sostizm Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Dumur oldum, duyduğum sözcükle okuduğum sözcük bende tamamen farklıydı. tık - sonra hoparlöre tık ve dinle alternatif, kadınsesinden ayni okunuş
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Doğru okuyormuşum ben. Dizi izle biraz =)
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 çok daha fena ansketıd gibi :(
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Diyorum ya dizilerde falan duyduğum söz ile bunun ayni kelime olduğunu az önce öğrendim.
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 v sesi var işte ansikeyvd diyo okunuşunda. Yaw herkes mi doğru okuyormuş bu kelimeyi? Edit haydi meydan okuma FORECASTLE doğru okuyana benden eee ne verebilirim... ŞuKu veya rep.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 yaklaşmışım unskeytıd diye düşündüm ben sdf ama iyi düşünürsen görmesi zor değil. sca kısmını scared da ki gibi ska diye okursan th kısmında da bathed beyd diye okunuyor son kısmı da ordan çıkarabilirsin
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ehehe benim de bi zamanlar düştüğüm bi trap o.
Öne çıkan mesajlar