Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo alamamak

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Fistan said:

protein takviyeli spor yapacaksin.basit.

Mortis said:

sabah 9 akşam 6 ofis işine başla

(tu)

Burger king'den yiyerek bir yere varamazsın. Kolestrolün azar, yeterli vitamin almadığından bol bol hasta olursun. Sağlıksızlaşırısn kısaca.

Spora başlayıp haftada 3 gün zamanın varsa 4 ya da 5 gün gidiceksin. Her gittiğinde 20 dk kondisyon ağırlıklı çalış. Koşu bandı ideal. Sonrasında yer hareketleri üstüne de ağırlık çalış.

Öğün aralarında da atıştır. Akşam yatmadan taze meyve ye. Meyveler şekerli ve akşam yedikten sonra o şekeri yakmadığından en sağlıklı biçimde kilo aldırır.

Metabolizma hızlı ise yavaşlatmak da yardımcı olur da gerek yok pek. Sağlıksız şekilde kilo almaktansa aynen devam et yavaş yavaş alırsın spor yaparak.

Spor yaparak kilo vermek için tavuk göğsü ağırlıklı yeme programı ideal. Kilo almak içinde dana, kuzu etli ye.

Burger king, MCD gibi yerlerden de uzak dur boşver. Pizza ye her hafta 1 kere daha iyi ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ulan hep imrenmisim soyle metabolik balli adamlara dsff.

abi ben arkadasimla birlikte spora basladim, o kilo almak icin ben vermek icin. 180cm 51kg basladi o, 4 ayda 7.5 kilo aldirdik ki onun da olayi seninkine cok benzer.

simdik ne kadar vucut gelistirme benlik degil desende basla, baslamasin. gerek yag gerekse kas kutlesiyle birlikte daha genis bi vucuda sahip olursun. bunun detaylarini vucut gelistirme topicinde 235435 kere bulursun zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

gel bul evler yakın zaten :)

garanti veriyorum abicim, 30kilo kesin.

Bölüm fotolarına fln bakıyorum da 1.sınıfta hepimiz böyle inceceğiz delikanlı adamlarız

bide mezuniyet fotolarına bakıyorum, yarımızın saçlar gitmiş herkesin çapı büyümüş göt göbek salmış...
Sosyal ağlarda paylaş

ya üzüntüyle karışık hava atıyorsun durumdan, her şeyi yiyebilen ama şişmanlamayan bünye havası

ya da bunların yanına ayda bir kilo koko tüketiyorsun. ya da öksürük şurubu müptelasısın, veya astım efedrini tiryakisisin.

başka türlü olamaz, oluyorsa da boşver elleme, kaslanmak dışında kilo almanın bi faydası yok, antartikada araştırmacı değilsen.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de senin gibiydim, gece 1'den sonra canım ne isterse yerdim, ister Burger King olsun, ister ev yemeği olsun gene de kilo alamazdım. Son bir yılda hayvan gibi kilo almaya başladım, ne yersem yaramaya başladı. Anlayacağın akışına bırak, doğa bir şekilde kendi kanuna uyduruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aslına bakarsan çok yiyorum ama kilo alamıyorum diyen kişiler gerçekten çok yemiyor. şuraya yemeksepeti siparişş geçmişimi koyucam ama utanıyorum.

şu an yemeksepetini aç, tatlı tuzlu ne varsa ye. sonra kilo alamıyorum dersin.

ne kadar sağlıklı bilmemde, şu an diette olmasam anasını ağlatıcam.

antepten 2 kilo baklava söyle ye. en fazla 1-2 gün içinde tüket.

adanadan su böreği getirt ye.

vesaire.
Sosyal ağlarda paylaş

AtlaraFisildayan said:

aslına bakarsan çok yiyorum ama kilo alamıyorum diyen kişiler gerçekten çok yemiyor. şuraya yemeksepeti siparişş geçmişimi koyucam ama utanıyorum.

şu an yemeksepetini aç, tatlı tuzlu ne varsa ye. sonra kilo alamıyorum dersin.

ne kadar sağlıklı bilmemde, şu an diette olmasam anasını ağlatıcam.

antepten 2 kilo baklava söyle ye. en fazla 1-2 gün içinde tüket.

adanadan su böreği getirt ye.

vesaire.

abi iyi güzel demişsin de adam kilo alıcam diye sagliksiz beslenmeye gerek yok. Yapması gereken basit BB+bol protein+çok bol makarna pilav bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Yemek yiyorum. Oturup iki Quarter Pounder yemeden, 5 lahmacun indirmeden doymuyorum. Biraz önce iki levrek, epey bir salata, üzerine de ekmek kadayıfı indirdim. Öğle yemeği de aynı büyüklükteydi. Ama beni görenler bilir, iskeletor modunda dolaşıyorum.

Doktora gittim, onlarca test yaptılar. Kurttan, tiroid'e kadar her yere baktılar. En sonunda genetik bölümüne gönderildim, DNA'mı aldılar. Yok. Bir neden bulamadılar. İki hasteneye gittim, sonuç aynı. Doktor günde 3000 kalorilik diet verdi, uydum 3 ay, kilo yok. İstanbulda bir ay boyunca sırf Burger King beslendim; 2 kilo verdim, kolestrol hayatımda ilk ve son olmak üzere normalin dışına çıkıp 206 oldu; kilo ve diğer kan değerleri aynı.

Witch-doctor arıyorum artık. Kan değerlerim kendimi bildim bileli normal, ne istersem yiyorum güzelce ama artık biraz kilo da gerek. Spor yaptım, dağcı oldum, fayda etmedi, üzerine kalbim olduğu ortaya çıktı. Vücut geliştirme filan bana pek mümkün şeyler değil yani.

1.83 boy ve 60 kilo yani. Durum bu. Defolu mal mıyım, neyim?

Mesajları okumadım ama 3000 kalori yetmez. Boyuna göre en az 4500 kalori filan alacaksın ki bu aldığın besinlerde çok az yağ olacak. 6-7 öğün olarak yiyip spor yapacaksın. Body en iyisidir.

Ve uyku düzeni çok önemli, düzenli olarak 8 saat uyuyacaksın. 3-4 ay içinde en az 5-6 kilo almazsan gel beni vur. :)) Kendini çok yıprattığın ve düzensiz yaşadığın için kilo alamıyorsundur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...