. Arabanın yan hava girişlerine bildiğin dış mekan bina neon ışığı çerçeveletmiş ayı yeşil renkli ya. Böyle kroluk böyle son nokta görmemiştim hayatımda. Habere gelirsek, dünyanın en salak Ferrari communitysinin nerede olduğu belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 abi adam murcielagonun arkasına playboy tavşanı yapıştırmış önüne hella takmış aynayada zar asmış çok mübarek muhteşem bir insan lan hahahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 prius hasarsız kurtulmuştur bence. Toyota wins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar