Snake Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Direksiyonda hiç bir sorun yoktur. Geçmişte de hiç bir sorun yaşatmamıştır. USB slotundan takarak, yazılım yükleme gereği duymadan sorunsuzca kullanabilirsiniz. Direksiyonun ön tarafında 6, arka tarafında 2 tuş bulunmaktadır. Tuşları ve pedalları denetim masasından istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Fiyat 30 TL'dir. Kadıköy İstanbul'da elden teslim edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 fotoğraf bizim salonda çekilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 aynısı var yaa evde boş yere yer kaplıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 aynen lol. aynısı var, g28 aldıktan sonra bi işlevi kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 meraklısı değilimdir ama 30 lira iyi gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Bu versiyonu kullanmadım, direksiyonun sertlik derecesini ayarlama gibi bir lüksümüz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Aynısı bende de var ama baltalamak gibi olmayacaksa 1-2 uyarı yapmak istiyorum. Yeni oyunlarda gaz pedalı ile ilgili sıkıntı oluyor. Windows 7 ile alakalı sanırım ama ne yaptıysam çözemedim. Gaz pedalını algılamıyor oyunlar. Çözümü varsa müteşekkir olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 denetim masasında oyun kumandaları bölümünde gaz pedalı çalışıyo gözüküyosa sorun oyundadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 kalibrasyonda gaz pedalı gözükmüyor hiç bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Microsoftun ürünü, windows yüzünden sorun çıkarıyor. Tebrik etmek lazım lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Sidewinder direksiyon dersi verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 eyt yıllarca kullandım en son komsunun cocuguna hediye ettim :) underground tutkunu idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ben de yeniyüzyıl gazetesinden almıştım motorcross madness ve midtown madness gibi epik oyunlarda gelmişti.. heygidi be arkadaşın kardeşine vermeyeydim oynardım da daha hayırlı satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 dükkanın önnüü kapatmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar