coco Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 millet izmir-bostanlıdan bildiriyorum: saat tam 12:04 yerimden zıpladım.. izmirliler bilir sasalı daki askeri hava üssümüzü.. karşıyakanın dibindedir. 5 yada 6 tane savaş jet uçağımızın -cehaletimi mazur görün f16 falan diyemiyorum- gökgürültüsü gibi peşpeşe geçiş sesleri çok ama çok ürkütücüydü.. oturduğum yerden zıplarken gözüm seyirdi patiler.. bu konu ile ilgili Karea'dan bilgi bekliyorum.. İzmir AM'de ATC o.. ya da hala bu şizofrenik olayın etkisindeyimmmm.. imdatt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 izmirden uçak kaldırıp suriyeyi vurcaklarmış. beklemedikleri yerden vurmalıyız diye düşünüyorlar sanırım. denizin üzerinden uçmak da serin oluyomuş ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Akito said: Crymearivercia said: Ve elinde bu fuzelerin oldugunu dogruladik. Ankaraya kadar turkiyeyi vurabilir 500km kusur bolge tehlikeli... Ama ben burdayim rahat olun fuze kalkanindan daha once size haber verebilcek ekipmanlara sahibim. Iyi gunler beyler eğilin mi diyecen ? ne yapacan ? Ancak ankaraya kadarsa bana bişe olmaz. Sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 coco said: millet izmir-bostanlıdan bildiriyorum: saat tam 12:04 yerimden zıpladım.. izmirliler bilir sasalı daki askeri hava üssümüzü.. karşıyakanın dibindedir. 5 yada 6 tane savaş jet uçağımızın -cehaletimi mazur görün f16 falan diyemiyorum- gökgürültüsü gibi peşpeşe geçiş sesleri çok ama çok ürkütücüydü.. oturduğum yerden zıplarken gözüm seyirdi patiler.. bu konu ile ilgili Karea'dan bilgi bekliyorum.. İzmir AM'de ATC o.. ya da hala bu şizofrenik olayın etkisindeyimmmm.. imdatt. panik yok türk yıldızları izmire geldi prova falan yapıcaklar izmirin kurtuluşu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 adam illüminati beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ohhh be.. merci Karea, günümü kurtardın.. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crymearivercia Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Merhaba herkese Turkiyeye girmis bulunmaktayim. Suriye cidden karisik ekip olarak baya zorlandik. Oncelikle Turkiyeye atilan bombayi haber veremedim cunlu planli birsey degildi Ayrica o bir fuze degildi. Esad tarafi IRAN ve Rusyadan ciddi derecede destek aliyor. Researchlerimiz bunu gostermekte. Bazi aldigimiz intel lere gore irandan biolojik silahlar almislar. Tabi ben henuz goremedim o belgelerin kesinligini headquater dan yapilan bir oynamada olabilir. Neyse resimler cektim tabi ama suriyede oldugum surece pek nete baglanma vaktim olmadi. Suan Turkiye deki durumu arastiriyoruz Ankaradayim. Bu arada Suriyeye gitmeden once size burdan anlattigim intelleri tum haber kaynaklari dogrulamistir...Mesela en son haber verdigim suriye ozgurluk ordusu liderleri Turkiyede demistim. Neden buraya yaziyorum ? evet bunu sormakta haklisiniz. Neden mi cunku biyerlere yazmam gerek haber niteligi olmayacak ve delil olarak kullanilmayacak biyerler olmali. kendim ve dolayli yoldan sizin icin yapiyorum bunu Neyse suan kolorduya gidiyorum ayrintilari buradan yazacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Seni neden barindiriyorlar hala burada ben buna anlam verebilmis degilim. Hem yalancisin hem yalan soyleyemeyen bir yalancisin yani bosuna kelime israfi sahsi kanaatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 adam çok ciddi ya.ben inanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 savaşı başlatacak bonbayı haber veremedikten sonra neyleyim senin ajanlığını arkadaş. 20 intel daha toplarsan oyunu %100 bitirebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Yani anlam veremedigim nokta nasil bir psikolojide bunlarin yazildigi; hani karalama defterine yazsa belki hikaye bazinda birseyler yer edebilir ama gelipte konu disina bu tip yazilar yazmak tam garbagein yollari tastan kivami oluyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 FRP (Forum role play) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Şu mala niye cevap veriliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ip check atalım arkadaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 4. kolordu komutanı çok baba adam, selamlarımızı ilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Hayir baksan gercek kesitine; ayaginda pofuduk terlikleri elinde ps3 konsolu, sabah aksam dort duvarda takilan bir otaku dur ama gelde anlat anlatabilirsen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Su adamın fake oldugundan bu kadar emin olan arkadaslar, yazmayın madem konu ilgi gormesin artık. "abi ben cok zekiyim anladım adam fake hadi sevin beni" yapacağınıza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 fake lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 bariz fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 adam fake demek için gelmiştim ki denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 herbişşişi fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ivit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 fake, samet dogru m? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 bana "fake" diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 kanka hosgeldin. ben moskovadan bildiriyorum, moskova suanda sakin. putin acik oturum yapio, erdogana dun sormus hani verdigin sozler nerde diye? demek dunden bi sinir var ustunde eger erdogan zorlarsa buyuk bi gerginlik cikabilir. kanimca rusya saldircaksa karadenizden girer bize rusya da acik verirse arkasindan cin de rusyaya girer. olasi bi durumda japonyada cine girer. japonyayada amerika girer. amerikayada meksika. derken hepimiz akraba oluruz. 21 aralik 2012, the winter is coming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar