Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Az Kaldı Hatırlatmam Gerek...

CryMeARiverfix

Öne çıkan mesajlar

Loex said:

CryMeARiverfix said:

Loex said:

ben artık dünyada savaş çıkıcağına inanmıyorum en azından şubat gibi çıksın çıkıcaksa

Neden ? Obama suriye ye elcisini geri gonderdigi ?

gelişmiş tüm ülkelerinin birbirileri arasında yüzlerce ekonomik anlaşma olduğu için

evet ama gelişmişlerle Gelişmemişler arasında oluyor bu savaş...

tabi buna savaş dmeek denirse... savaş aynı ölçüde güçleri olan tarafların yaptığına denir...
Sosyal ağlarda paylaş

Yok artik. Amerikanin ordusuna giripte haraket planlarina kadar evrak eline gecirebiliyorsun ve amerikanin haberi olmuyor. Madem bu kadar ileri duzey bir insansin boyle BOND gibi elini attin yeri parcaliyorsun nasil oluyorda bunlari nereye yolllicagini bilmiyorsun? Hic bunlari yazmadan once dusunme zahmetinde bulundunmu? Israil in zaten Iran i muhtemelen onumuzdeki 1 sene icinde vurucagini bilmek icin senin gibi yalan uydurmaya gerek yok. Biraz televizyon izlediysen zaten televizyonun kendisi bile bas bas bagiriyor bu 2si birbiriyle savasicak diye.
Sosyal ağlarda paylaş

HotLine said:

Yok artik. Amerikanin ordusuna giripte haraket planlarina kadar evrak eline gecirebiliyorsun ve amerikanin haberi olmuyor. Madem bu kadar ileri duzey bir insansin boyle BOND gibi elini attin yeri parcaliyorsun nasil oluyorda bunlari nereye yolllicagini bilmiyorsun? Hic bunlari yazmadan once dusunme zahmetinde bulundunmu? Israil in zaten Iran i muhtemelen onumuzdeki 1 sene icinde vurucagini bilmek icin senin gibi yalan uydurmaya gerek yok. Biraz televizyon izlediysen zaten televizyonun kendisi bile bas bas bagiriyor bu 2si birbiriyle savasicak diye.

Evet HotLine ... konularımı tamamen tüm postlarıyla okuduğunu ama birkaç yeri atladığını farzediyorum. ben zaten yazmıştım tekrar belirtiyim bu bir özel bilgiydi kendimin ele geçirdiği kendi çalıştığım yerden bulduğum bir bilgi,tabiki birkaç yer bende biliyorum böyle gizli bilgilerin nerelere gideceği konusunda, ama Türkiyede lanet olsunki doğru düzgün bizimle ilişkisi olmayan bir kurum yok,Bu yüzdende Türkiye de nereye ne göndermeliyim ne yapmalıyımdan bahsettim, konuştuk, sorduk. Peki bu muhtemel bişi ise benim kesin tarih vermem niçin senin canını sıkıyor bunu konuşmamız gerek neden yalan diyorsun. iran hükümeti nasıl ele geçirdi sanıyorsun UAV i ? Ayrıca belki tarihlerin önemli yok adamlar duyar istihbaharat* alır ve değiştirir saldırı gününü. Ama belgeler herzaman doğrudur *C*I*A* de olduğum sürece TÜrkiye olarak güvendeyiz Elimden geleni yapıyorum hatta fazlasını yapıyorum. Belki biraz Güç için (HErkesin istediği şey). Ama hiç olmassa ülkem içinde birşeyler yapıyorum sen sadece eleştiriyorsun bişi demiyorum ama eleştirirkende çift taraflı düşün bu tür şeyler Olanaklımı değilmi tamamen TRollenecem Korkusuyla yaşıyan insanlar halie dönüşmüşsünüz.

Not: Ayrıca ilgili arkadaşlara ve ÖM den ulaşıp bilgi verenlere teşekkür ederim verdiğiniz bilgileri mutlaka kullanacağım yada kullanmaya gayret göstericeğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...