eski Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 gemiciktir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 bunu garbage'a alırsam madalya kaybedecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 http://static.fjcdn.com/comments/Even+when+I+m+high+as+fuck+I+still+don+t+find+_72b4bb0982b19eb1e0a8a685f8cae823.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crymearivercia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Turkiyede cikan birkac haber gozume carpti biraz geriden geliyor gibi turk gazeteciler ... Saldiriyi yapicak ulke kesinlikle israil olacaktir ve israil buyuk bir saldiriya hazirlanmaktadir. Onumuzdeki hafta cok sicak gecicek. Suan suriyedeki ajanlarimizdan aldigim haberlere gorede esad in yer alti siginaniga girdigini ve bu siginagin nuklueer bir siginak oldugunu bildirdiler. Saldiri gunu buradan yazicagim targetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 ne gamli baykussun arkadas boyle bir savasda yedek askerlerin cagrilma vs si var en az 3 ay rahatiz demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 abi ben bu basligi aylardan beri Çok Az Kaldı Hatırlamam Gerek diye okuyorum, lan neyi hatirlicak bu herif diyorum megersem hatirlatmam gerek diyomus sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 herkes kiliseye gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Opusdei Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Crymearivercia said: Turkiyede cikan birkac haber gozume carpti biraz geriden geliyor gibi turk gazeteciler ... Saldiriyi yapicak ulke kesinlikle israil olacaktir ve israil buyuk bir saldiriya hazirlanmaktadir. Onumuzdeki hafta cok sicak gecicek. Suan suriyedeki ajanlarimizdan aldigim haberlere gorede esad in yer alti siginaniga girdigini ve bu siginagin nuklueer bir siginak oldugunu bildirdiler. Saldiri gunu buradan yazicagim targetleri. Ajanlariniz mi var? Bu soruya nasil bir cevap gelecek merak ediyorum o sebeble Sordum o(^▽^)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crymearivercia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Suan elimize gecen kotu bir haberi hemen sizinle paylasmak istedim suriyenin elindeki nuklueer silahlarin varligini saptadik ve daha kotusu esad kesin bi kararlilikla bunlari kullaanmayi dusunuyor... Bugun suriyeye dogru yola cikiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 tr ye nuke atip bir sehri yok etse esede helal olsun diyecek adam var bu memleketde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Opusdei Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Crymearivercia said: Suan elimize gecen kotu bir haberi hemen sizinle paylasmak istedim suriyenin elindeki nuklueer silahlarin varligini saptadik ve daha kotusu esad kesin bi kararlilikla bunlari kullaanmayi dusunuyor... Bugun suriyeye dogru yola cikiyorum... Herr mannelig kivami troll seniz sorun yok essizsiniz Lakin eger ki bu dediklerinize inaniyorsaniz psikanaliz ve psikoloji ihtisasinda calisan bir kac tanidigimiz me cut isterseniz eger ilgilenirseniz yani bagli yasadiginiz sorunlardan bu oturu bir calkantili donem geciriyor olabileceginizi dusunerek bu aciklamayi yapmak durumunda kaldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Crymearivercia said: Bugun suriyeye dogru yola cikiyorum... ohhh... selametle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crymearivercia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Opusdei said: Crymearivercia said: Suan elimize gecen kotu bir haberi hemen sizinle paylasmak istedim suriyenin elindeki nuklueer silahlarin varligini saptadik ve daha kotusu esad kesin bi kararlilikla bunlari kullaanmayi dusunuyor... Bugun suriyeye dogru yola cikiyorum... Herr mannelig kivami troll seniz sorun yok essizsiniz Lakin eger ki bu dediklerinize inaniyorsaniz psikanaliz ve psikoloji ihtisasinda calisan bir kac tanidigimiz me cut isterseniz eger ilgilenirseniz yani bagli yasadiginiz sorunlardan bu oturu bir calkantili donem geciriyor olabileceginizi dusunerek bu aciklamayi yapmak durumunda kaldim Ûzgunum ama bu tarz konusmalari 5. Sayflarda filan yapmistir kimin inanip inanmadigi inanmayan egleniyor inananda egleniyor eglenmeyende eglenmedigi icin kendi kendine egleniyor Iste burada cok kisa bir cizgi var ben eger buraya ciddi sekilde delillerle belgelerimle konusursam kimligim aciga cikar ve patlarim bu sekilde idare ediyorum. Atilan laflara goz umuyorum ama yeter suriye ye gidince resimlerle buradan size bilgiler vericem merak etmeyin kanitlar da sunacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Gordugum en istikrarli troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Crymearivercia said: Suan elimize gecen kotu bir haberi hemen sizinle paylasmak istedim suriyenin elindeki nuklueer silahlarin varligini saptadik ve daha kotusu esad kesin bi kararlilikla bunlari kullaanmayi dusunuyor... Bugun suriyeye dogru yola cikiyorum... esadi ikna etmeyemi gidiosn abi? biseye ihtiyacin olursa bana ulasabilirsin telefon numaram +79264948765 moskovada yasiyorum kremline 15dk mesafedeyim. bana bi alo de gerekirse bende putinin yanina giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 cia ajaninin paticige bel baglamasi cok uzucu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Fistan said: ee fisto bile trollenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 sipeyskeyk said: Gordugum en istikrarli troll Gordugum en istikrarli başarısız troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Crymearivercia said: Opusdei said: Crymearivercia said: Suan elimize gecen kotu bir haberi hemen sizinle paylasmak istedim suriyenin elindeki nuklueer silahlarin varligini saptadik ve daha kotusu esad kesin bi kararlilikla bunlari kullaanmayi dusunuyor... Bugun suriyeye dogru yola cikiyorum... Herr mannelig kivami troll seniz sorun yok essizsiniz Lakin eger ki bu dediklerinize inaniyorsaniz psikanaliz ve psikoloji ihtisasinda calisan bir kac tanidigimiz me cut isterseniz eger ilgilenirseniz yani bagli yasadiginiz sorunlardan bu oturu bir calkantili donem geciriyor olabileceginizi dusunerek bu aciklamayi yapmak durumunda kaldim Ûzgunum ama bu tarz konusmalari 5. Sayflarda filan yapmistir kimin inanip inanmadigi inanmayan egleniyor inananda egleniyor eglenmeyende eglenmedigi icin kendi kendine egleniyor Iste burada cok kisa bir cizgi var ben eger buraya ciddi sekilde delillerle belgelerimle konusursam kimligim aciga cikar ve patlarim bu sekilde idare ediyorum. Atilan laflara goz umuyorum ama yeter suriye ye gidince resimlerle buradan size bilgiler vericem merak etmeyin kanitlar da sunacam anlat anlat heyecanlı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 şimdi siz böyle dalga geçiyosunuz ama.. neyse kimliğim ortaya çıkar falan şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 oha adam yine haklı çıkıyor: http://dunya.milliyet.com.tr/barak-suriye-ye-operasyon-icin-hazirliklara-basladik/dunya/dunyadetay/21.07.2012/1569960/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 valla gecen de hakli cikmisti. bizi bilgilendirmeye devam et crymeariver. ne oluyo ne bitiyor. suriye dibimizde sen ne zmn orda olucaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Crymearivercia said: Iste burada cok kisa bir cizgi var ben eger buraya ciddi sekilde delillerle belgelerimle konusursam kimligim aciga cikar ve patlarim bu sekilde idare ediyorum. Atilan laflara goz umuyorum ama yeter suriye ye gidince resimlerle buradan size bilgiler vericem merak etmeyin kanitlar da sunacam ne içiyorsan ben de istiyorum ya cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar