goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 hahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 dünya olarak komple tren yaptık diyosun yani sgsjdfhkdjşgşaisdk,glşkihfdjlhkVJASHFBKJGLNSDJŞKİGNJLHBKXJVABS DGFB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 acı veren bi hayatı oldugu kesin bu adamın yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Şu an benim evimde durumlar sakin, sabah dolabı açtığımda bir yumurta kendiliğinden düşüp kırıldı, olay yeri incelenip temizlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Geçen pekmez kavanozunu düşürüp kırdım. Kırılabilecek en kötü kavanozlardan biriymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Fakese fake adam eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 tiLi said: Geçen pekmez kavanozunu düşürüp kırdım. Kırılabilecek en kötü kavanozlardan biriymiş. zeytinyağ şişesi kırmak daha kötü bence vıcık vıcık sil sil geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 off o daha kötü olabilir. ama pekmez de baya yoğundu cam parçalarıyla birlikte yoğun kara pekmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Fistan said: acı veren bi hayatı oldugu kesin bu adamın yazık lan belki de öyledir ama sayfalar sonra bu adam fake denilmesi de ayrı bi garabet. zaten adama fake diyenlerin çoğu da sahte hayatlar yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Sen nereden biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 has fake o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 abi sakın banlamayın, ben inanıyorum. lütfen haber alma hakkımıza tecavüz edilmesin. non related http://www.youtube.com/watch?v=kLufklo6N34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Fotoları bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Ardeth said: tiLi said: Geçen pekmez kavanozunu düşürüp kırdım. Kırılabilecek en kötü kavanozlardan biriymiş. zeytinyağ şişesi kırmak daha kötü bence vıcık vıcık sil sil geçmez Görüyorum artırıyorum. Açıkta kakao bırakmak en tehlikelisi. Hayatımda görmediğim bir böcek türü evrildi evimde. uçuyor, kaçıyor, parmakla ezildi sanıyorsun ezilmiyor. Bunu keşfedesiye evin temizlenmedik köşesi kalmadı, Evdeki bütün herşey atıldı ve en son rastgele keşfedilip rahata kavuşuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 hmm evimde bir odayı bu iş için ayıracağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 çok farklı bir koldan arttırmışsın ama sayende yeni bir şey öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 antiban said: Fistan said: acı veren bi hayatı oldugu kesin bu adamın yazık lan belki de öyledir ama sayfalar sonra bu adam fake denilmesi de ayrı bi garabet. zaten adama fake diyenlerin çoğu da sahte hayatlar yaşıyor. sen ne dion gardes ya. kime fake dion? bize mi? ne fakeligimizi gordun lan. adress veriyim istiorsan gel kim fake gor. adress:gaziosmanpasa, sanzelize kafe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 antiban said: Fistan said: acı veren bi hayatı oldugu kesin bu adamın yazık lan zaten adama fake diyenlerin çoğu da sahte hayatlar yaşıyor. saşdlfkadşlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 HotLine said: adress:gaziosmanpasa, sanzelize kafe. kafa gitmiiiişş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 abi ben eğleniyorum, bir yüzüklerin efendisinden daha inandırıcı "fake fake lan bu fakesin nasıl bir ruh halinden yazıyorsun bunu sana çok acıyorum" mesajlarını okumak bayıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Aluriel said: HotLine said: adress:gaziosmanpasa, sanzelize kafe. kafa gitmiiiişş NEYİN KAFASI GİTMİŞ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Sleeep said: abi ben eğleniyorum, bir yüzüklerin efendisinden daha inandırıcı "fake fake lan bu fakesin nasıl bir ruh halinden yazıyorsun bunu sana çok acıyorum" mesajlarını okumak bayıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 fenn said: Ardeth said: tiLi said: Geçen pekmez kavanozunu düşürüp kırdım. Kırılabilecek en kötü kavanozlardan biriymiş. zeytinyağ şişesi kırmak daha kötü bence vıcık vıcık sil sil geçmez Görüyorum artırıyorum. Açıkta kakao bırakmak en tehlikelisi. Hayatımda görmediğim bir böcek türü evrildi evimde. uçuyor, kaçıyor, parmakla ezildi sanıyorsun ezilmiyor. Bunu keşfedesiye evin temizlenmedik köşesi kalmadı, Evdeki bütün herşey atıldı ve en son rastgele keşfedilip rahata kavuşuldu Sütlü kakao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crymearivercia Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Bayramdan sonra... Geliyor. Hazir olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar