Invulon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Black Dawn Syndicate Guild Launch sistemi kapandı ve deploment a hazır bir şekilde girecegiz. Guildimizi PVE serverına ve Sith Empire factionı olarak kuruyoruz, hangi realm olacağına dair daha email gelmedi. Guild çok dilli bir guild olucak. Şu anki rosterın yarısı yabancı oyuncular ve daha da artacak. Özellikle bizim eski Anarchy Online ve SWG deki oynayan eski grubumuzdan oluşturmaya calıştım. Ayrıca Emerald Dream deki Vita Nova guildinden olan eski dostlarımızı da bekliyoruz. Şimdilik o kadrodan Athea, Sirith ve ben varız. Hardcore olmasada endgame olarak haftada 3-4 gün raid yapmayı planlıyoruz. Açıkcası kafamız rahat bir şekilde dramasız sorunsuz oyunu keyifle oynamayı planlıyoruz. Lütfen dramanızı geldiginiz oyunda bırakarak gelin. Şu anda da recruitment doğal olarak devam ediyor. İlgilenenler için swtor daki guild sayfası linki aşağıdadır Black Dawn Syndicate Guildi Black Dawn Syndicate Websitesi - Şu an hala bakım aşamasında Eğer pepelek dedigimde ne olduğunu biliyorsanız application otomatik olarak kabul edilmiştir. Lütfen siteden roster a girmek için başvurun. AO : Keelhaul, Disquast - Atlantean WoW: Invulon - Dunemaul SWG : Invulon - Flurry SWTOR : Invulon
BARZO Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 isim güzel. kafamdaki guild isimlerine yakın
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 teşekkürler, 13 ünde deployment olduğunda başlıyoruz. Server bilgilerini buraya yazacagım. Flashpoint leri beraber yapmayı planlıyoruz 2-3 team cıkarıcak gibiyiz ona göre ilgilenen benle burda da baglantıya geçebilir
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 pepelek in anlamini biliyorum, diger bilenlerede selam ederim ama, eski Hunlarla birlikteyim gibi gorunuyor simdilik, basarilar dilerim, ama en oncelikle, iyi eglenceler dilerim :)
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Pepelek hmmmm .. o zaman MADAFAKA dersem anlıyorsanız ve aynı mantalitede oynayacaksınız aranıza bende katılmak isterim ..
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 oo erdinç beyler de buradalar ;)
MacbetH Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 LuNiZ said: pepelek in anlamini biliyorum, diger bilenlerede selam ederim ama, eski Hunlarla birlikteyim gibi gorunuyor simdilik, basarilar dilerim, ama en oncelikle, iyi eglenceler dilerim :) Selam, Eski Hun'lar dediğiniz DAOC'daki Hunlar mıdır?
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 MADAFAKAA! tabi ;) roz senide isteriz alt yaparsin en azindan
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 tabi ki, Ayça ile görüşmeyeli asırlar oluyor :)
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 BlackRose said: oo erdinç beyler de buradalar ;) Saygı sefgi :)
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Serverimiz belli oldu Server adi : Luka Sene katilacak arkadaslari bekliyoruz
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Hesabım aktif oldugunda yanınızdayım :) Selamlar ..
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Erdinç eq2 den sonraki ilk mmo galiba, nerelerdesin olm
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 FEEL THE FORCE :D Buralardayımmm Sen ?
athea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 BlackRose said: tabi ki, Ayça ile görüşmeyeli asırlar oluyor :) Ayca seni pek ozlemis, oyle dedi =]
Qui Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Şu guilde giren insanları şimdi farkettim de... Bi dakka ben galiba yanlış yerdeydim!
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Dre sende burdasın demi ? Birliktemiyiz yine ?
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Ben temkinliler guild indeyim abi
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 dre senide bekleriz yolun duserse ilk wave de gelmedi email beklemeye devam
Öne çıkan mesajlar