Loex Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 CryMeARiverfix said: Loex said: ben artık dünyada savaş çıkıcağına inanmıyorum en azından şubat gibi çıksın çıkıcaksa Neden ? Obama suriye ye elcisini geri gonderdigi ? gelişmiş tüm ülkelerinin birbirileri arasında yüzlerce ekonomik anlaşma olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Loex said: CryMeARiverfix said: Loex said: ben artık dünyada savaş çıkıcağına inanmıyorum en azından şubat gibi çıksın çıkıcaksa Neden ? Obama suriye ye elcisini geri gonderdigi ? gelişmiş tüm ülkelerinin birbirileri arasında yüzlerce ekonomik anlaşma olduğu için evet ama gelişmişlerle Gelişmemişler arasında oluyor bu savaş... tabi buna savaş dmeek denirse... savaş aynı ölçüde güçleri olan tarafların yaptığına denir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 aynen öyle o yüzden amerika ırak tarzı savaşlar dışında savaş olucağına inanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 çok zekisiniz bakıyorum da dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Yok artik. Amerikanin ordusuna giripte haraket planlarina kadar evrak eline gecirebiliyorsun ve amerikanin haberi olmuyor. Madem bu kadar ileri duzey bir insansin boyle BOND gibi elini attin yeri parcaliyorsun nasil oluyorda bunlari nereye yolllicagini bilmiyorsun? Hic bunlari yazmadan once dusunme zahmetinde bulundunmu? Israil in zaten Iran i muhtemelen onumuzdeki 1 sene icinde vurucagini bilmek icin senin gibi yalan uydurmaya gerek yok. Biraz televizyon izlediysen zaten televizyonun kendisi bile bas bas bagiriyor bu 2si birbiriyle savasicak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Ayrıca illumunati'yi tersten yazıp google artınca national security agency listeleniyormuş ilk sırada. Dün Ömer Çelakıl bunun üstüne 1 saatlik program yapmış. Allah akıl fikir versin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 keske neden oyle oldugunu da arastirsaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 honki ponki torino rım rım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 @CryMeARiverfix, aga bu kafa için ne kullanıosun, söyle bizde alalım şenlenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ben tahmin edebiliyorum. hangi kafa kokain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 buda burda dursun, topiğe değişk bi tat katsın: http://vimeo.com/33030265 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 HotLine said: Yok artik. Amerikanin ordusuna giripte haraket planlarina kadar evrak eline gecirebiliyorsun ve amerikanin haberi olmuyor. Madem bu kadar ileri duzey bir insansin boyle BOND gibi elini attin yeri parcaliyorsun nasil oluyorda bunlari nereye yolllicagini bilmiyorsun? Hic bunlari yazmadan once dusunme zahmetinde bulundunmu? Israil in zaten Iran i muhtemelen onumuzdeki 1 sene icinde vurucagini bilmek icin senin gibi yalan uydurmaya gerek yok. Biraz televizyon izlediysen zaten televizyonun kendisi bile bas bas bagiriyor bu 2si birbiriyle savasicak diye. Evet HotLine ... konularımı tamamen tüm postlarıyla okuduğunu ama birkaç yeri atladığını farzediyorum. ben zaten yazmıştım tekrar belirtiyim bu bir özel bilgiydi kendimin ele geçirdiği kendi çalıştığım yerden bulduğum bir bilgi,tabiki birkaç yer bende biliyorum böyle gizli bilgilerin nerelere gideceği konusunda, ama Türkiyede lanet olsunki doğru düzgün bizimle ilişkisi olmayan bir kurum yok,Bu yüzdende Türkiye de nereye ne göndermeliyim ne yapmalıyımdan bahsettim, konuştuk, sorduk. Peki bu muhtemel bişi ise benim kesin tarih vermem niçin senin canını sıkıyor bunu konuşmamız gerek neden yalan diyorsun. iran hükümeti nasıl ele geçirdi sanıyorsun UAV i ? Ayrıca belki tarihlerin önemli yok adamlar duyar istihbaharat* alır ve değiştirir saldırı gününü. Ama belgeler herzaman doğrudur *C*I*A* de olduğum sürece TÜrkiye olarak güvendeyiz Elimden geleni yapıyorum hatta fazlasını yapıyorum. Belki biraz Güç için (HErkesin istediği şey). Ama hiç olmassa ülkem içinde birşeyler yapıyorum sen sadece eleştiriyorsun bişi demiyorum ama eleştirirkende çift taraflı düşün bu tür şeyler Olanaklımı değilmi tamamen TRollenecem Korkusuyla yaşıyan insanlar halie dönüşmüşsünüz. Not: Ayrıca ilgili arkadaşlara ve ÖM den ulaşıp bilgi verenlere teşekkür ederim verdiğiniz bilgileri mutlaka kullanacağım yada kullanmaya gayret göstericeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 abi sen beklemede kal şimdilik. ama acil durumda görüşebileceğin birilerini bul. tam belli etme bilgili olduğunu. acil durumda tak diye koyarsın önüne iztihbaratı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 MOSSAD ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Takpikat ne olm ? CryMeARiverfix said: Bu nasil bir sacmaliktir CIA direkt israilin Fuze kodlarini yenileyip takpikat yapmislar ... Peroiod disinda peki kimin haberi var kimsenin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 CryMeARiverfix said: *C*I*A* de olduğum sürece TÜrkiye olarak güvendeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 bütün korkularım bir anda silindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Zach said: MOSSAD ftw. Mossad hiç birşey MOSON lardan korkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 MOSON ne kardeş, muson yağmurlarını mı kastettin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 TSI ile 5 saatten az kaldı 13'üne, tutmadı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ulan o kadar mısır stoklamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 nooluyomuş uzaylılar mı geliyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 sabaha burdalarmış, ben çocuğu fırına yolladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Noldu var mı bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Akhlaur said: Takpikat ne olm ? CryMeARiverfix said: Bu nasil bir sacmaliktir CIA direkt israilin Fuze kodlarini yenileyip takpikat yapmislar ... Peroiod disinda peki kimin haberi var kimsenin ? ahahahha adeta Uğur Gürsoy Fırat'ı adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar