Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Az Kaldı Hatırlatmam Gerek...

CryMeARiverfix

Öne çıkan mesajlar

millet izmir-bostanlıdan bildiriyorum:

saat tam 12:04 yerimden zıpladım..
izmirliler bilir sasalı daki askeri hava üssümüzü.. karşıyakanın dibindedir.
5 yada 6 tane savaş jet uçağımızın -cehaletimi mazur görün f16 falan diyemiyorum- gökgürültüsü gibi peşpeşe geçiş sesleri çok ama çok ürkütücüydü..

oturduğum yerden zıplarken gözüm seyirdi patiler..

bu konu ile ilgili Karea'dan bilgi bekliyorum.. İzmir AM'de ATC o..

ya da hala bu şizofrenik olayın etkisindeyimmmm.. imdatt.
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

Crymearivercia said:

Ve elinde bu fuzelerin oldugunu dogruladik. Ankaraya kadar turkiyeyi vurabilir 500km kusur bolge tehlikeli...
Ama ben burdayim rahat olun fuze kalkanindan daha once size haber verebilcek ekipmanlara sahibim.
Iyi gunler

beyler eğilin mi diyecen ? ne yapacan ?

Ancak ankaraya kadarsa bana bişe olmaz. Sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

coco said:

millet izmir-bostanlıdan bildiriyorum:

saat tam 12:04 yerimden zıpladım..
izmirliler bilir sasalı daki askeri hava üssümüzü.. karşıyakanın dibindedir.
5 yada 6 tane savaş jet uçağımızın -cehaletimi mazur görün f16 falan diyemiyorum- gökgürültüsü gibi peşpeşe geçiş sesleri çok ama çok ürkütücüydü..

oturduğum yerden zıplarken gözüm seyirdi patiler..

bu konu ile ilgili Karea'dan bilgi bekliyorum.. İzmir AM'de ATC o..

ya da hala bu şizofrenik olayın etkisindeyimmmm.. imdatt.

panik yok

türk yıldızları izmire geldi

prova falan yapıcaklar izmirin kurtuluşu için
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Merhaba herkese Turkiyeye girmis bulunmaktayim.
Suriye cidden karisik ekip olarak baya zorlandik.

Oncelikle Turkiyeye atilan bombayi haber veremedim cunlu planli birsey degildi Ayrica o bir fuze degildi. Esad tarafi IRAN ve Rusyadan ciddi derecede destek aliyor. Researchlerimiz bunu gostermekte.
Bazi aldigimiz intel lere gore irandan biolojik silahlar almislar. Tabi ben henuz goremedim o belgelerin kesinligini headquater dan yapilan bir oynamada olabilir.

Neyse resimler cektim tabi ama suriyede oldugum surece pek nete baglanma vaktim olmadi.

Suan Turkiye deki durumu arastiriyoruz Ankaradayim.

Bu arada Suriyeye gitmeden once size burdan anlattigim intelleri tum haber kaynaklari dogrulamistir...Mesela en son haber verdigim suriye ozgurluk ordusu liderleri Turkiyede demistim.
Neden buraya yaziyorum ? evet bunu sormakta haklisiniz.
Neden mi cunku biyerlere yazmam gerek haber niteligi olmayacak ve delil olarak kullanilmayacak biyerler olmali.
kendim ve dolayli yoldan sizin icin yapiyorum bunu
Neyse suan kolorduya gidiyorum ayrintilari buradan yazacagim
Sosyal ağlarda paylaş

kanka hosgeldin. ben moskovadan bildiriyorum, moskova suanda sakin. putin acik oturum yapio, erdogana dun sormus hani verdigin sozler nerde diye? demek dunden bi sinir var ustunde eger erdogan zorlarsa buyuk bi gerginlik cikabilir. kanimca rusya saldircaksa karadenizden girer bize rusya da acik verirse arkasindan cin de rusyaya girer. olasi bi durumda japonyada cine girer. japonyayada amerika girer. amerikayada meksika. derken hepimiz akraba oluruz. 21 aralik 2012, the winter is coming.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...