Snake Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Direksiyonda hiç bir sorun yoktur. Geçmişte de hiç bir sorun yaşatmamıştır. USB slotundan takarak, yazılım yükleme gereği duymadan sorunsuzca kullanabilirsiniz. Direksiyonun ön tarafında 6, arka tarafında 2 tuş bulunmaktadır. Tuşları ve pedalları denetim masasından istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Fiyat 30 TL'dir. Kadıköy İstanbul'da elden teslim edilir.
photographer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 aynısı var yaa evde boş yere yer kaplıyor.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 aynen lol. aynısı var, g28 aldıktan sonra bi işlevi kalmadı
Meov Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 meraklısı değilimdir ama 30 lira iyi gibi duruyor
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Bu versiyonu kullanmadım, direksiyonun sertlik derecesini ayarlama gibi bir lüksümüz varmı?
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Aynısı bende de var ama baltalamak gibi olmayacaksa 1-2 uyarı yapmak istiyorum. Yeni oyunlarda gaz pedalı ile ilgili sıkıntı oluyor. Windows 7 ile alakalı sanırım ama ne yaptıysam çözemedim. Gaz pedalını algılamıyor oyunlar. Çözümü varsa müteşekkir olurum.
Snake Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 denetim masasında oyun kumandaları bölümünde gaz pedalı çalışıyo gözüküyosa sorun oyundadır.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 kalibrasyonda gaz pedalı gözükmüyor hiç bir şekilde.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Microsoftun ürünü, windows yüzünden sorun çıkarıyor. Tebrik etmek lazım lolol
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Sidewinder direksiyon dersi verilir
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 eyt yıllarca kullandım en son komsunun cocuguna hediye ettim :) underground tutkunu idi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ben de yeniyüzyıl gazetesinden almıştım motorcross madness ve midtown madness gibi epik oyunlarda gelmişti.. heygidi be arkadaşın kardeşine vermeyeydim oynardım da daha hayırlı satışlar
Öne çıkan mesajlar